Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende yapayım ya çilek bakayım yetişirse inşallah izin dönüşü herşey yolunda gitsin istiyorum paraya sıkışmak yada kenara koyduğumuzu harcamak istemiyorum

Malatyadan geçerken güzel kayısı alsak kayısı reçeli yaparım 2 kg kadar kışın yeriz iyi olur misafirim gelir annemler kv ler masaya güzel oluyor
Kayısılar daha tam çıkmadı canim recel icin sekerpare cinsi şahane oluyor kendinoldugun şehirde de alirsin sonra bende bekliyorum pusuda çıksın alcam İnsaAllah

Kayısılar daha tam çıkmadı canim recel icin sekerpare cinsi şahane oluyor kendinoldugun şehirde de alirsin sonra bende bekliyorum pusuda çıksın alcam İnsaAllah
Kendi olduğumuz şehirde kayısı var mı diye bir sor hahaha

Esila tugce cok gecmis olsun kizlar. Saglik herseyden onemli ama birikmis para saglik sekteye ugrayinca insana guven veriyor tabi.
Esim ilk hastalandiginda korkudan ve acemilikten tabi kubaya mi gitsek diye bile dusunduk. Kenardaki paramiza guvendik tabiki.
Sukur ki arastirma hastanesinde isinin uzmani iki doktor onumuze cikti da hic para harcamadan ssk dan halloldu, hallolacak insallah.
Radyoterapi seanslarinin her biri 200 tl idi eger sskmiz olmasaydi. Sadece 5000 buraya gidecekti.

Selam hanimlar,
Sicak , cocuk vs derken pek bakamiyorum buralara.

Pure parasal durum sallanti da ama toparlamaya calisiyorum.
Nisan itibariyle icinde bulundugumuz psikolojik durumundan sanirim, hic hesap kitap yapmadik
Altin bozdurdum , bir kismini yerine koydum gerisi kaldi.
Bir ceyrek vermem gerek anneme , komsunun dugunu oldu takmak gerek.
16 sene oldu evleneli tak tak bitmed :)
800 tl kumbaramda var.
Temmuz itibariyle en azindan eksiye girmeden eylulu bitiririm gibi gorunuyor.
Kiz liseye baslayacak
Ekim kasim aralik iyi gidecek insalah
Hedefim tutmayabilir ama yaklasirim

ayıkladım yıkadım domatesle az çevirdim koyu yeşildi ya biraz daha kavurcaktım belki.. naylon gibi oldu hiç sevmedim..
Çig kouyırum ben, yaparken yıkayıp buzunu akıtıyorum, soganı biberi kavurup üzerine fasulyeyi atıp ceviriyorum bi, domates sosu tuz z.yağ az su ekleyip fisslerde 3dk pişiriyorum. Gayet iyi olur canım. Hiç pişirip koymadım

Hayret sen kavurdugun halde 10dk duduklude pişiriyorum diyorsun, ben çiğ koyduğum halde 3dk yapıyorum inan 4dk da eziliyor. Bilmiyorum belki cinsi farklıdır belkide düdüklü. Ama ben sebzeyi diri seviyorum biraz

işte kokuyor diyorlar çiğ konunca canım..koku olmuyor mu çiğden attığında? valla bu sene ben yaptım ya ondan olmadı zaar. Allah affetsin 3 4 poşet atıldı annem getirdi kendinden.

Geçmiş oldun eşinizin rahatsızlığı neydi

Hayret sen kavurdugun halde 10dk duduklude pişiriyorum diyorsun, ben çiğ koyduğum halde 3dk yapıyorum inan 4dk da eziliyor. Bilmiyorum belki cinsi farklıdır belkide düdüklü. Ama ben sebzeyi diri seviyorum biraz
Benimki tam kivaminda oluyor.
Çig koyanlardan iyi yorumlar almadim hic .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…