Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet 15 tl tanesi bende 3 tane aldim geçen

Bugün çok yüksek seçimlerden sonrasını bekliyorum öyle alıcam dün fed karar açıkladı $ düştü altın artmış ilginç geldi

Günaydın dün eşimin babaannesine ziyarete giderken 20 tl harcadık birşeyler aldım . Sonra biraz kanamam vardı her zamanki gibi benimde artık sinirim bozulmuştu doktorumu aradım durumu anlattım burada bir doktora gidebilir miyim diye oda git kalp atışına durumuna baksınlar beni de haberdar et dedi . Buradaki eski doktorumu aradım durumu anlattım acil gittik kalbim ağzımda çarptı resmen ama . Bebeğimiz erkek kesinleşti 11-14 haftalar arasında bebek büyüyüp baskı yaptığı için kanama oluyor bazen geride bebekle ilgili bir kanama açılma yok dedi rahatlattı . Adam eski asker albay eşimle askeri sohbet yapmaktan bebekle ilgili az konuştuk 10 gün kontrolüme gideceğim cep numarasını filan verdi birşey olursa korkmayayım diye verilen ilaçlar kanamayı kesmek için değil bebeği korumak içinmiş o yüzden ilacı içiyorum kanamam durmuyor gibi bir mantık söz konusu değilmiş. Akşama en yakın arkadaşımın kınası vardı oraya gittim eşim dışarıda kokoreç yemiş 20 tl ödedi . Gece 3 te bitti ta eğlendik . Doktorum 100 tl di tsk nin %25 indirimi vardı 75 tl ödedik

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra izinliyim doktor kontrolüm var normalde muayene ücreti 120 tl 112 çalışanlarına 15 tl Muayene ücreti öderim prensesimi özledim bi görüm gelim :) süt alırım bimden 2 kutu bide bimin böğürtlen recelini eşim oğlum seviyorlar ondan alırım yarım kilo da kıyma alayım diyorum patlıcan musakka ve sulu köfte yapasım var 2 günün yemeği aradan çıksın rahat oluyo :)

Az önce evde gelişen konuşma
Kv : kustun mu ?
Ben : evet kustum anne
Kv : çok mu kustun

Hayır az kussam ne fark eder çok kussam ne fark edecek acaba . Eşim fırına kıymalı içi götürdü kahvaltı için . Bugün sosyete pazarına gideceğiz kızlar ayrıca buradaki aile hekimine anneanneme filan.

Geçmiş olsun cnm .. aile hekimi demişken bende gidim bari kan ilacım bitti :)

geçmiş olsun canım yaa ilk mi oldu? sıkıldın mı stresle ilgili olduğunu duydum onun? gerçi neyin stresle ilgisi yok ki..

Günaydın
Bugün daha iyi gibiyim galiba bebekten dolayı uykusuz kalmak beni biraz halsiz düşürdü
Bugünkü menüm belli kafam rahat
Dün abur cubur almış eşim 21 TL
14 TL de su parası 10 TL de kahvaltılık poğaça falan almıştı eşim

Geçmiş olsun cnm .. aile hekimi demişken bende gidim bari kan ilacım bitti :)
Ya dün çok garip birşey oldu bekarken oturduğumuz annemlerin aile hekimliğinden aradılar hamileymişsiniz hayırlı olsun gelin kayıt yapalım diye . Dedim ki ama olmaz benim aile hekimim herşeyim siirtte aldırdık diyorum yok burada diyor bana yarın gelin dedi bi gidip konuşacağız

Hanimlar nasilsiniz :)

Dun 5 tl cookie aldim baska harcamam olmadi
Sali da harcamam olmadi
Sadece ise giderken kullandigim akbiller var.

Bugun ise gitmedim bakalim...

Survivor gibi aylik hedefim var biliyorsun ve iyi gidiyor.

Kalan;
180 nakit
400 yemek karti(bu markette de geciyor sigara haric her seye)

Ayin 13ünde 345 nakit ve 400 yemek kartiydi. Az gitti

Bugun peynir alicam ve belki pazara giderim. Bugun harcarım.

geçmiş olsun canım yaa ilk mi oldu? sıkıldın mı stresle ilgili olduğunu duydum onun? gerçi neyin stresle ilgisi yok ki..
sağol canım ilaç yazdı alerji dedi 3 gün içinde yatışır dedi çok kötü oldu bütün vücudumu sarıyor geçiyor gibi sonra yine başlıyor ilk defa böyle oldum kaşıntım olurdu toz , yün vb şeylerden fotograflarını çektim doktora göstermek için balon gibi şişti resmen ne kadar değişik alerji türleri var

Kurdeşen için serum veriyolar bir hastaneye gitsen nefes almada sıkıntı çekilebiliyomuş
gece eşime söyledim kabardı heryerim diye duymadı beni çok derin uyuyordum kızlarda uyumuştu kaldırmak istemedim idare ettm sabaha kadar duş aldım soğuk kolonya döktüm sabah gittim ilaç yazdı 3 gün sabah akşam sonra yatışır zaten 1 tane iç dedi nefesim kesiliyor gibi dedim göğüs bölümüne görün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…