- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.741
Kanamam biraz daha var ama peçeteye geliyordaha ıyımısın canım sımdı oglusuma arkadas gelıyormus masAllah
Benimde kanamam olmadı ama rahimde çok sancım çıkmıştı 14 haftalıkken rapor vercem dinlen ilaç verdi progestan 5 gün sonra gel eğer agrın olursa hiç bekleme demişti ben hiç hissetmedim ama sancı falan cinsiyet öğrenmek için gitmiştim reçetede düşük tehkikesi yazıyordu görünce nasıl aglamıştım. Bebekler çok güçlü oluyor inan bırakmaz inşallah annesini ayaklarının altına yastık koyup dinlen belki eşi aşagıdadır abimin eşininde kanaması olmuştu ona 28 haftaya kadar yukarı çıkması lazım seninde dinlenmen lazım demişti aynı doktorKanamam biraz daha var ama peçeteye geliyorevet göktürke arkadaş doruk geliyor konuşuyorum oğlum bak yapma lütfen iyi olalım filan diye beni dinlemiyor
Ya çok garip valla bak rahim ağzı kapalı bebek iyi yerde kesede arkada önde hiç bir yerde kanama alanı yok . Ama ortada bir kan var nedenseBenimde kanamam olmadı ama rahimde çok sancım çıkmıştı 14 haftalıkken rapor vercem dinlen ilaç verdi progestan 5 gün sonra gel eğer agrın olursa hiç bekleme demişti ben hiç hissetmedim ama sancı falan cinsiyet öğrenmek için gitmiştim reçetede düşük tehkikesi yazıyordu görünce nasıl aglamıştım. Bebekler çok güçlü oluyor inan bırakmaz inşallah annesini ayaklarının altına yastık koyup dinlen belki eşi aşagıdadır abimin eşininde kanaması olmuştu ona 28 haftaya kadar yukarı çıkması lazım seninde dinlenmen lazım demişti aynı doktor
Bebek büyüdükçe kanama olan alan kaybolur diye düşünüyorum allah korusun sağlıkla gelsin kuzucugunYa çok garip valla bak rahim ağzı kapalı bebek iyi yerde kesede arkada önde hiç bir yerde kanama alanı yok . Ama ortada bir kan var nedensebirde bebek büyüdü şimdi 12 cm olmuş allah korusun birşey olsa daha büyük üzüntü olacak . Ama düşük gibi bir durum da yok 2 gün dinlen tatili ertele ama ailenize gidebilirsiniz orası km bakımından daha yakın dedi
İnşallah hayırlısıBebek büyüdükçe kanama olan alan kaybolur diye düşünüyorum allah korusun sağlıkla gelsin kuzucugun
bugun kontrol vardı nst ye gırdım ılk defa kadın defalarca denedı dıyoki ne kadar hareketli bebek bı dogru cızgı alamadık doktora soyleyın bızden bılmesnn dıyoKanamam biraz daha var ama peçeteye geliyorevet göktürke arkadaş doruk geliyor konuşuyorum oğlum bak yapma lütfen iyi olalım filan diye beni dinlemiyor
Vardır bunda da bi hayır diyoruz yatıyorumtuce_tuce gecmiş olsun, dinlenmen gerekiyor demek ki Rabbim şifa versin
Doğumun türü ile ilgili birşey dedi mi doktorbugun kontrol vardı nst ye gırdım ılk defa kadın defalarca denedı dıyoki ne kadar hareketli bebek bı dogru cızgı alamadık doktora soyleyın bızden bılmesnn dıyodedım ah ah bıde bana sorun hıc soz dınlemıyor
Dediğim gibi bence bir bahaneyle reddet sevmem bende öyleYa hep mesaj atıyor bu akşam size müsaitseniz gelelim diyor. Ve hiç yardım etmiyor hizmet bekliyor benden 4 yaş küçük bacaksız bir şey herkesin hakkından geliyor. Lafını da sokup gidiyor.
Güzelce davet etmediği sürece gitmeyeceğim bu sefer kararlıyım gerçekten. İstemiyorum da. Zaten ne mal olduğunu bilenler bir saha yanaşmıyor insan kullanmayı biliyor bencil bir evin bir kızı. Evlendiği kişi de ağzının içine bakıyor. Çay koyayım mı diyorum adam kadının suratına bakıyor. İyice sinir oldum ya
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bir şey değildir. Rabbim seni ve yavrunu korusunBiraz daha oldu kanamam pure doktor birazdan gelecek ultrason için ortada hiç bir sebeb yok serum alıyorum iğne ilaç
Ben defterde ilkel yontemlerle hesapliyorum. Parmak sayarakKızlar eşim telefondan bana Excel oluşturdu toplarken hesap yaparken zorlanıyormuşum öyle diyor
10gun snra özel muayene yapıcak o zman kararlasırıcaz bakalım ama sen de normal dogum yapıcak gücü goruyorum ınanıyorum dedı bi gazlandım tabiDoğumun türü ile ilgili birşey dedi mi doktorsabah bende ultrasona girdim bebek saçma sapan bir şekildeydi çılgın gibi doktor biraz dokundu filan diyor ki allah aşkına bebek bile sıkılmış içerde bende dedim ki geceden beri saniye sayıyoruz sizi bekledik ben bile daraldım onun daralması çok normal
para yönetimi programını kullanıyorum ben de canım elim kolum ayagım benım programKızlar eşim telefondan bana Excel oluşturdu toplarken hesap yaparken zorlanıyormuşum öyle diyor
Maaşallah onabugun kontrol vardı nst ye gırdım ılk defa kadın defalarca denedı dıyoki ne kadar hareketli bebek bı dogru cızgı alamadık doktora soyleyın bızden bılmesnn dıyodedım ah ah bıde bana sorun hıc soz dınlemıyor
Bende not kısmına yazarak yapıyordum eşimde afrinde telefonda excel kullanmayı öğrenince şimdi de bana bırak bu ilkel yöntemleri dedi hahahaBen defterde ilkel yontemlerle hesapliyorum. Parmak sayarak
Bende görüyorum o gücü yapabilirsin lütfen yap hatta10gun snra özel muayene yapıcak o zman kararlasırıcaz bakalım ama sen de normal dogum yapıcak gücü goruyorum ınanıyorum dedı bi gazlandım tabimasAllah,hayırlısı olsn ya saglıklı olsunda
Valla değil diye düşünüyoruz sırf bizi tatile götürmemek için çabaladıÇok geçmiş olsun canım. Inşallah ciddi bir şey değildir. Rabbim seni ve yavrunu korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?