Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Her ay düğünler bu ay gramla başladık iki yakın arkadaşımda bebeği olcak 2 çeyrek yapmam gerek en kısa zamanda bu ay giderler bende 8 gram olur herhalde birde kumbaradaki küçük paralarla euro alıyorum 240euro (2kişi schengen vizesi)vize parası daha ama olsun yavaş yavaş hayalim olur yıllık hedef listesini görünce çok az geliyor benimki zararın neresinden dönersek kardır kaç ay kredi kartı ödemeleri yüksek geliyordu oda çok düşük geliyor bu grup iyi geldi bana

Bende yıl sonuna kadar hedefime ulaşırmıyım tam bilmiyorum.
Temmuz da evlilik yıldönümümüz. Bir senemiz oluyor
Bugün hesap yaptım, nisanda kredimizi kapattık. Toplam 20 bin kadar borç ödedik, bitti çok şükür. Onun dışında bu ayda bir tam altın alırsam 12 de çeyrek yapmış oluyoruz. Temmuzdan sonra bebeğimin eksiklerini tamamlayacağım. Sonra doğum izni falan derken. İşe başlayana kadar birikim olmaz. Sağlık olsun da , herşey hallolur Allah’ın izniyle

2.el arac piyasasi o kadar berbat ki.
Esime dedim artik araba bakmayi birak. Arac yenilemeyi unut.
Cunku bizim arac gercekten cokk temiz. Bunu uzun zaman kullanalim insallah dedim. Kendisi de hemfikir oldu benimle.

Ayrica satmayi düşünmeyelim. Cunku lazim bize cocuklar kucuk .
Ben birikimi araci da satarsak şu kadarimiz var diye hesap etmiyorum artik.
Alinmis alinmistir diyoruz

Saglik versin Rabbim.
Baska birseyin onemi yok.

Baska sıkıntılar olmazsa birikime devam

Saglik bozulup hastanelerine düşünce insan anliyor paranin önemini.

Bunu o kdr iyi anladimki
Gecen hafta acilde 45 dk yattim dr yanima bile gelmedi tansiyonum hic olculmedi
Esimi aradim hic dusunmeden arabayi alip gelebildi hic dusunmeden deposunu dolu iade edebildi hic bir dr yada hastahanede para dusunmedik heryere taksiyle gittik
Bu ay birikime zorlamam tlde brz kalsin ztn canim yok canim ilgilenmek istemiyor

O degilde kv ye is gorebilmek icin 370 lira verdim unuttu ya
Gercekten unuttu
Gelir ama ne zmn aklina gelirse
Butun taksi paralarini o verdi dr icin zorladi almadim asla lafini yapmam ama niye unuttu ya
Keske hatirlasa

Yine imdadimiza para yetisti.

Kizlar bu arada ilk sayfamizdaki hedeflere gore nasil ilerliyoruz.
Hersey yolunda mi
Ben dün bir hesapladım benim de ulaşmıyor 3ay hiç birikim olmadı. kk çok harcandı yaptıysam bile az koyabildim kenara.Eylül'de ücretsiz izine ayrılıcam
Benimki Ekim 2018 den itibarendi Ekim 2019 gelince ne kadar biriktirdigimi buraya yazıcam

Benim hedefim cok sembolikti planladigimizin cok ustunde oldu
Benim en buyuk sansim esiminde birikim yapabilen biri olmasi
Bundan sonrasi icinde aynen devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…