Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim hedefler tutuyor. Zaten yaparım dediğimden az bildirmiştim.ücretsiz izin donuşunu aralıkta yaptım; ondan beri dikkat ediyorum birikime. Tatilleri, ekstraları çıkarsak benim maasa dokunmuyoruz pek. Üstüne zekatı verdik, kurutma aldık tatiller tuttu biraz. Evimiz yok bizim onun için biriktiriyoruz, nekadar az kredi okadar iyi. Arabamızı birikime katmıyoruz, arabasız yapamayız zaten. Kısmet olursa ev sonrası daha iyisi için satarız inşaallah. Allah saglık versin olduğu kadar artık.
Kiminin dugunu aileler yapıyor esyaları dayıyor dosuyor, ustune ev verenler yada evlenmeden peşinatl biriktirenler var. Biz herseyimizi kendimiz yaptık, ogrenim kredileri, bedelli askerlik dahil 2 yıl ücretsiz izin kullandım, 2 cocuğun masrafı okulu ile uğrasarak ev parası biriktirmeye calışıyoruz. Ama memnunuz ya kimseye minnetimiz yok

Kizlar bu arada ilk sayfamizdaki hedeflere gore nasil ilerliyoruz.
Hersey yolunda mi
Iyi akşamlar kızlar,
Yorgunum biraz,
Fasulye, salatalık topladım.
Fasulyenin birazını pişiririm, birazını dondurucuya koyarım.
Hedefime yaklaşıyorum ,her ay 1 gr almaya devam edersem 30 gr mı tamamlarım inş.

Aynen bizim recellerde ailelerden geliyor. Kv kendi bahcesindeki çilek ile yapar verir, annem kayısı, vişne, gul ne yaptı ise biraz biraz verir. Misafire çıkarıyorum ama Biz kızlardan sonra çok az tuketmeye basladık reçeli yapmıyorum o yuzden. Bal, tahin pekmez oluyor onun yerine

Bende maasa dokunmicam bu aydan itibaren insallah.
Esimle doguya gitmezsem çocuklarin egitimi icin para lazim olacak.
Kiracinin oturdugu evden ziyade 1 ev almak lazim bizim oturacagimiz.

Bizde de bal tahin pekmez gidiyor hep. Kahvalti icin De misafire pek aramiyorum.

Ben duduklu tencereyi Cok sik kullanmiyorum nohut ve kemikli et pisiririken kullanirim sadece o kadar.
Bende tefal var ama siz boyle fasulye filan diyince acaba ben De mi bi fissler edinsem dedim birden.

Ben de 470tl ye almıştım sonra 750tl ye aldım iki tanesi yetiyor sana katılıyorum
İkili almıştım bende n11 de yüzde 25 indirimim vardı 4 sene falan oldu geçenlerde kulpunu kırdım 250 tl dediler kartım dönsünde alcam elim ayagım resmen kuru fasulye 10 dk da pişiyor taze fasulye 3 4 dk

Bazen 2 gibi ıslatıyorum akşam 6 gibi pişirmeye koyarsam 15 20 dk arası çok güzel pişiyor yengemde görmüştüm bayramda gittik kıymalı yaprak sarıyordu yardım ettik ben sonra pişirmeye sarıyor sanmıştım pişirmeye koymuş 5 dk sonra sofraya getirdi sıcak sıcak şok olduk hepimiz ne çabuk pişti diye eşimde düdüklü alırsan ondan al bize iyi olur dedi eski düdüklü mü anneme verdim

Eski model benim düdüklüler.boy boy 3 tane. Simdilik kullaniyorum bakalim.
Sebzeleri bezelye fasulye 10dkda pisiriyor.
Bamya 7dk.
Islatilmis kuru fasulye nohut 20dk.
Misir 25 dk.
İşini görüyorsa elindekiler yeter ama gerçekten hem zamandan hem doğalgazdan tasarruf en önemlisi çalışan kadın için zaman kıymetli ben sabah 9 akşam 6 çalıştığım için baya faydası oluyor

Benim birikim karışık gidiyor dolar genelde bu ay fona koydum gram biraz düşerse öyle alcam yoksa fonda kalsın yıl sonunda elimdeki parayı gram olarak hesaplarım tutar diye düşünüyorum bişey çıkmazsa birazdaha fazla olabilir ağustosta kurban paraları tatil paraları derken birikim az olur ama yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…