- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.301
Tuce annenlerde kayınvalidenle aynı şehirde diye biliyorum. Onlara geçsen keyfin biraz yerine gelir, hamilesin bu kadar kendini üzmemen gerekir..Öğlen çıktık anneanneme gittik küçük karpuz aldım kolay kessin diye şok markette kg fiyatı 1 tl di 6 tl oraya ödedik biraz anneannemde oturduk . Sonra sağlık ocağına gittik saçmalamaları dinledik . Oradan çıktık sosyete pazarına gittik her zaman aldığımız 50 tl lik kaliteli tişörtler 90 tl olmuş kadın diyor ki orijinal nereden belliyse zaten Boyner’de 110 tl dedim o zaman gider oradan alırım tabi almadık . Eşim avm ye gidelim kotondan filan bakalım dedi . Bu arada sabah kv 100 tl para verdi bana gebe pantolonu alayım diye . Birkaç mağazaya baktık bende kahve dünyasında oturalım biraz dinlenelim birşey içelim dedim kendimi kötü hissediyordum. Eşim sağ olsun önce bakalım sonra ineriz bir daha mı çıkacağız diye söylendi girdiğimiz mağazada ürün denerken gözlüğümü kabinde unutmuş . Annem hediye almıştı biz nişanlıyken . Aradan 1 saat geçti fark etti tabi beni bıraktı sosyete pazarına gitti orada da denemişti çünkü bende avm de mağazaya baktım gözlük yok gitti 1000 tl vermiştik annemle o gözlüğe . Geri geldi beni aldı sessiz duruyorum sessizlikte yaramıyor tartıştık arabada çok bozuldu bende öyle gözlüğün maddi değerinden çok manevi değeri vardı . Aynı şeyi traş makinasına da yapmıştı onu da yaktı geçmişte . Eve geldik yatağa yattım kimseyi göresim yok kv yemek yapıyor güya ne zaman yeriz bilmem . Ben dokunmasam hiç birşey yürümüyor ya bu evde yaşam nasıl devam ediyor acaba valla bağıra bağıra ağlasam herşey geçse
Hoşgeldiniz, faiz garanti getiri olur ama getiriyi yukseltmek isterseniz; Doviz,hisse,altın,faiz-repo olarak bolmek gerekebilir. Fakat burdan suna sukadar ayır yazmamız hem uygun değil hemde yetkin değilim kendi adıma. Ben bundan biraz az bi parayı anlattığım şekilde yonetiyorum hedefim gelire baglı aylık birikim haricinde toplu paramın getirini heray %3 artırmak. İmkanınoz varsa bi finans danışmanından yardıl alabilirsinizHerkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum
18 aylık bebeğim var o yüzden şuan çalışmıyorum ama Bir süredir kendimce birikim yapıyorum genelde altın olarak. Tabi çalışmadığım için ufak miktarlarda oluyor. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Aranızda piyasalar ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bizim elimize birkaç ay içinde bir miktar para geçecek ve nasıl değerlendireceğimizi düşünüyoruz.
Bize en uygun seçenek faize yatırmak gibi geldi ama sizlerin de fikrini almak isterim. Elimize geçecek miktar 300.000 civarında ve biz parayı çoğaltmak istiyoruz çünkü ilerde güzel bir iş kurma planımız var. Bu yüzden faiz bize mantıklı geldi. Faizine mümkün olduğu kadar dokunmadan ana parayı çoğaltmak istiyoruz. Bu arada eşim çalışacak tabiki, yetmediği yerde belki bir miktar faizden çekeriz ama çoğuna dokunmayı düşünmüyoruz.
Şuan evimiz yok kiradayız ama önceliğimiz ev almak değil güzel kendimize ait bi iş kurmak veya dükkan satın almak . Çünkü güzel işleyen bir dükkan ilerde ev de aldırır bu düşüncedeyim.
Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim
Herkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum ☺
18 aylık bebeğim var o yüzden şuan çalışmıyorum ama Bir süredir kendimce birikim yapıyorum genelde altın olarak. Tabi çalışmadığım için ufak miktarlarda oluyor. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Aranızda piyasalar ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var. Sizlere sormak istediğim bir soru var. Bizim elimize birkaç ay içinde bir miktar para geçecek ve nasıl değerlendireceğimizi düşünüyoruz.
Bize en uygun seçenek faize yatırmak gibi geldi ama sizlerin de fikrini almak isterim. Elimize geçecek miktar 300.000 civarında ve biz parayı çoğaltmak istiyoruz çünkü ilerde güzel bir iş kurma planımız var. Bu yüzden faiz bize mantıklı geldi. Faizine mümkün olduğu kadar dokunmadan ana parayı çoğaltmak istiyoruz. Bu arada eşim çalışacak tabiki, yetmediği yerde belki bir miktar faizden çekeriz ama çoğuna dokunmayı düşünmüyoruz.
Şuan evimiz yok kiradayız ama önceliğimiz ev almak değil güzel kendimize ait bi iş kurmak veya dükkan satın almak . Çünkü güzel işleyen bir dükkan ilerde ev de aldırır bu düşüncedeyim.
Değerlerin dusukse doktor verir zaten. Turk kadınlarında demir normalde de dusuktur gebelikte genelde dibe vurur. Düşükse alman senin için faydalı olur çünkü bebek senin depoları tuketiyorTetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim
Evet aynı şehirdeler biraz uzaklar birbirlerine Pazar günü gideceğiz orayaTuce annenlerde kayınvalidenle aynı şehirde diye biliyorum. Onlara geçsen keyfin biraz yerine gelir, hamilesin bu kadar kendini üzmemen gerekir..
Tetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Nasıl gelecek ki toparlanma üretim artmadan beklentinin olması ilginç. Bi sebze fiystları dustu oda memur zammını düşürür zatenÇiğ köfte, market, paspas ucu 40tl harcadım, haşlanmış mısır yedim, birazdan kahve içerim, ekonomi haberleri dinliyorum,
Beklenilen ekonomik toparlanma gelmedi diyor
Herkese merhabalar, forumu bir aydır takip ediyorum ilk sayfadan itibaren hepsini okudum
Çok tatlısın ne güzel düşünmüşsün :) bende diyetteyim ama sabah simit yedim canım çok istedi3 tane çikolatalı gofret 3 TL
1 kg kabuklu ceviz 30 TL
Burada şoktaki kasiyer kızları seviyorum. Çikolatalı gofretide seviyorum. Diyettte olduğum için aldıklarımı kızlara verdim, benim yerime yiyin dedim, epey sevindiler :)))
Çok teşekkür ederim❤ Afiyet olsun canım. Bazıları gibi ekmek arası simit yemediysen bir şey olmaz :)Çok tatlısın ne güzel düşünmüşsün :) bende diyetteyim ama sabah simit yedim canım çok istedi
Büyüyoruz bizde teyzesicanım pek giremiyorum havalar ısındı dışarıdayız genelde piknikler park gezileri çocuklarla pazarda istanbula gidiyoruz inş.
Sen nasılsın bebeğin nasıl
Kan ilacı çok önemli pure özellikle sezaryen doğumda ağrıları hafif atlatmak ve çabuk toparlanmak için kullanmak gerekiyorTetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Geçmiş olsun cnmgece eşime söyledim kabardı heryerim diye duymadı beni çok derin uyuyordum kızlarda uyumuştu kaldırmak istemedim idare ettm sabaha kadar duş aldım soğuk kolonya döktüm sabah gittim ilaç yazdı 3 gün sabah akşam sonra yatışır zaten 1 tane iç dedi nefesim kesiliyor gibi dedim göğüs bölümüne görün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?