- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.801
Geçici bir durum kendini üzme ağdaya gidersin göbeğine dokunma benceAy böyle kötü oldu utanıyorum valla
Hiç yok aksine hepsi şişirilmiş fiyat kotonda daha fazla indirim vardıLcwde indirim var mi bari kizlar. Fiyatlar nasil
Ay asla göbeğime dokunmam az zaten eşim sen kafaya taktın birşey yok diyorGeçici bir durum kendini üzme ağdaya gidersin göbeğine dokunma bence
Pure A101 de vıkıng marka mavi sıvı bulaşık deterjanı var ben geçen gün ondan aldım çok beğendim bir denemelisin elde yıkama içinSivi bulasik deterjanim bitti.
Son 400 ml actim a101 indiriminden almistim.
Ariel dag esintisi almistim migros indiriminden onu actim 4kg.
Son 2 paket deterjanim kaldi stokta.
Not aldim canimPure A101 de vıkıng marka mavi sıvı bulaşık deterjanı var ben geçen gün ondan aldım çok beğendim bir denemelisin elde yıkama için
O markanın diğer ürünlerini de sıra ile denemek istiyorum vegan zaten temiz içerikNot aldim canim
dınlen canım kendını yormaİnşallah bugün de dinleneceğim takip ediyoruz sürekli kanamamı
99tl. AmaaaaPure tefal ütü ne kadarmış?
:)) internete bi bak istersen kaç vat olmalı buhar gücü vs. Arzumdan da memnun olan çok. 100 tl iyi hem:)99tl. Amaaaa
Benim kafa gitti yaaa
Simdi tekrar baktim. Marka arzum
O fiyata uzun süreli kullanım olmaz bence almışken iyi birsey alıp uzun sure kullanmak bence mantıklı birde iyi performans alamazsın gibi99tl. Amaaaa
Benim kafa gitti yaaa
Simdi tekrar baktim. Marka arzum
Onun yerinde olsam gitmek isterdim Deniz kum güneş açık büfetuce_tuce çok gecmis olsun ikinizin de iyi olmanıza sevindim paşa rahatına düşkün olucak herhalde yollarda yorulmak istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?