- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.761
tesekkur ederiz teyzosuuMaaşallah ona
hadı ınsAllah canım valla ben yaparsam herkes yapar heraldr arkdasım hastaneye resmını asarlar o bile yaptı dıye dıyorBende görüyorum o gücü yapabilirsin lütfen yap hatta
Yaaaa ciddi misinKızlar ya bu arada güya ben lazer yaptırmıştım bacaklarım kolumun altı filan gayet iyiydilazerin etkisi uçtu gitti ya hamile kaldıktan sonra lazersiz bir kadın oldum
Allah allah benım mesela azdır tüyüm agda yaptırıyorum hamılelıkte daha da azaldıKızlar ya bu arada güya ben lazer yaptırmıştım bacaklarım kolumun altı filan gayet iyiydilazerin etkisi uçtu gitti ya hamile kaldıktan sonra lazersiz bir kadın oldum
Ve göbeğim tüylendiYaaaa ciddi misin
Duymustum fakat senden de duyunca inandim
Hormonal bence herkese aynı olayı getirmiyorAllah allah benım mesela azdır tüyüm agda yaptırıyorum hamılelıkte daha da azaldı
Benimde canım çok fazla vallatesekkur ederiz teyzosuu
hadı ınsAllah canım valla ben yaparsam herkes yapar heraldr arkdasım hastaneye resmını asarlar o bile yaptı dıye dıyoro kadar canım az yani tahmın edemezsın
bide kafası 2hafta önden gıdıyomus o yuzden onu da goz onunda bulundurucam dedı doktor
Herkeste farklı oluyor hormanların durumu benimde gebelikte çok az olur dogumdan sonra çoğalırHormonal bence herkese aynı olayı getirmiyor
Ay böyle kötü oldu utanıyorum vallaHerkeste farklı oluyor hormanların durumu benimde gebelikte çok az olur dogumdan sonra çoğalır
aynen herkese etkisi farklı gebelıgınHormonal bence herkese aynı olayı getirmiyor
Teşekkür ediyorum inşallah şimdilik herşey sakinGeçmiş olsuntuce_tuce içini ferah tut birşey olmaz inşallah
Ay zor valla yaaynen herkese etkisi farklı gebelıgın
ben uykuyu ck severım
hayatımın en uykusuz dönemlerinden biri bu dönem
yatarım hıc uyanmam sabaha kadar
hamılelıkte 3-4defa uyanıyorum gerı dalamıyorum falan bıde basından berı boyle
benım soyle ya sancı acı vs o acıdan canım cok azBenimde canım çok fazla vallabazen biraz az olsa diyorum tövbe tövbe
zor olmazmı herkes uyu uyu uyuyamıcan dıyo, e uyuda uykun olacakta uyucanAy zor valla ya
hm magazalarda ındırım var canım online da o kadar ck ındırmemısler ben 80liralık sortu 20ye aldm aynı urunun yenı etıketlısı 80 ındırımlısı 20bırebır aynısıUfak oğluma yazlık ve bayramlık alışverişi yaptık gelen hediyeleri iade Edip aldık onunki tamam şimdi büyük oğlana alicam onunkini hm ve lcw den karışık düşünüyorum online
Evet bende duydum ama mecbur internetten alicam bugün iade olmasa lcw de sokamazdim eşimi zor ikna ettim hoşlanmıyorhm magazalarda ındırım var canım online da o kadar ck ındırmemısler ben 80liralık sortu 20ye aldm aynı urunun yenı etıketlısı 80 ındırımlısı 20bırebır aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?