- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.101
Aa cok iyi bakayım bendeEvet cikardim.
Cekirdegini cikaran bi alet var ondan var bende .milyoncularda 2 liraya bulabirsin
Yok işteVar mi
Menementuce_tuce kv ne yemek pisirdi akşama
Ne kadar tuhaf bi kadin .pure hazel bana diyor ki seneye bizimle tatile gelecekmiş biz çocuğa bakamaz ağlatırmışız bende dedim ki ben çocuğumu kimseye bırakamam kusura bakma kendim bakacağım annesi benim
Bana diyor ki ben yan otelde kalır çocuğa bakarım siz bakamazsınızNe kadar tuhaf bi kadin .
Tatile bebek bakicisi veya hizmetci sifatiyla bile gelmeye razi. Tövbe tövbe
Ben de çiğ koyarım sorunsuz tüketiriz fissler deBenimki tam kivaminda oluyor.
Çig koyanlardan iyi yorumlar almadim hic .
Espiri olsun diye demiştir belkiBana diyor ki ben yan otelde kalır çocuğa bakarım siz bakamazsınızbazı şeyleri aşırı komik geliyor
Ahhh ahhh keşke öyle olsaEspiri olsun diye demiştir belki
Bizimde iki kuşumuz var, hem yaramaz hem çok tatlılarPazarda 50 tl gitti kuş ve yem aldım 50 de kkdan ona verdim bugün 100 gitti
Yok canım buz akıttığımdan mı bilmiyorum koku falan olmuyor, ben yazında duduklede yapıyorum zaten. Sabah işe giderken çıkarıyorum yada dolabın altına indiriyorum gelince de 10dk da oluyor.işte kokuyor diyorlar çiğ konunca canım..koku olmuyor mu çiğden attığında? valla bu sene ben yaptım ya ondan olmadı zaar. Allah affetsin 3 4 poşet atıldı annem getirdi kendinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?