Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet yerine kompili dolap yaptiriyorum dolap icine alacagim makineyi.
Aslinda indirim Takip edip kendime alabilirim. Kendi duduklumu De Anneme verebilirim onun duduklusu fi tarihinden kalma.
Sen de gorunce bir muddet sonra annen de isteyecektir zaten. Bizimki ben aldıgımda pahalı gerek yok falan demişti sonra ben de ve abim de gorup begendikce, gecen yıl anneler gununde ona da aldık

Bizde termosifon Cok farketti.
Yoksa Onceden iyi geliyordu. Makineye karar verdim sanirim haziran sonuna kadar otv indirimi bitmeden alacagim.
A+++ sinifi diye geciyor.
Cnm kurutma makinası kullanıyorum ben de biliyorsun 2 kişiyiz çamaşır çok yıkarız ona rağmen 150civarıdır hep

Günaydın herkese
Halk eğitim merkezinden kurs açtım hangi alanda olduğunu söylemek istemiyorum tanıdıklardan burayı sıkı takip edenler var. Kusuruma bakmayın.
308tl maaş yattı. Hemen harcadım tabiki.
Benim harçlığım çıkıyor gibi düşünün hafta içi hergün 2 saat çalışıyorum . Eğleniyorum da. Evde bunalmıştım değişiklik oldu gerçekten. Araba ile gidiyorum uzak baya. Aldığım paranın yarısı benzine gidiyor zaten . Ama sanki ben kursa yazılmışım gibi düşün diyorum eşime de.

Kenara birazini at bence çaliştigina degsin.
Sonra istedigin bilezigi veya kolyeyi alirsin

Günaydın kızlar,

çok fazla yemek yiyorum şimdiden 2,5 kilo almışım gibi görünüyor maalesef. 51,5-52 ile hamile kaldım, sabah 54,2 gördüm tartıda.

Fissler almayı düşünenlere bir + da benden, benim eşim almıştı mutfakta pratikliğe ihtiyacımız var diye. Zaten mutfağa girer benim kadar sağolsun çok doğru bir tercih olmuş. Biz 1 tane 4,5 lt almıştık 2 li alınabilirmiş ama böylede birçok şeyi aşırı kolaylaştırıyor.

Dün faturaları ve kreşi ödedik bugün KK ve Ev Kredisi öderim. 500 dolar aldık ama kaçtan bilmiyorum eşim aldı. Kaç aydır birikim olmayınca bu ay birikimi baştan yaptık artık nakit biterse KK kullanırız mecbur. Temmuzun 2sinde telefon taksitim var o da x6 devam edecek. Bakalım Ev kredisi son 2 taksitimiz çok şükür.

Bana diyor ki ben yan otelde kalır çocuğa bakarım siz bakamazsınız bazı şeyleri aşırı komik geliyor
Hiç polemiğe girme kendini strese sokma Tuce he he de geç kışın tatilini alırsın zamanı gelince de eşinle çocuğunla basar gidersin gidiyorsa gitsin kocasıyla bi de merak ettim o kocanı gorumceni büyütürken hic ağlamamış mı?

Ben korkuyorum dişiydi kuş uçamıyor çok agresifti eş alın dediler aldık oda çok fena uçuyor giremiyorum odaya ne olcaksa benim bu korkum herşeyden korkuyorum
Yavru olsalardı, alışırdın. Korkun giderdi kendisini sevdirirdi:) bazıları çok agresif oluyor gerçekten..

Günaydın

Bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu vurdurmaya gideceğim. 9 haziran da olmam gerekiyordu, dün telefonumun notlar bölümüne bakınca fark ettim, unutmuşum.. bugün işyerinde kapanışım. Geç gidip geç çıkıcağım..
yarında izinliyim

bende hep 2. dozda bıraktım dogumdan sonra devamını yaptırmadım sen yaptırmayı düşünüyor musun

Bana ilk dozu 9 mayısta vurmuşlardı, ondan önce bir on onbeş yıl oluyor tetanoz aşısı olmayalı. O yüzden vurulması gerekiyor diye düşünüyorum. Birde niye vurdurmadığnı sorsam canım:)

Ben bıktım polemik yapmaktan bu izinde yapmıyorum artık. Bana diyor ki bebeğe nasıl dayanacağım her ay 750 km gelip gidecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…