Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tesekkur ederiz teyzosuu
Bende görüyorum o gücü yapabilirsin lütfen yap hatta
hadı ınsAllah canım valla ben yaparsam herkes yapar heraldr arkdasım hastaneye resmını asarlar o bile yaptı dıye dıyor o kadar canım az yani tahmın edemezsın
bide kafası 2hafta önden gıdıyomus o yuzden onu da goz onunda bulundurucam dedı doktor

Benimde canım çok fazla valla bazen biraz az olsa diyorum tövbe tövbe

Hormonal bence herkese aynı olayı getirmiyor
aynen herkese etkisi farklı gebelıgın
ben uykuyu ck severım
hayatımın en uykusuz dönemlerinden biri bu dönem
yatarım hıc uyanmam sabaha kadar
hamılelıkte 3-4defa uyanıyorum gerı dalamıyorum falan bıde basından berı boyle

Ay zor valla ya

Benimde canım çok fazla valla bazen biraz az olsa diyorum tövbe tövbe
benım soyle ya sancı acı vs o acıdan canım cok az
ama reelde hıc canımın kıymetini bilmem yorarım kendımı hırpalarım bı ıs yaparken.
hastalık desen gürbüz bi cocukmusum hıc hasta olmadan buyumus hala da öyle afedersın esek canım var grip bile ck nadır olurum masAllah ama ıste acıya dayanımım hiç yok regl olurken acıdan bayılıcak gıbı oluyodum

Ufak oğluma yazlık ve bayramlık alışverişi yaptık gelen hediyeleri iade Edip aldık onunki tamam şimdi büyük oğlana alicam onunkini hm ve lcw den karışık düşünüyorum online
hm magazalarda ındırım var canım online da o kadar ck ındırmemısler ben 80liralık sortu 20ye aldm aynı urunun yenı etıketlısı 80 ındırımlısı 20bırebır aynısı

Kızlar benim büyük olan kış bebegiydi bu yaz bebeği nasıl giydirecegimi şaşırıyorum size de sorayım özellikle memlekette akşamları serin oluyor. Kısakollu zıbının altına ayaklı pijama mı giydirsem nasıl olur yaz zamanı tuhaf mı olur ayakları sıcak olması gerekiyor ya
Tulumlar da aldım ama kısakollu zıbınlarının altını nasıl giydireyim karar veremedim

hm magazalarda ındırım var canım online da o kadar ck ındırmemısler ben 80liralık sortu 20ye aldm aynı urunun yenı etıketlısı 80 ındırımlısı 20bırebır aynısı
Evet bende duydum ama mecbur internetten alicam bugün iade olmasa lcw de sokamazdim eşimi zor ikna ettim hoşlanmıyor

Öfff valla sıkıldım bugün gittim yürüdüm 30dk .
Eve geldim dünden çilekli pasta yapmıştım onu yedim üzerine kavun yedim.
Marketten tavuk aldık soslayıp kızarttım salata ile yedik. Çok az soslu tavuk kaldı onu da yarın öğlen yeriz. 42tl market tuttu. Sabah kahvaltıya üşenmeyip menemen yapacağım. Patatesli börekleri pişirdim yarısını buzluğa attım hafta içi arkadaşa kahveye giderken götürürüm biraz . 2 küçük çocuğu var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…