- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.261
sağol canım geçsinde rahatlayım biraz kaşınmaktan yorıuldumGeçmiş olsun
aynen ayırt etmek de çok zor belirgin bir şey değilse... sonradan da çıkabiliyor.. zor bir durum bu alerji. benim bünye de alerjik çoğu şeyi es geçiyorum. amaan bişey olmaz diye :))sağol canım ilaç yazdı alerji dedi 3 gün içinde yatışır dedi çok kötü oldu bütün vücudumu sarıyor geçiyor gibi sonra yine başlıyor ilk defa böyle oldum kaşıntım olurdu toz , yün vb şeylerden fotograflarını çektim doktora göstermek için balon gibi şişti resmen ne kadar değişik alerji türleri var
Geçer inşallahsağol canım geçsinde rahatlayım biraz kaşınmaktan yorıuldum
Bende bekliyorum ama iyice yükseliyor sanki8 Gr almak için bekletiyordum parayı dün eşim 300 tlsini aldı gün gibi bir şeye giriyormuş
Ben seçimden sonra düşeceğini sanmıyorum bakalım hayırlısıBende bekliyorum ama iyice yükseliyor sanki
OluyorKızlar lcw online alışveriş mağaza da değişim oluyor mu
Teşekürler cnmOluyor
Hosgeldin canimHerkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum ☺
18 aylık bebeğim var o yüzden şuan çalışmıyorum ama Bir süredir kendimce birikim yapıyorum genelde altın olarak. Tabi çalışmadığım için ufak miktarlarda oluyor. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Aranızda piyasalar ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bizim elimize birkaç ay içinde bir miktar para geçecek ve nasıl değerlendireceğimizi düşünüyoruz.
Bize en uygun seçenek faize yatırmak gibi geldi ama sizlerin de fikrini almak isterim. Elimize geçecek miktar 300.000 civarında ve biz parayı çoğaltmak istiyoruz çünkü ilerde güzel bir iş kurma planımız var. Bu yüzden faiz bize mantıklı geldi. Faizine mümkün olduğu kadar dokunmadan ana parayı çoğaltmak istiyoruz. Bu arada eşim çalışacak tabiki, yetmediği yerde belki bir miktar faizden çekeriz ama çoğuna dokunmayı düşünmüyoruz.
Şuan evimiz yok kiradayız ama önceliğimiz ev almak değil güzel kendimize ait bi iş kurmak veya dükkan satın almak . Çünkü güzel işleyen bir dükkan ilerde ev de aldırır bu düşüncedeyim.
Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben olsam altına yatırırım altının düşeceği yok benim bir tanidgm tanıdık kuyumcuları var altın çıkacak demiş 200 bin kusura altın almışlar altın çıkacak 300 e kadarHerkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum ☺
18 aylık bebeğim var o yüzden şuan çalışmıyorum ama Bir süredir kendimce birikim yapıyorum genelde altın olarak. Tabi çalışmadığım için ufak miktarlarda oluyor. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Aranızda piyasalar ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bizim elimize birkaç ay içinde bir miktar para geçecek ve nasıl değerlendireceğimizi düşünüyoruz.
Bize en uygun seçenek faize yatırmak gibi geldi ama sizlerin de fikrini almak isterim. Elimize geçecek miktar 300.000 civarında ve biz parayı çoğaltmak istiyoruz çünkü ilerde güzel bir iş kurma planımız var. Bu yüzden faiz bize mantıklı geldi. Faizine mümkün olduğu kadar dokunmadan ana parayı çoğaltmak istiyoruz. Bu arada eşim çalışacak tabiki, yetmediği yerde belki bir miktar faizden çekeriz ama çoğuna dokunmayı düşünmüyoruz.
Şuan evimiz yok kiradayız ama önceliğimiz ev almak değil güzel kendimize ait bi iş kurmak veya dükkan satın almak . Çünkü güzel işleyen bir dükkan ilerde ev de aldırır bu düşüncedeyim.
Hosgeldin canim
300000 iyi para.
Ing bank e turuncu hesap en fazla faizi veriyor . Mutlaka bi bakin.
Altin dolarda dalgalanmalar olabilir. Cikarsa şansiniza. Fakat para hemen laxim oldugunda duserse zarar ettirebilir.
Karari siz vereceksiniz.
Bankacilar da danisabilirsiniz
Ben olsam altına yatırırım altının düşeceği yok benim bir tanidgm tanıdık kuyumcuları var altın çıkacak demiş 200 bin kusura altın almışlar altın çıkacak 300 e kadar
Merhaba hoşgeldinizHerkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum ☺
Merhaba hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?