- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.281
canım pek giremiyorum havalar ısındı dışarıdayız genelde piknikler park gezileri çocuklarla pazarda istanbula gidiyoruz inş.Zeynolin44 nerelerdesin cnm epeydir yazmıyorsun
bereketli olsun paranızEvet aslına bakarsanız biz de kararsız kaldık altın -dolara mı yatırsak yoksa faize mi diye. Faiz aylık ortalama 7 bin veriyor şuan. Ama altın konusunu da araştıracağım. Teşekkür ederim fikriniz için :)
Teşekkür ederimHoşbulduk sağolun :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Afiyet olsun, hayırlı yolculuklar. En güzeli meyve suyunu kendin yapmak.Pazara gittik . Yarin yolcuyuz fakat birseyler aldik yinede. Domates kuru sogan.
Buyuk karpuz aldik.
Seftali.
Misir. Ocaga koydum haşlaniyor. Yarin yolda da yenir.
4 kg kayisi aldim şekerpare cinsinden. Meyve suyu yapiyorum kavanozlayacagim.
2.5 liradan aldim kilosunu.
Yaklasik 50 lira gitti.
Hoş geldinHerkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum ☺
18 aylık bebeğim var o yüzden şuan çalışmıyorum ama Bir süredir kendimce birikim yapıyorum genelde altın olarak. Tabi çalışmadığım için ufak miktarlarda oluyor. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Aranızda piyasalar ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bizim elimize birkaç ay içinde bir miktar para geçecek ve nasıl değerlendireceğimizi düşünüyoruz.
Bize en uygun seçenek faize yatırmak gibi geldi ama sizlerin de fikrini almak isterim. Elimize geçecek miktar 300.000 civarında ve biz parayı çoğaltmak istiyoruz çünkü ilerde güzel bir iş kurma planımız var. Bu yüzden faiz bize mantıklı geldi. Faizine mümkün olduğu kadar dokunmadan ana parayı çoğaltmak istiyoruz. Bu arada eşim çalışacak tabiki, yetmediği yerde belki bir miktar faizden çekeriz ama çoğuna dokunmayı düşünmüyoruz.
Şuan evimiz yok kiradayız ama önceliğimiz ev almak değil güzel kendimize ait bi iş kurmak veya dükkan satın almak . Çünkü güzel işleyen bir dükkan ilerde ev de aldırır bu düşüncedeyim.
Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet mutlaka dene çok güzel oluyor, kokusulu kokulu oluyor :)Iyi fikirmis kavun karpuz suyu
S.a kızlar yine çabuk biten bir gün bugun pek temizlik yapmadım etrafi şöyle bi toplayip disari ciktik oğlumun bozuklari vardı 10 usd yapayım ddim ak banka girdik üstüne artık bi bedel ödeniyor 5 tl fazladan istediler almadık dövizciler almıyor ddi bayan merkeze çıktım 58 tl ye aldim 10 dolar ilk birikimi oldu oglusun bi 30 lirası daha var onu bıraksın yine yaparim parka fln ciktik alış veriş ettik 30 lira ceviz fındık bunlar 100 gram fln pirinc barbunya 30 tl verdik ekmek meyveli sos aldim 7 lira geldik eve oğlana uyuttum taze fasulye şehriyeli bulgur pisirdim yaz tatlısı yaptim irmikli sos u ona kullancam eşim gec gelcek oğlum uyandi birazdan yeriz biz yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?