Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah herseyi bitirmişsiniz

Slm kızlar erkenciydim bugun ev sicak erkenden kalkıyorum eşim gec gitti beraber kahvalti ettik o gitti etrafa süpürge tuttum çamaşır açtım astim bulasik açtım daha boşalacak pizza istiyor ogluş iki gündür onu uyuttum öğle uykusuna hamur mayaladim bulasigi toplayacağım oğlum uyansin bime gidicem kaşar peynir az var yetmez bide varsa mantar alicam pizza patates ayran yapcam aksama fazla çıkarsa hamur buzluga bi orta boy yapıp çiğ olarak koymak istiyorum isteyince canı pişiririm ogluma

işyernde hediye için 30 tl verdm kızıma kursta giymesi için normal spor ayakkabı aldım 35 kk dan indirimliymiş baya onu aldım çok çabuk yırtılıyor ayakkabıları yarında kendime sandalet alcam

Kizlar elimde bir miktar tl var ne alsamki altin olacak ama kulce mi atami alsam yoksa bilezikmi

Oda cok bulunmuyor parca parca alamam
Yada ata alicam en iyisi o
Ben çeyreklerimi bozdurup bilezik yapmıştım kuyumcu dememişti burma en az deger kaybedeni diye duymuştum ama sonra başka kuyumcuya danışmıştım en az deger kaybeden gram demişti külçe az yerde oluyor ama 10 gram vs diye alınabiliyomuş

Iyi akşamlar kızlar,
Kedi maması, kahve, mısır aldım 19.25tl harcadım,
Mamanın birazını verdim kediye, birazını daha sonra veririz, kahveyi arkadaşıma götürdüm, birlikte kahve içtik sohbet ettik,
Mısırı yarın haşlarım.
Patates köfte biber kızarttım salatalik, domates, yoğurt ile yedikTaze fasulye pişiririm diye düşünüyorum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…