Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabiki tatil güzel ben mesafe için demiştim siirt-Marmaris tekrar Marmaris-memleket oradan tekrar siirt iyi olsunda artık seneye oğluşunla gidersiniz
Valla bizde öyle dedik diyorum ki ağlasada kendini yırtsa da gideceğiz o tatile seneye

Yanılabilirim de demiş ya ondan dedim.. :) gönlüne göre olsun inşallah.
Eşim bir hafta boyunca cinsiyet videoları izledi o kadar uzman olmuş ki doktordan önce ne neresi söylüyor ben hiç düzgün anlamıyorum

İlk defa bakmamıştım değen bişey var mı diye o da yıkamamış. Tekrar koydum tableti yine çalıştırdım. Çok kirli değildi lakin bardaklarda iz vardı.

İlk defa bakmamıştım değen bişey var mı diye o da yıkamamış. Tekrar koydum tableti yine çalıştırdım. Çok kirli değildi lakin bardaklarda iz vardı.
Allah makinanı korumuş varya geçen öyle arkadaşın makinası bozuldu

Aa nasıl bozulmuş yaa denk gelmiştir heralde. Sadece düzgün yıkanması için değmemesi gerekmiyor mu?

Eksi gibi benim de midem bulaniyo her yerim sizliyo gece hic uyumadim. Eşim de sabah 8 de görevden geldi. Hepimiz uyuyoduk. Komsunun cocugu gelmis kapiyi yumrukluyo kucuk 4 yaşında annesi aldi götürdü evden çıkıp yukarıya gelene kadar napiyodu annesi acaba sinir etti sabah beni oğlan zaten hasta uyumuşuz uyandırdı gicik etti anasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…