- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.201
Maşallah herseyi bitirmişsinizAyyy tuvalet banyo yıkadım evi süpürüp sildim biber dolması ve patates yemeği yaptım fırına da sütlaç attım kızıma da bir elbise diktim Bugun birde kahvaltıya komşumu çağırmıştık dolu dolu geçti makinaya da çamaşır attım çıksın onu asacagim ev cok büyük aksama halim kalmıyor temizlemekten temizlemesem toz oluyor heryer
Kadınbudu köfte-patates domates çorbası salata var gecen yıldan daha bitiremesiğimiz kompostalarımız var ordanda meyve suyu olur20 lira harcadik bugun.
Aksama ne pisirsem bilemedim
Hafta içi işten çıkınca yemek vs derken hiç halim kalmıyor haftasonuna kalıyor imrendim sana bende yarın süpüreyimBende bittim
İnternette en uzun gece kampanyaları var.bide floda kampanya var bu aralarişyernde hediye için 30 tl verdm kızıma kursta giymesi için normal spor ayakkabı aldım 35 kk dan indirimliymiş baya onu aldım çok çabuk yırtılıyor ayakkabıları yarında kendime sandalet alcam
Flodan aldım işyerine yakın diğer yerlere göre yine en uygun orası geldi cuma günü kursta giyecek yoksa netten almak daha mantıklıİnternette en uzun gece kampanyaları var.bide floda kampanya var bu aralar
Bilezik çok değer kaybediyor külçe altın al benceKizlar elimde bir miktar tl var ne alsamki altin olacak ama kulce mi atami alsam yoksa bilezikmi
Bilezik çok değer kaybediyor külçe altın al bence
Ben çeyreklerimi bozdurup bilezik yapmıştım kuyumcu dememişti burma en az deger kaybedeni diye duymuştum ama sonra başka kuyumcuya danışmıştım en az deger kaybeden gram demişti külçe az yerde oluyor ama 10 gram vs diye alınabiliyomuşOda cok bulunmuyor parca parca alamam
Yada ata alicam en iyisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?