- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.241
Evet 15 tl tanesi bende 3 tane aldim geçenGeçenlerde indirimde gordum kartuş sir agda.5 liraydi. 3 tane almistim.
Simdilerde ne kadar pahali.
Ortaligi bi toparladik.
Dönüşte temizlikci cagirip detayli temizletirim. Dogumdan önce.
Dünden kalma kuru fasulyeyi yedi eşim .bende biraz mercimek corbasi yaptim.
Geçmiş olsun cnm .. aile hekimi demişken bende gidim bari kan ilacım bitti :)Az önce evde gelişen konuşma
Kv : kustun mu ?
Ben : evet kustum anne
Kv : çok mu kustun
Hayır az kussam ne fark eder çok kussam ne fark edecek acaba . Eşim fırına kıymalı içi götürdü kahvaltı için . Bugün sosyete pazarına gideceğiz kızlar ayrıca buradaki aile hekimine anneanneme filan.
bende bekliyorumBugün çok yüksek seçimlerden sonrasını bekliyorum öyle alıcam dün fed karar açıkladı $ düştü altın artmış ilginç geldi
geçmiş olsun canım yaa ilk mi oldu? sıkıldın mı stresle ilgili olduğunu duydum onun? gerçi neyin stresle ilgisi yok ki..Kurdeşen döküyor kaşınmaktan deli oldum duş aldım biraz iyi oluyorum sonra yine başlıyor kabardı her yerim önce kolaltımdan başladı yüzüm şimdi sırtım bacaklarım kollarım ha gayret ayaklarıma inince çıkıp gitcekmiş gibi düşünüp bekliyorum çok zormuş
Ya dün çok garip birşey oldu bekarken oturduğumuz annemlerin aile hekimliğinden aradılar hamileymişsiniz hayırlı olsun gelin kayıt yapalım diye . Dedim ki ama olmaz benim aile hekimim herşeyim siirtte aldırdık diyorum yok burada diyor bana yarın gelin dedi bi gidip konuşacağızGeçmiş olsun cnm .. aile hekimi demişken bende gidim bari kan ilacım bitti :)
sağol canım ilaç yazdı alerji dedi 3 gün içinde yatışır dedi çok kötü oldu bütün vücudumu sarıyor geçiyor gibi sonra yine başlıyor ilk defa böyle oldum kaşıntım olurdu toz , yün vb şeylerden fotograflarını çektim doktora göstermek için balon gibi şişti resmen ne kadar değişik alerji türleri vargeçmiş olsun canım yaa ilk mi oldu? sıkıldın mı stresle ilgili olduğunu duydum onun? gerçi neyin stresle ilgisi yok ki..
sağol canımPenguen geçmiş olsun canım
gece eşime söyledim kabardı heryerim diye duymadı beni çok derin uyuyordum kızlarda uyumuştu kaldırmak istemedim idare ettm sabaha kadar duş aldım soğuk kolonya döktüm sabah gittim ilaç yazdı 3 gün sabah akşam sonra yatışır zaten 1 tane iç dedi nefesim kesiliyor gibi dedim göğüs bölümüne görün dediKurdeşen için serum veriyolar bir hastaneye gitsen nefes almada sıkıntı çekilebiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?