Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğlen çıktık anneanneme gittik küçük karpuz aldım kolay kessin diye şok markette kg fiyatı 1 tl di 6 tl oraya ödedik biraz anneannemde oturduk . Sonra sağlık ocağına gittik saçmalamaları dinledik . Oradan çıktık sosyete pazarına gittik her zaman aldığımız 50 tl lik kaliteli tişörtler 90 tl olmuş kadın diyor ki orijinal nereden belliyse zaten Boyner’de 110 tl dedim o zaman gider oradan alırım tabi almadık . Eşim avm ye gidelim kotondan filan bakalım dedi . Bu arada sabah kv 100 tl para verdi bana gebe pantolonu alayım diye . Birkaç mağazaya baktık bende kahve dünyasında oturalım biraz dinlenelim birşey içelim dedim kendimi kötü hissediyordum. Eşim sağ olsun önce bakalım sonra ineriz bir daha mı çıkacağız diye söylendi girdiğimiz mağazada ürün denerken gözlüğümü kabinde unutmuş . Annem hediye almıştı biz nişanlıyken . Aradan 1 saat geçti fark etti tabi beni bıraktı sosyete pazarına gitti orada da denemişti çünkü bende avm de mağazaya baktım gözlük yok gitti 1000 tl vermiştik annemle o gözlüğe . Geri geldi beni aldı sessiz duruyorum sessizlikte yaramıyor tartıştık arabada çok bozuldu bende öyle gözlüğün maddi değerinden çok manevi değeri vardı . Aynı şeyi traş makinasına da yapmıştı onu da yaktı geçmişte . Eve geldik yatağa yattım kimseyi göresim yok kv yemek yapıyor güya ne zaman yeriz bilmem . Ben dokunmasam hiç birşey yürümüyor ya bu evde yaşam nasıl devam ediyor acaba valla bağıra bağıra ağlasam herşey geçse

zerya271210 .!.:

Mesela benim tavsiyem;
Finansbank enpara birikim hesabını seviyorum, kullanıyorum.
Bu vadeli olmadığı için şu kadar gün paraya dokunmayacağım demen gerekmiyor. Oldu ki acil para çekmeniz gerekti, vadeyi bozmanız gerekmiyor. Günlük faiz işliyor. Para çekeceğinde birikimden normal hesaba çekeceğin kadar aktarıp çekebiliyorsun. Birikimde kalan tutara aynı yüzde ile faiz işlemeye devam ediyor. Birde bankacılık işlemleriniz aktifse o ayın enparalısı oluyorsunuz, 2 gün ektra faizli işliyor. Sizin miktara göre şöyle oluyor.

20.06.2019 Hesap açılış tutarı 300.000,00 TL
21.06.2019 Vade sonu net bakiye 300.132,74 TL

Günlük Brüt faiz 156,16 TL
Günlük Vergi kesintisi 23,42 TL
Günlük Net faiz 132,74 TL

Faiz eklendikçe yeni bakiyeye göre diğer gün gelirin artmaya başlıyor. Mesela şöyle ;

21.06.2019 Hesap bakiyesi 300.132,74 TL

Günlük Brüt faiz 156,23 TL (172,68 TL)
Günlük Vergi kesintisi 23,43 TL (25,90 TL)
Günlük Net faiz 132,80 TL (146,78 TL )

22.06.2019 Vade sonu net bakiye 300.265,54 TL (300.279,52 TL)
Birde ayın enparalısı olsaydın nasıl olurdu, onuda son örnekteki parantez içlerine ekledim.

Tuce annenlerde kayınvalidenle aynı şehirde diye biliyorum. Onlara geçsen keyfin biraz yerine gelir, hamilesin bu kadar kendini üzmemen gerekir..

Hoşgeldiniz, faiz garanti getiri olur ama getiriyi yukseltmek isterseniz; Doviz,hisse,altın,faiz-repo olarak bolmek gerekebilir. Fakat burdan suna sukadar ayır yazmamız hem uygun değil hemde yetkin değilim kendi adıma. Ben bundan biraz az bi parayı anlattığım şekilde yonetiyorum hedefim gelire baglı aylık birikim haricinde toplu paramın getirini heray %3 artırmak. İmkanınoz varsa bi finans danışmanından yardıl alabilirsiniz

Bu devirde is kurmak da riskli malesef...
Asiri saglam garanti bir is olmadiktan sonra. 2017 de kg 17 liraya aldigim sey suan kg 90 lira ben hic yanasmiyorum.
Hayirlisi olsun.

Tetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim
Değerlerin dusukse doktor verir zaten. Turk kadınlarında demir normalde de dusuktur gebelikte genelde dibe vurur. Düşükse alman senin için faydalı olur çünkü bebek senin depoları tuketiyor

Tuce annenlerde kayınvalidenle aynı şehirde diye biliyorum. Onlara geçsen keyfin biraz yerine gelir, hamilesin bu kadar kendini üzmemen gerekir..
Evet aynı şehirdeler biraz uzaklar birbirlerine Pazar günü gideceğiz oraya

Doktor genelde verir kan ilaci

Aman aksatmayin...

Bebege bir sey olmaz o sizden ceker. Olan size olur. Kemikten ceker disten ceker kemigi disi curutur.

Aynen öyle valla artık yediklerimiz eskisi gibi olmadığı için almamız gerekenleri yeterince alamıyoruz. Hamilelikte de çok önemli allah korusun diş kaybı olur doktorla görüşüp gerekenleri almak lazım bence . Ben balık yiyemediğim için omega 3 takviyesi alıyorum ayrıca multu vitamin. Bu arada güya kv 2 güne bir balık yapacaktı yedirecekti bize bugün Çarşıya gittiler balık niyeyse almamışlar Yine balık yok

Evime ve anneme kavustum cok sukur..
Ilk defa esimin ailesi ile bu kdr kaldim bana yonelik hic kirici bsy olmadi hic uzmediler
Artik isimi duzenimi istiyorum bunaldim
Benim maasim iyi durumda ama toplam harcamalarimiz cok oldu hesap tutamiyorum
Yarin toplu altin alacagim fiyata bakmam herhalde

Çiğ köfte, market, paspas ucu 40tl harcadım, haşlanmış mısır yedim, birazdan kahve içerim, ekonomi haberleri dinliyorum,
Beklenilen ekonomik toparlanma gelmedi diyor
Nasıl gelecek ki toparlanma üretim artmadan beklentinin olması ilginç. Bi sebze fiystları dustu oda memur zammını düşürür zaten

Sana yazmıştım ama gördün mü bilmiyorum, etiketlemeyi becerememiştim

Çok tatlısın ne güzel düşünmüşsün :) bende diyetteyim ama sabah simit yedim canım çok istedi

Kan ilacı çok önemli pure özellikle sezaryen doğumda ağrıları hafif atlatmak ve çabuk toparlanmak için kullanmak gerekiyor

Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…