- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.181
Kalbim çarpmaya başladı cidden gelir mi her ay diye modum 0 valla tatili iptal edip erkenden geldik buraya daraldımAllah sabır versintuce_tuce kv tam delirmelik yemin ederim.
her iki hamileliğimde de 2. dozu yaptırdım dogumdan sonra 5 e tamamlamak lazımdı aslında ben tarihinde gidemedim koruyuculugu 10 yıl demişti yanlış hatırlamıyorsam sonra elimi cam kesmişti doktora gidince tekrar tetenoz yaptılar ben 2 doz oldum çok zaman geçmedi dedim biz bilemeyiz onu biz kendimiz alıyoruz önlemi diyince vurdurmadım.Bana ilk dozu 9 mayısta vurmuşlardı, ondan önce bir on onbeş yıl oluyor tetanoz aşısı olmayalı. O yüzden vurulması gerekiyor diye düşünüyorum. Birde niye vurdurmadığnı sorsam canım:)
ah tuçecim hep tanıdık geliyor bu laflar bana sen çalışmıyorsun o açıdan şanslısın ihtiyacın olmaz benim ihtiyacım yokken çıkıp çıkıp gelirdi habersiz güya sürpriz yapıyormuş ihtiyacım oldugunda hep bir bahane bulurdu sonra da izinleri orda geçirmemi beklerdi nitekimde öyle oldu eşimle kötü olmayım diye annem yanımda ben görüyorum onun hakkını alıyorum diye düşünüyordum, annem kendi işlerini erteledi fizik tedavilerini erteledi ama kıymet bilmiyorlar gerçekten yaşadım gördüm.En güzeli baştan söyliceksin herşeyi sen kendi annenede uzaksın kv yede ben anneme yakınım o yüzden mesafe koymaya çalışsamda olmadıBen bıktım polemik yapmaktan bu izinde yapmıyorum artık. Bana diyor ki bebeğe nasıl dayanacağım her ay 750 km gelip gidecekmiş
Anladım canımher iki hamileliğimde de 2. dozu yaptırdım dogumdan sonra 5 e tamamlamak lazımdı aslında ben tarihinde gidemedim koruyuculugu 10 yıl demişti yanlış hatırlamıyorsam sonra elimi cam kesmişti doktora gidince tekrar tetenoz yaptılar ben 2 doz oldum çok zaman geçmedi dedim biz bilemeyiz onu biz kendimiz alıyoruz önlemi diyince vurdurmadım.
Saçma sapan hareketler tavırlar çok komik oluyor ciddenah tuçecim hep tanıdık geliyor bu laflar bana sen çalışmıyorsun o açıdan şanslısın ihtiyacın olmaz benim ihtiyacım yokken çıkıp çıkıp gelirdi habersiz güya sürpriz yapıyormuş ihtiyacım oldugunda hep bir bahane bulurdu sonra da izinleri orda geçirmemi beklerdi nitekimde öyle oldu eşimle kötü olmayım diye annem yanımda ben görüyorum onun hakkını alıyorum diye düşünüyordum, annem kendi işlerini erteledi fizik tedavilerini erteledi ama kıymet bilmiyorlar gerçekten yaşadım gördüm.En güzeli baştan söyliceksin herşeyi sen kendi annenede uzaksın kv yede ben anneme yakınım o yüzden mesafe koymaya çalışsamda olmadı
Demekki araları iyi değil yoksa en başta vermezlerdiKızlar görümcemler zor durumdalar canım sıkkın . Oturdukları ev damadın ailesinin damat asgari ücretle çalışıyor 1 çocukları var . Damadın babası şimdi ev için kira istiyormuş utanmaz adam ya oğlundan nasıl kira ister anlam veremiyorum. Buraya gelirken 40 tl alışveriş yaptım marketten bakliyat filan
Canım yol cok uzak her ay gelemez merak etmeSaçma sapan hareketler tavırlar çok komik oluyor cidden
Aman öyle dediğine bakma herşey lafta olana kadar öyle diyorlarda sonra kapıdan kimse kafasını bile göstermiyorBen bıktım polemik yapmaktan bu izinde yapmıyorum artık. Bana diyor ki bebeğe nasıl dayanacağım her ay 750 km gelip gidecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?