- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.321
İnsanın evi gibisi yok ya kendi ailende olsanda çok özleniyorEvime ve anneme kavustum cok sukur..
Ilk defa esimin ailesi ile bu kdr kaldim bana yonelik hic kirici bsy olmadi hic uzmediler
Artik isimi duzenimi istiyorum bunaldim
Benim maasim iyi durumda ama toplam harcamalarimiz cok oldu hesap tutamiyorum
Yarin toplu altin alacagim fiyata bakmam herhalde
Alerji testi yaptırdın mı halamdada var strese baglıda çok oluyor geçmiş olsunGeçmiş olsun cnm
Hoşbulduk :)Hoş geldin
zerya271210 .!.:
Mesela benim tavsiyem;
Finansbank enpara birikim hesabını seviyorum, kullanıyorum.
Bu vadeli olmadığı için şu kadar gün paraya dokunmayacağım demen gerekmiyor. Oldu ki acil para çekmeniz gerekti, vadeyi bozmanız gerekmiyor. Günlük faiz işliyor. Para çekeceğinde birikimden normal hesaba çekeceğin kadar aktarıp çekebiliyorsun. Birikimde kalan tutara aynı yüzde ile faiz işlemeye devam ediyor. Birde bankacılık işlemleriniz aktifse o ayın enparalısı oluyorsunuz, 2 gün ektra faizli işliyor. Sizin miktara göre şöyle oluyor.
20.06.2019 Hesap açılış tutarı 300.000,00 TL
21.06.2019 Vade sonu net bakiye 300.132,74 TL
Günlük Brüt faiz 156,16 TL
Günlük Vergi kesintisi 23,42 TL
Günlük Net faiz 132,74 TL
Faiz eklendikçe yeni bakiyeye göre diğer gün gelirin artmaya başlıyor. Mesela şöyle ;
21.06.2019 Hesap bakiyesi 300.132,74 TL
Günlük Brüt faiz 156,23 TL (172,68 TL)
Günlük Vergi kesintisi 23,43 TL (25,90 TL)
Günlük Net faiz 132,80 TL (146,78 TL )
22.06.2019 Vade sonu net bakiye 300.265,54 TL (300.279,52 TL)
Birde ayın enparalısı olsaydın nasıl olurdu, onuda son örnekteki parantez içlerine ekledim.
Tetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim
Hoşgeldiniz, faiz garanti getiri olur ama getiriyi yukseltmek isterseniz; Doviz,hisse,altın,faiz-repo olarak bolmek gerekebilir. Fakat burdan suna sukadar ayır yazmamız hem uygun değil hemde yetkin değilim kendi adıma. Ben bundan biraz az bi parayı anlattığım şekilde yonetiyorum hedefim gelire baglı aylık birikim haricinde toplu paramın getirini heray %3 artırmak. İmkanınoz varsa bi finans danışmanından yardıl alabilirsiniz
Hoşgeldiniz ❤
Tetanoz bende dort gun agri yapti. Ama ikinci doz o kadar olmuyormus. Kan ilaci icin benim doktorum degerlerime bakti; hemoglobin 11 in altini eksiklik olarak kabul edip oyle demir takviyesi veriyor. Bazi doktorlar ise 12 nin altindaki deger icin verebiliyor. Ben Decavit filan da kullanmiyorum d vitaminim yeterli duzeyde. zaten mevsim yaZ her gun oglen 10 dk gunes almaya calisiyorumTetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim
Çok sevindim faydalı olduğuna. Güle güle biriktirin inşaallah :)Çok teşekkür ederim ne kadar ayrıntılı açıklamışsınız,ilginiz için çok sağolun...
Mantıklı geldi gerçekten. Hemen araştıracağım zaten kredi kartlarımız da finansbank. Bizim için avantajlı olabilir :) tekrar teşekkürler
Bu devirde is kurmak da riskli malesef...
Asiri saglam garanti bir is olmadiktan sonra. 2017 de kg 17 liraya aldigim sey suan kg 90 liraben hic yanasmiyorum.
Hayirlisi olsun.
Günaydın gerçekten miKizlar günaydin altina neler oldu boyle.
Gram altin 260.5
Çeyrek altin 427
Kuresel bazda bir hareketlenme soz konusu. 3 hafta önce 1280 lerde filandı şu an 1404Günaydın gerçekten miseçim öncesi ya belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?