Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar aylık gelirleriniz ne kadar ne kadarlık kısmını birikime ayırabiliyosunuz

Bizimki brz degisken ama standardi bozmadan kalan kismin tamamini atmaya calisiyoruz yazin degisir hem pazar masrafi hemde gezme artiyor

Evimiz olsa bende senin gibi düşünüyorum ama olmadığı için arabanın parasını da kullanmamız lazım

Hedefim ütopik değildi hesaplayıp ulasabilecegim bir hedef koydum ama kk harcama çok olunca maalesef birikimde azaldı
Aslında elimdekilerle ulaşmış gibi gözüküyorum ama 70 Gr bileziği kendimiz yapmadık 50gr düğünden kalan kp yaptırdı 20 Gr da doğum hediyesi
Onları birikime dahil etmiyorum
İnşallah ilerde ev alırsak bile bu bilezikleri bozdurmayı düşünmüyorum

Selamlar,

Görümceme 3000 lira borç vermiştim. Dün 500 lirasını gönderdi. 2 gram altın aldım. Eşim geçen ay telefon aldı. 3300’de ona vermiştim. O da dün 1300 lira gönderdi. Onunla da 200 usd aldım. Dün memurların bana borç ödeme günüydü:))

Bugün kızıma bireysel yüzme dersi için fiyat aldım. 8 ders 800 lira, 12 ders 1040 lira. 8 ders ile başlasın, hallledemezse ilave ders alırım diye düşünüyorum. Zaten okulda epey ilerletmişti, tahta ile yüzüyorlar. Onu da bırakıp bu yaz yüzme öğrenme işini bitirsin bari.

Uzun zaman sonra maaşımdan 1 tane gram altın aldım. Kredi kartımı ödedim . Evde kullanmadığım eşyaları Letgo ya koydum.oğlumun kumbarasında biriktirdiği parayla akşam İstediği Lego yu alacağım.
Yaptığımız yatırım bizim için çok karlı oldu. 6 ayda yapacağımız ödemeyi kendi kendine kazanıyor.

Taksi plaka almistiniz sanirim. Hayirli olsun tekrardan

1100 olan kötü borc gelecek yil haziranda bitecek. Artik borcsuz olacaz insalllah.
Gelecek aydan itibaren kendi maasimin tamamini kenara atmak istiyorum.
Esimin maasiyla kredi kira faturalar harcliklar yeter fazlasiyla insallah.

Kizlar şu k.kartimi cok cok disiplinli kullanmak istiyorum. Borcum 900 kaldi.
Kapatmam fakat borcu sifirlayinca displinli gitmek istiyorum

İsteyince bitiyor ben bir ara sürekli gezdik vs çok açılmışım sonra bir baktım böyle olmuyor hemen plan yaptım zaruri ihtiyaç hariç paramı yatırdım kampanyalar hatiçte kullanmadım bireysel emeklilik 300 tl ödemem var standart ona rağman 600 tl gelmiş bu ay çok iyi bence sana güveniyorum 900tl hemen biter bu arada kötü borç ne oluyor

Biz de bir zamanlar tedbirsiz harcadik fazla borclandik. Sonra o borcu yapilandirdik.
1100 oduyoruz 1 yil kaldi bitmesine onun da

Yatırım aracı nedir?siz ne kadar bir meblağ koydunuz ,getirisi ne?bize fikir olması açısından biraz ayrıntı paylaşabilirmisiniz?

Canımmmm sen iyi olda gerisi önemli değil geçmiş olsun tekrardan

Birseyler atistirdim.
Yemegimi ocaga koydum.

Aksama etli kuru fasulye pilav var. Yanina kavun kesecegim.
Yaz mevsimi salatadan ziyada yemegin yanina kavun karpuz cikariyorum

Keke kabartma tozu koymayı unuttum ya bakalım basıl olacak. Geçen sene. Böğürtlen reçeli yapmıştım o da çok koyu olmuştu hatta yanacakmıştı az kalsın. Kavanozda öyle bekliyordu karamelize böğürtlen olmuştu ben de keke kattım bakalım nasıl olacak. Aslında bu sene bir kaç çeşit becerebilsem reçel yapmak isterim. Kahvaltıya misafir ağırlarken güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…