- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.061
Kızlar aylık gelirleriniz ne kadar ne kadarlık kısmını birikime ayırabiliyosunuz
Bizimde kışlık için aldıklarım hariç pazar masrafı azaldı ilk defa su faturası fazla gelmişBizimki brz degisken ama standardi bozmadan kalan kismin tamamini atmaya calisiyoruz yazin degisir hem pazar masrafi hemde gezme artiyor
Evimiz olsa bende senin gibi düşünüyorum ama olmadığı için arabanın parasını da kullanmamız lazım2.el arac piyasasi o kadar berbat ki.
Esime dedim artik araba bakmayi birak. Arac yenilemeyi unut.
Cunku bizim arac gercekten cokk temiz. Bunu uzun zaman kullanalim insallah dedim. Kendisi de hemfikir oldu benimle.
Ayrica satmayi düşünmeyelim. Cunku lazim bize cocuklar kucuk .
Ben birikimi araci da satarsak şu kadarimiz var diye hesap etmiyorum artik.
Alinmis alinmistir diyoruz
Tabiki.Evimiz olsa bende senin gibi düşünüyorum ama olmadığı için arabanın parasını da kullanmamız lazım
Taksi plaka almistiniz sanirim. Hayirli olsun tekrardanUzun zaman sonra maaşımdan 1 tane gram altın aldım. Kredi kartımı ödedim . Evde kullanmadığım eşyaları Letgo ya koydum.oğlumun kumbarasında biriktirdiği parayla akşam İstediği Lego yu alacağım.
Yaptığımız yatırım bizim için çok karlı oldu. 6 ayda yapacağımız ödemeyi kendi kendine kazanıyor.
Biz de bir zamanlar tedbirsiz harcadik fazla borclandik. Sonra o borcu yapilandirdik.İsteyince bitiyor ben bir ara sürekli gezdik vs çok açılmışım sonra bir baktım böyle olmuyor hemen plan yaptım zaruri ihtiyaç hariç paramı yatırdım kampanyalar hatiçte kullanmadım bireysel emeklilik 300 tl ödemem var standart ona rağman 600 tl gelmiş bu ay çok iyi bence sana güveniyorum 900tl hemen biter bu arada kötü borç ne oluyor
Yatırım aracı nedir?siz ne kadar bir meblağ koydunuz ,getirisi ne?bize fikir olması açısından biraz ayrıntı paylaşabilirmisiniz?Uzun zaman sonra maaşımdan 1 tane gram altın aldım. Kredi kartımı ödedim . Evde kullanmadığım eşyaları Letgo ya koydum.oğlumun kumbarasında biriktirdiği parayla akşam İstediği Lego yu alacağım.
Yaptığımız yatırım bizim için çok karlı oldu. 6 ayda yapacağımız ödemeyi kendi kendine kazanıyor.
Ödenir gider bir an önce inşBiz de bir zamanlar tedbirsiz harcadik fazla borclandik. Sonra o borcu yapilandirdik.
1100 oduyoruz 1 yil kaldi bitmesine onun da
Canımmmm sen iyi olda gerisi önemli değil geçmiş olsun tekrardanBunu o kdr iyi anladimki
Gecen hafta acilde 45 dk yattim dr yanima bile gelmedi tansiyonum hic olculmedi
Esimi aradim hic dusunmeden arabayi alip gelebildi hic dusunmeden deposunu dolu iade edebildi hic bir dr yada hastahanede para dusunmedik heryere taksiyle gittik
Bu ay birikime zorlamam tlde brz kalsin ztn canim yok canim ilgilenmek istemiyor
Canımmmm sen iyi olda gerisi önemli değil geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?