- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.781
Kızlar benim büyük olan kış bebegiydi bu yaz bebeği nasıl giydirecegimi şaşırıyorum size de sorayım özellikle memlekette akşamları serin oluyor. Kısakollu zıbının altına ayaklı pijama mı giydirsem nasıl olur yaz zamanı tuhaf mı olur ayakları sıcak olması gerekiyor ya
Tulumlar da aldım ama kısakollu zıbınlarının altını nasıl giydireyim karar veremedim
Ayaklı pijama olur mu ki canım sıcak olur di mi havasız kalırYaz bebeği çok daha kolay bence . Benim de ilki kış, ikincisi yaz bebeğiydi
Yazın ince penye bir dış giyim ve
Normal alt pijaması, ince penye çorapları ve yumuşak ayakkabı-patikleri ile geçirmiştik..
sağlıkla büyüsünler, Allah bağışlasın tüm yavrularımızı ..
Bazı ürünlerde var ama 3-5 TL indirim büyük indirimler yokLcwde indirim var mi bari kizlar. Fiyatlar nasil
yazın İstanbul’da ben hiç ayaklı pijamaya ihtiyaç duymadım ama akşamları sıcaklığın bir anda düştüğü bir ildeyseniz giyebilir.Ayaklı pijama olur mu ki canım sıcak olur di mi havasız kalır
Bizimkiler de yaz bebeğiydi. Bence patikli alt sıcak olur canım gerek olursa pamuklu corap kullanırsın. Bir de patikli altlar uzun sure giyilemiyor ya bebek biraz buyuse gerdiriyor bacakları, buyuk Alsan da ayaklardan dusuyor.Ayaklı pijama olur mu ki canım sıcak olur di mi havasız kalır
Hormanlardan kaynaklı doğum olunca kendi dökülüyomuş almamak gerekiyormuşVe göbeğim tüylendihiç öyle saçma sapan sorunları olan bir kadın değildim
İyi cok şükür yine olmaz İnsaAllahGünaydınkızlar kanamam kesildi Çok mutluyuz . Bundan sonra olmayacak diye birşey yok doktor yine olabilir birkaç gün hemen kesilmez dedi ama iyiyim
İnşallah bugün de dinleneceğim takip ediyoruz sürekli kanamamıİyi cok şükür yine olmaz İnsaAllah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?