- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.121
Bak benden almış oldunBenimki tam kivaminda oluyor.
Çig koyanlardan iyi yorumlar almadim hic .
Iyi akşamlar kızlar,Kizlar bu arada ilk sayfamizdaki hedeflere gore nasil ilerliyoruz.
Hersey yolunda mi
Aynen bizim recellerde ailelerden geliyor. Kv kendi bahcesindeki çilek ile yapar verir, annem kayısı, vişne, gul ne yaptı ise biraz biraz verir. Misafire çıkarıyorum ama Biz kızlardan sonra çok az tuketmeye basladık reçeli yapmıyorum o yuzden. Bal, tahin pekmez oluyor onun yerineBen bir defa bahcenin ayvasi ile ayva receli yaptim diger recellerimizi hep kv ve Annem verdi. AMA Bizde recel Hic yenilmedigi icin sekerlenince ya dokuldu ya da tekrar annelere iade edildi Artik almiyorum bile. En son kv portakal receli verdi onda da kuf mantar filan olusmustu o da dokuldu.
Aksama Bizde balik kuskonmaz ve salata var.
Fissler kendime yaptıgım en büyük iyiliklerden cidden. Evlendiğim yıl 220tl almıştım şimdi 1000tl leri bulmuş fiyatı. Bi tencere değil Resmen teknolojik aletBen de çiğ koyarım sorunsuz tüketiriz fissler de
Yok iştedüzgün kayısı yok malatyanınki kesin bize şahane gelir
Bende maasa dokunmicam bu aydan itibaren insallah.Benim hedefler tutuyor. Zaten yaparım dediğimden az bildirmiştim.ücretsiz izin donuşunu aralıkta yaptım; ondan beri dikkat ediyorum birikime. Tatilleri, ekstraları çıkarsak benim maasa dokunmuyoruz pek. Üstüne zekatı verdik, kurutma aldık tatiller tuttu biraz. Evimiz yok bizim onun için biriktiriyoruz, nekadar az kredi okadar iyi. Arabamızı birikime katmıyoruz, arabasız yapamayız zaten. Kısmet olursa ev sonrası daha iyisi için satarız inşaallah. Allah saglık versin olduğu kadar artık.
Kiminin dugunu aileler yapıyor esyaları dayıyor dosuyor, ustune ev verenler yada evlenmeden peşinatl biriktirenler var. Biz herseyimizi kendimiz yaptık, ogrenim kredileri, bedelli askerlik dahil2 yıl ücretsiz izin kullandım, 2 cocuğun masrafı okulu ile uğrasarak ev parası biriktirmeye calışıyoruz. Ama memnunuz ya kimseye minnetimiz yok
Bizde de bal tahin pekmez gidiyor hep. Kahvalti icin De misafire pek aramiyorum.Aynen bizim recellerde ailelerden geliyor. Kv kendi bahcesindeki çilek ile yapar verir, annem kayısı, vişne, gul ne yaptı ise biraz biraz verir. Misafire çıkarıyorum ama Biz kızlardan sonra çok az tuketmeye basladık reçeli yapmıyorum o yuzden. Bal, tahin pekmez oluyor onun yerine
Ben de 470tl ye almıştım sonra 750tl ye aldım iki tanesi yetiyor sana katılıyorumFissler kendime yaptıgım en büyük iyiliklerden cidden. Evlendiğim yıl 220tl almıştım şimdi 1000tl leri bulmuş fiyatı. Bi tencere değil Resmen teknolojik alet
Ben korkuyorum dişiydi kuş uçamıyor çok agresifti eş alın dediler aldık oda çok fena uçuyor giremiyorum odaya ne olcaksa benim bu korkum herşeyden korkuyorumBizimde iki kuşumuz var, hem yaramaz hem çok tatlılar
İkili almıştım bende n11 de yüzde 25 indirimim vardı 4 sene falan oldu geçenlerde kulpunu kırdım 250 tl dediler kartım dönsünde alcam elim ayagım resmen kuru fasulye 10 dk da pişiyor taze fasulye 3 4 dkBen de 470tl ye almıştım sonra 750tl ye aldım iki tanesi yetiyor sana katılıyorum
Aksamdan islatilmis kuru fasulye mi 10dk da pisiyorİkili almıştım bende n11 de yüzde 25 indirimim vardı 4 sene falan oldu geçenlerde kulpunu kırdım 250 tl dediler kartım dönsünde alcam elim ayagım resmen kuru fasulye 10 dk da pişiyor taze fasulye 3 4 dk
Sabah ıslatıyorum akşam pişiriyorumAksamdan islatilmis kuru fasulye mi 10dk da pisiyor
İşini görüyorsa elindekiler yeter ama gerçekten hem zamandan hem doğalgazdan tasarruf en önemlisi çalışan kadın için zaman kıymetli ben sabah 9 akşam 6 çalıştığım için baya faydası oluyorEski model benim düdüklüler.boy boy 3 tane. Simdilik kullaniyorum bakalim.
Sebzeleri bezelye fasulye 10dkda pisiriyor.
Bamya 7dk.
Islatilmis kuru fasulye nohut 20dk.
Misir 25 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?