Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel bana diyor ki seneye bizimle tatile gelecekmiş biz çocuğa bakamaz ağlatırmışız bende dedim ki ben çocuğumu kimseye bırakamam kusura bakma kendim bakacağım annesi benim
Uyanık gelinler normalde gitmez ama bebek olunca götürüyor ne hikmetse yanında aklıma geldi sen öyle diyince tuce yoksa senle bir alakası yok :)

Öyle altınlara boğulan bir sürü para dökülen gelinlerden olamadık

Piknik için 50 TL harcadık
Dönüşte de 3 tane dondurma ve su aldık 12,5
Gelir gelmez çocukları banyo yaptırdık
Yatmadan sepeti bosaltıcam ve çamaşırları dürücem bir posta daha çamaşır atıcam benim evin çamaşır işleri hiç bitmiyor

Uyanık gelinler normalde gitmez ama bebek olunca götürüyor ne hikmetse yanında aklıma geldi sen öyle diyince tuce yoksa senle bir alakası yok :)
Ay ben ne bebek olmadan ne olunca götürürüm hiç gerek yok kendine de dedim herkes doğurduğu çocuğa baksın çok ciddi söylüyorum bunu

Gelin evindeki gelinler

Benim de takim coktu ama hic heves edip takmadim.
Simdilerde bilezik ,kolye meraklisi oldum.
12gram aldim fakat ince geliyor gözüme.
Temmuz maasimla daha gramli birsey alacagim
Sen hediyelik bilezik gibi almissin. Takmak icin olanlar 20 civari oluyor genelde.
Benim de kisa vade planim camasir kurutma makinesi. Artik fatura 200den asagi gelmez

Gelin evindeki gelinler

Benim 25 Gr dan iki tane Adana burmasi var çok güzel duruyor ama bilezik en az 20 Gr olacak

Sen hediyelik bilezik gibi almissin. Takmak icin olanlar 20 civari oluyor genelde.
Benim de kisa vade planim camasir kurutma makinesi. Artik fatura 200den asagi gelmez
Ben de cok fark edilir bi artış olmadı biliyor musun. Hafta da enaz5 bulasık makinası, kettle sürekli, çamasır haftada biriktirip ama sürekli program kısaltırım; kurutmayı duruma gore acıklar-koyular diye 2 parti de atıyorum. En son 94 geldi bana şaşırdım kışın 120 altına düşmezse. Makinalarım enerji sınıfları hep iyi ona ragmen.

Bizde termosifon Cok farketti.
Yoksa Onceden iyi geliyordu. Makineye karar verdim sanirim haziran sonuna kadar otv indirimi bitmeden alacagim.
A+++ sinifi diye geciyor.

Gelin evindeki gelinler

Takacaksan 12gr az. Benim bilezik falan alışkanlıgım olmadı hiç nişanlıyken altınlarımı bi dugunde takmıştım da çok utanmıştım 3 renkli tas setim var benim; birini eski iş yerimden arkadaslarım almıştı, birini eşim düğünde almıştı yakut kolye,kupe,yuzuk. Diğerini doğumda aldı safir elmas bi set; onu çok seviyorum takım halde değil ama tek tek parcalarıno işe giderken bile takıyorum. Ha bide beyaz altından bahar dalı model setim var annem doğumda aldı; onu da sadece abimin dugununde takabildim.

Bizde termosifon Cok farketti.
Yoksa Onceden iyi geliyordu. Makineye karar verdim sanirim haziran sonuna kadar otv indirimi bitmeden alacagim.
A+++ sinifi diye geciyor.
Yerini ayarladı isen iyi edersin. Ben yıllardır resmen eziyet cekiyormuşum dedim. Çalışan kadın için en değerli şey zaman. Fissleri söylemişsin; onun indirimini de kolla derim; bende 4,5lt bir tane var herseyi yapıyorum. Kullanan arkadaslarda anlatmış zaten, farkı fark etmemem imkansız

Evet yerine kompili dolap yaptiriyorum dolap icine alacagim makineyi.
Aslinda indirim Takip edip kendime alabilirim. Kendi duduklumu De Anneme verebilirim onun duduklusu fi tarihinden kalma.

Bugun 100 tl falan gitti markete. Biraz kuruyemiş, domates, salatalık,kaşar,sucuk,dondurma ve havlu kagıt aldım. Cagdasta 16lı familia tuvalet kagıdı 16,90dı onu alabilirim.
Bir de büyük kıza kum ve mama alacagım internetten. Eve yakın bi bim açıldı; indirimde 2 katlı kurabiyelik ve 6lı pasta tabığı vardı 55ten 25e dusuyordu, kutahya porselen yan sanayi ürünü. Bir yere hediye gotururum diye almak istiyordum ama eşim desenini begenmedi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…