Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar görümcemler zor durumdalar canım sıkkın . Oturdukları ev damadın ailesinin damat asgari ücretle çalışıyor 1 çocukları var . Damadın babası şimdi ev için kira istiyormuş utanmaz adam ya oğlundan nasıl kira ister anlam veremiyorum. Buraya gelirken 40 tl alışveriş yaptım marketten bakliyat filan

Bana ilk dozu 9 mayısta vurmuşlardı, ondan önce bir on onbeş yıl oluyor tetanoz aşısı olmayalı. O yüzden vurulması gerekiyor diye düşünüyorum. Birde niye vurdurmadığnı sorsam canım:)
her iki hamileliğimde de 2. dozu yaptırdım dogumdan sonra 5 e tamamlamak lazımdı aslında ben tarihinde gidemedim koruyuculugu 10 yıl demişti yanlış hatırlamıyorsam sonra elimi cam kesmişti doktora gidince tekrar tetenoz yaptılar ben 2 doz oldum çok zaman geçmedi dedim biz bilemeyiz onu biz kendimiz alıyoruz önlemi diyince vurdurmadım.

Ben bıktım polemik yapmaktan bu izinde yapmıyorum artık. Bana diyor ki bebeğe nasıl dayanacağım her ay 750 km gelip gidecekmiş
ah tuçecim hep tanıdık geliyor bu laflar bana sen çalışmıyorsun o açıdan şanslısın ihtiyacın olmaz benim ihtiyacım yokken çıkıp çıkıp gelirdi habersiz güya sürpriz yapıyormuş ihtiyacım oldugunda hep bir bahane bulurdu sonra da izinleri orda geçirmemi beklerdi nitekimde öyle oldu eşimle kötü olmayım diye annem yanımda ben görüyorum onun hakkını alıyorum diye düşünüyordum, annem kendi işlerini erteledi fizik tedavilerini erteledi ama kıymet bilmiyorlar gerçekten yaşadım gördüm.En güzeli baştan söyliceksin herşeyi sen kendi annenede uzaksın kv yede ben anneme yakınım o yüzden mesafe koymaya çalışsamda olmadı

Anladım canım

Saçma sapan hareketler tavırlar çok komik oluyor cidden

Demekki araları iyi değil yoksa en başta vermezlerdi

Üzerimde bir yorgunluk var nedense kalkıp evi bir düzene sokmak lazım ufaklığı uyutmuşken
Akşama ne yapacağıma karar veremedim daha, dün et yendi bugün sebze yapmak istiyorum

Kizlar hatirlayanlar belki vardir,esimin cocukluk arkadasi ayni zamanda kv komsusu vardi. Adam evliyken evlendi cok cirkin seyler yasamisti resmen dilenmeye baslamisti hibe kredi istemisti
Simdi bu sozde adamin anasi bana sardi
Bi beni yakalasada kendini rahatlatsa
Allem etti napti etti bu sabah geldi lavabodaydim gitmis.
Pek karsilasmadik 1 kere arkamdan gordu laf atamadi
Ay cok komik ya
Kv ile hala gorusuyor onlarada kiziyorum ama yapacak bsy yok banane

Hayirlisiyla bi eve doneydim sistim azcik
Hem seviyorum kayinvalidemi hemde bana uzak geliyor cok hararetliler biz kotu bsy yasadikmi kendimizi gaza getirmeden toplanmaya bakariz ana kiz kendilerini mahvediyor bu sefer o kdr iyi gordumki yapayanliz bir insan sadece ailesi icin yasiyor ozellikle kizi cok uzuyor

Bugün balkon,tuvalet banyoyu yıkamayı bebeğin odasıyla yatak odasını dip köşe süpürüp silmeyi düşünüyorum ama hala halsizligim geçmiş değil
Akşama yazdan kabak kurutmustum onun kavurmasını yapayım dedim yanına da kıymalı şehriye çorbası ve yeşil salata

Ayyy tuvalet banyo yıkadım evi süpürüp sildim biber dolması ve patates yemeği yaptım fırına da sütlaç attım kızıma da bir elbise diktim Bugun birde kahvaltıya komşumu çağırmıştık dolu dolu geçti makinaya da çamaşır attım çıksın onu asacagim ev cok büyük aksama halim kalmıyor temizlemekten temizlemesem toz oluyor heryer

İşyerinde su parası 15tl gene işyerinde birine hediye 50tl ve 4.45 leblebi parası bayagı harcamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…