- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.221
Çok bildiğimiz e-ticaret alışveriş sitelerinde kredi kartıyla gram altın alınıyormuş. Anlaşmalı bankaları var. O bankalardan birini kullanıyorsanız, atıyorum internetten parfüm alır gibi gram altın alınıyor. Ve bankanızdaki altın hesabına yatıyormuş. Satışı yapanlar kuyumcu. Kuyumcudan kuyumcuya aynı gramlarda bazen kampanyada görüyorum. Bazıları aynı gram altını daha uyguna satıyor. Hiç almadım ,şimdilik uzaktan bakınıyorum. Deneyen,bilen varsa fikirlerini duymak isterim.Oda cok bulunmuyor parca parca alamam
Yada ata alicam en iyisi o
Çok bildiğimiz e-ticaret alışveriş sitelerinde kredi kartıyla gram altın alınıyormuş. Anlaşmalı bankaları var. O bankalardan birini kullanıyorsanız, atıyorum internetten parfüm alır gibi gram altın alınıyor. Ve bankanızdaki altın hesabına yatıyormuş. Satışı yapanlar kuyumcu. Kuyumcudan kuyumcuya aynı gramlarda bazen kampanyada görüyorum. Bazıları aynı gram altını daha uyguna satıyor. Hiç almadım ,şimdilik uzaktan bakınıyorum. Deneyen,bilen varsa fikirlerini duymak isterim.
Bana hiç güvenilir gelmiyor tanıdık kuyumcu yada bankadan almak daha güvenli dolandırıcı çok yoksa set fiyatları bile 5-6bin düşük oluyor alan memnun olan var m7 kızlarÇok bildiğimiz e-ticaret alışveriş sitelerinde kredi kartıyla gram altın alınıyormuş. Anlaşmalı bankaları var. O bankalardan birini kullanıyorsanız, atıyorum internetten parfüm alır gibi gram altın alınıyor. Ve bankanızdaki altın hesabına yatıyormuş. Satışı yapanlar kuyumcu. Kuyumcudan kuyumcuya aynı gramlarda bazen kampanyada görüyorum. Bazıları aynı gram altını daha uyguna satıyor. Hiç almadım ,şimdilik uzaktan bakınıyorum. Deneyen,bilen varsa fikirlerini duymak isterim.
Peki düşük gramlarda o sistemi sevmiş miydiz yani?Ben daha once aldim ama simdi alacagim miktar ortalamanin uzerinde gerekirse gr siparis eder getirtirim en iyisi 24 ayar gr
Bana hiç güvenilir gelmiyor tanıdık kuyumcu yada bankadan almak daha güvenli dolandırıcı çok yoksa set fiyatları bile 5-6bin düşük oluyor alan memnun olan var m7 kızlar
Peki düşük gramlarda o sistemi sevmiş miydiz yani?
Nerden bulucaz sitelerin ismini acabaSıfır risk sistemleri var. Her siteden zaten alımaz. Kart kopyalama riski olabilir. 2 tanesi ödüllü, önde gelen çok tanınmış site zaten.
Çok kolay. Sen sor ben söylerim. Reklam mı olur ban alır mıyım onun için direk yazmamıştım. Birisi hepsiburada diğeri gittigidiyor. Daha başka sitelerde vardır ama bu ikisine şüphesiz güvenirim.Nerden bulucaz sitelerin ismini acaba
Kuruyemiş ne kadar pahalandı ya 65tl çok az çekirdek ,siirt fıstığı, çiğ badem.
18tl de karpuz aldık çağdaştan . Ben güzel karpuz seçerim
Yarına ben de mercimek çorbası yapayım Ramazan’dan beri yapmıyorum . Zara da indirim var sepeti doldurdum boşalttım sonra. Bu sene almayayım artık tutayım kendimi
Kurdeşen için serum veriyolar bir hastaneye gitsen nefes almada sıkıntı çekilebiliyomuşKurdeşen döküyor kaşınmaktan deli oldum duş aldım biraz iyi oluyorum sonra yine başlıyor kabardı her yerim önce kolaltımdan başladı yüzüm şimdi sırtım bacaklarım kollarım ha gayret ayaklarıma inince çıkıp gitcekmiş gibi düşünüp bekliyorum çok zormuş
bizim burada her kuyumcuda var canım külce ya bence sen bi sor yıne yarım gramdan 20, 50grama kadar her kademe bulunuyor. hatta arkadasımdan alıyorum ben gram gram alıyorum ya cogaldıkca getir butunleyelım dıyorBen daha once aldim ama simdi alacagim miktar ortalamanin uzerinde gerekirse gr siparis eder getirtirim en iyisi 24 ayar gr
bizim burada her kuyumcuda var canım külce ya bence sen bi sor yıne yarım gramdan 20, 50grama kadar her kademe bulunuyor. hatta arkadasımdan alıyorum ben gram gram alıyorum ya cogaldıkca getir butunleyelım dıyor
Geçmiş olsunKurdeşen döküyor kaşınmaktan deli oldum duş aldım biraz iyi oluyorum sonra yine başlıyor kabardı her yerim önce kolaltımdan başladı yüzüm şimdi sırtım bacaklarım kollarım ha gayret ayaklarıma inince çıkıp gitcekmiş gibi düşünüp bekliyorum çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?