Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ayıkladım yıkadım domatesle az çevirdim koyu yeşildi ya biraz daha kavurcaktım belki.. naylon gibi oldu hiç sevmedim..

Canim yika. Istedigin gibi doğra.
Tencereye biraz yag koy. Fasulyeleri at. Rengi dönene kadar yagda kavur.(biraz vakit aliyor renginin dönmesi .hemen indirme)
Rengi dönunce küp küp dogradigin domatesleri at ve birlikte kavur.
3 dk kavursan yeter.
Sonra buyuk bi tepsiye dök soğumasi icin.
Soguyunca posetle at buzluga.

Pisirirken 1 sogani zeytinyag ile kavur . Domatesi az oldu diyosan domates koy uzerine biraz. Sonra salca ve baharatlari ekle.
Buzluktan cikardigin fasulyeyi at. Çozdürmeden buzlu bulu atiyosun)Sicak su ekle.
Ben duduklude 10 dakikada pisiriyorum.

Kesinlikle ilk gunku gibi oluyor ve koku olmuyor.

Slm kızlar günaydın
Ben bezelyeyi kilosu 8 tl den 2 kilo alıp buzluğa koydum. 1 kilo da 5 tl ye aldım. Bezelye pahalı oldu bu sene kısmet. Ben yeşil fasulyeyi yıkayıp doğrayıp koyarım ama direkt ocağa atarım çözündürmem
Yeşil sarmalık yaprak koydum deniz börülcesi haşlayıp ayıklayıp koydum bamya koydum lahana yıkayıp koydum yazın pişiriririm diye. Enginar 15 tane koydum bu sene. Pahalı her şey ya

taze fasulyeyı nasıl yaptın? bız cok denedık hepsı kokuyor yahu hele esım hıc yemıyor.

Barbunyanın kılosunun hıc farkında degılım hıc bakmamısım bu haftada bakayım
ben önce suyunu çekene kadar kavuruyorum sonra domates ve yağ ekliyorum yumuşayınca altını kapatıyorum tepsiye alıyorum soguyunca poşetlere koyup kaldırıyorum hiç buz kokmadı bu zamanda kadar hafifte tuz atıyorum

Taze fasulyeyi annem sıcak suya batırır tepside ılıtıp poşetlerdi hiç koku filan olmazdı çok güzel yerdik. Geçen sene benim evde tatile gideceğimiz ara çok fasulye vardı ben o şekilde yapmaya üşendim üç poşet direk yıkadım salata kurutucuda poşetledim koydum buzluğa. Çok başarılı olmuştu. Bundan sonra direk bu şekilde atabilirim :))

aynen bende senin gibi yapıyorum çok lezzetli oluyor

yok yanlış anladın geçen sene koyduğumdan bahsettim. bu sene daha bezelye koydum bu gidişle başka da bişey alamıcam galiba.

Gunaydin
Ben bezelyeyi donuk hazir aliyorum.

Ayiklanip donmus 2.5 kg gecen sen 6 tlydi metroda.
Brokoli 7ydi
Fasulye 7ydi

Bu sene ne oldu fiyatlar merak ediyorum

Bu hafta domates yapicam ben persembe pazardan alip.
Daha bir sey koymadim.

Konunun ilk sayfasını okudum, o yıllık hedeflere ulaşıldı mı kızlar? Gerçi 2017 de açılmış konu...
250gr altın, 100gr altın biriktirmeler şu ara benim için hayal gibi... İşler durgun, 2. bebiş yolda giderler artmaya başlayacak.
Ödenen krediler falan filan... Neyse ben güne 177TL, trafik cezası ile başladım. 235tl idi, %25 indirimle ödeme yaptım.

Hosgeldin.
Aralik 2019a kadar gerceklestirebilecegimiz hedefler koyduk. Birikime basladik . Bakalim hedeflerimize ulasabilecekmiyiz.
Benim guzel ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…