- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.021
bende sadece bezelye koydum oda 3.5 kg falanGünaydın kızlar,
Bu hafta 5 kılo bezzelye aldım , 5 liradan.
Bu haftada 5 kilo almayı dusunuyorum . 4 poset yaptım sanırım 5 kılo degıl 7 kılo alsam anca yeter . Sız neler koydunuz bakalım
ben önce suyunu çekene kadar kavuruyorum sonra domates ve yağ ekliyorum yumuşayınca altını kapatıyorum tepsiye alıyorum soguyunca poşetlere koyup kaldırıyorum hiç buz kokmadı bu zamanda kadar hafifte tuz atıyorumtaze fasulyeyı nasıl yaptın? bız cok denedık hepsı kokuyor yahu hele esım hıc yemıyor.
Barbunyanın kılosunun hıc farkında degılım hıc bakmamısım bu haftada bakayım
aynen bende senin gibi yapıyorum çok lezzetli oluyorCanim yika. Istedigin gibi doğra.
Tencereye biraz yag koy. Fasulyeleri at. Rengi dönene kadar yagda kavur.(biraz vakit aliyor renginin dönmesi .hemen indirme)
Rengi dönunce küp küp dogradigin domatesleri at ve birlikte kavur.
3 dk kavursan yeter.
Sonra buyuk bi tepsiye dök soğumasi icin.
Soguyunca posetle at buzluga.
Pisirirken 1 sogani zeytinyag ile kavur . Domatesi az oldu diyosan domates koy uzerine biraz. Sonra salca ve baharatlari ekle.
Buzluktan cikardigin fasulyeyi at. Çozdürmeden buzlu bulu atiyosun)Sicak su ekle.
Ben duduklude 10 dakikada pisiriyorum.
Kesinlikle ilk gunku gibi oluyor ve koku olmuyor.
Cane erken değil mi ya yeşil fasulye yeayıkladım yıkadım domatesle az çevirdim koyu yeşildi ya biraz daha kavurcaktım belki.. naylon gibi oldu hiç sevmedim..
Domates icin erken. Tarla domatesi cikmadi kiGunaydin
Ben bezelyeyi donuk hazir aliyorum.
Ayiklanip donmus 2.5 kg gecen sen 6 tlydi metroda.
Brokoli 7ydi
Fasulye 7ydi
Bu sene ne oldu fiyatlar merak ediyorum
Bu hafta domates yapicam ben persembe pazardan alip.
Daha bir sey koymadim.
Domates icin erken. Tarla domatesi cikmadi ki
Nasil yapiyosun canim onlariDolmalik koyucam canım, tarla domatesinden olmaz.
Konserve yapmiyorum zaten ben
Nasıl okuduysam olayı hahaha pardonyok yanlış anladın geçen sene koyduğumdan bahsettim. bu sene daha bezelye koydum bu gidişle başka da bişey alamıcam galiba.
Nasil yapiyosun canim onlari
Ümitköy Çayyolu na gidiyoruz Pazar’a biz pahalı biraz8 tl pahalı olmuş gerçekten alya muhit nereydi.. bizim pazarda en pahalısı 5ti işte.
Hosgeldin.Konunun ilk sayfasını okudum, o yıllık hedeflere ulaşıldı mı kızlar? Gerçi 2017 de açılmış konu...
250gr altın, 100gr altın biriktirmeler şu ara benim için hayal gibi... İşler durgun, 2. bebiş yoldagiderler artmaya başlayacak.
Ödenen krediler falan filan... Neyse ben güne 177TL, trafik cezası ile başladım. 235tl idi, %25 indirimle ödeme yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?