Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim yemek yapma piknik yapalım dedi
Fırında köfte patates yapacaktım artık yarına sebze yemeği düşünmem lazım o diğer güne kalır
Bende yemeğin yanında kavun karpuz severim yazın
Çilek reçelini yapıp hemen tüketmek gerekiyor çabuk bozuluyor tadı
Benimde aklımda 2 kilo yapmak var

işten çıktım,
markete uğradım bir paket muz bir kaç salatalık aldım 8 lira ödedim.
Eve geldim mısırları hemen düdüklüğe koydum. Makarna ile salata yapacaktım. Kayınvalidem pişmiş yaprak sarması göndermiş bana sağolsun eşim bugün ordaydı. Sadece salata yapacağm.

Ben bir defa bahcenin ayvasi ile ayva receli yaptim diger recellerimizi hep kv ve Annem verdi. AMA Bizde recel Hic yenilmedigi icin sekerlenince ya dokuldu ya da tekrar annelere iade edildi Artik almiyorum bile. En son kv portakal receli verdi onda da kuf mantar filan olusmustu o da dokuldu.
Aksama Bizde balik kuskonmaz ve salata var.

1)Tansiyon aleti 113.90 TL
(Sağolsun ödedik ama kargo bir türlü getirmedi. Telefonda da zıtlaştık iptal edin almıyorum dedim )
2)Yine tansiyon aleti 94.60 TL

pure hazel bana diyor ki seneye bizimle tatile gelecekmiş biz çocuğa bakamaz ağlatırmışız bende dedim ki ben çocuğumu kimseye bırakamam kusura bakma kendim bakacağım annesi benim
Ne kadar tuhaf bi kadin .
Tatile bebek bakicisi veya hizmetci sifatiyla bile gelmeye razi. Tövbe tövbe

Ay kizlar evimi duzenimi cok ozledim
Hala istanbuldayim
Avmye kactik bi tane gomlek aldim yemek yedik internet alisverisi candir avmler heyecan
Bu haftayi kapadim
Bugun yine kotu hissediyorum ama bir atak gelmedi korkuyorum

işte kokuyor diyorlar çiğ konunca canım..koku olmuyor mu çiğden attığında? valla bu sene ben yaptım ya ondan olmadı zaar. Allah affetsin 3 4 poşet atıldı annem getirdi kendinden.
Yok canım buz akıttığımdan mı bilmiyorum koku falan olmuyor, ben yazında duduklede yapıyorum zaten. Sabah işe giderken çıkarıyorum yada dolabın altına indiriyorum gelince de 10dk da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…