- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.821
Doktor rapor yazdı ets ye yolladık hastahanede yattığına dair . Ets otelle görüştü iptal saatimiz bitmesine rağmen iptal ettiler ödeme yapacaklar çok şükürdınlen canım kendını yorma
tatil işini naptınız
Evet galibaTuce erkek mi olacak?:)
Tabiki tatil güzel ben mesafe için demiştim siirt-Marmaris tekrar Marmaris-memleket oradan tekrar siirt iyi olsunda artık seneye oğluşunla gidersinizOnun yerinde olsam gitmek isterdim Deniz kum güneş açık büfe
Valla bizde öyle dedik diyorum ki ağlasada kendini yırtsa da gideceğiz o tatileTabiki tatil güzel ben mesafe için demiştim siirt-Marmaris tekrar Marmaris-memleket oradan tekrar siirt iyi olsunda artık seneye oğluşunla gidersiniz
Hayırlısı sağlıklı olsun da. Tecrübeliyse kordonu pipi sanmadıysa :)Evet galibaiyice şeyini gördük ama doktor yanılabilirim de dedi
Valla hiç kordun değildi bizce eşim sordu hatta aaaa diye doktorda evet ben gördüm aslında ama size söylememiştim dediHayırlısı sağlıklı olsun da. Tecrübeliyse kordonu pipi sanmadıysa :)
Yanılabilirim de demiş ya ondan dedim.. :) gönlüne göre olsun inşallah.Valla hiç kordun değildi bizce eşim sordu hatta aaaa diye doktorda evet ben gördüm aslında ama size söylememiştim dedi
Eşim bir hafta boyunca cinsiyet videoları izledi o kadar uzman olmuş ki doktordan önce ne neresi söylüyor ben hiç düzgün anlamıyorumYanılabilirim de demiş ya ondan dedim.. :) gönlüne göre olsun inşallah.
Allah makinanı korumuş varya geçen öyle arkadaşın makinası bozulduİlk defa bakmamıştım değen bişey var mı diye o da yıkamamış. Tekrar koydum tableti yine çalıştırdım. Çok kirli değildi lakin bardaklarda iz vardı.
Sağol canım hic bisey ağzına surmuyo ayran yapıp versem içer galibaGeçmiş olsun canım mikrop aldı galiba.. bol sıvı tükettir.. yoğurt yesin..
Aynen öyle seneye tak simidi at suyaValla bizde öyle dedik diyorum ki ağlasada kendini yırtsa da gideceğiz o tatileseneye
6 aylık olacak zaten ek gidaya da başlayacak mecbur d vitamini lazım çocuğaAynen öyle seneye tak simidi at suya
Valla artık nasıl bir duruma geldiyse ev sahibi dizmemiş zaten gelen misafir dizmişAa nasıl bozulmuş yaa denk gelmiştir heralde. Sadece düzgün yıkanması için değmemesi gerekmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?