Bugün ne aldin kaç tl harcadin

daha ıyımısın canım sımdı oglusuma arkadas gelıyormus masAllah
Kanamam biraz daha var ama peçeteye geliyor evet göktürke arkadaş doruk geliyor konuşuyorum oğlum bak yapma lütfen iyi olalım filan diye beni dinlemiyor

Kanamam biraz daha var ama peçeteye geliyor evet göktürke arkadaş doruk geliyor konuşuyorum oğlum bak yapma lütfen iyi olalım filan diye beni dinlemiyor
Benimde kanamam olmadı ama rahimde çok sancım çıkmıştı 14 haftalıkken rapor vercem dinlen ilaç verdi progestan 5 gün sonra gel eğer agrın olursa hiç bekleme demişti ben hiç hissetmedim ama sancı falan cinsiyet öğrenmek için gitmiştim reçetede düşük tehkikesi yazıyordu görünce nasıl aglamıştım. Bebekler çok güçlü oluyor inan bırakmaz inşallah annesini ayaklarının altına yastık koyup dinlen belki eşi aşagıdadır abimin eşininde kanaması olmuştu ona 28 haftaya kadar yukarı çıkması lazım seninde dinlenmen lazım demişti aynı doktor

Ya çok garip valla bak rahim ağzı kapalı bebek iyi yerde kesede arkada önde hiç bir yerde kanama alanı yok . Ama ortada bir kan var nedense birde bebek büyüdü şimdi 12 cm olmuş allah korusun birşey olsa daha büyük üzüntü olacak . Ama düşük gibi bir durum da yok 2 gün dinlen tatili ertele ama ailenize gidebilirsiniz orası km bakımından daha yakın dedi

Bebek büyüdükçe kanama olan alan kaybolur diye düşünüyorum allah korusun sağlıkla gelsin kuzucugun

bugun kontrol vardı nst ye gırdım ılk defa kadın defalarca denedı dıyoki ne kadar hareketli bebek bı dogru cızgı alamadık doktora soyleyın bızden bılmesnn dıyo dedım ah ah bıde bana sorun hıc soz dınlemıyor

Doğumun türü ile ilgili birşey dedi mi doktor sabah bende ultrasona girdim bebek saçma sapan bir şekildeydi çılgın gibi doktor biraz dokundu filan diyor ki allah aşkına bebek bile sıkılmış içerde bende dedim ki geceden beri saniye sayıyoruz sizi bekledik ben bile daraldım onun daralması çok normal

Kızlar eşim telefondan bana Excel oluşturdu toplarken hesap yaparken zorlanıyormuşum öyle diyor

Eklentiler

• 6D1C8A46-F0C3-4FE2-BF98-A1FC3B97FBE3.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 131
Dediğim gibi bence bir bahaneyle reddet sevmem bende öyle

10gun snra özel muayene yapıcak o zman kararlasırıcaz bakalım ama sen de normal dogum yapıcak gücü goruyorum ınanıyorum dedı bi gazlandım tabi masAllah,hayırlısı olsn ya saglıklı olsunda

10gun snra özel muayene yapıcak o zman kararlasırıcaz bakalım ama sen de normal dogum yapıcak gücü goruyorum ınanıyorum dedı bi gazlandım tabi masAllah,hayırlısı olsn ya saglıklı olsunda
Bende görüyorum o gücü yapabilirsin lütfen yap hatta

Kızlar ya bu arada güya ben lazer yaptırmıştım bacaklarım kolumun altı filan gayet iyiydi lazerin etkisi uçtu gitti ya hamile kaldıktan sonra lazersiz bir kadın oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…