Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnsanın evi gibisi yok ya kendi ailende olsanda çok özleniyor

Slm kızlar bugün para harcamadım ama benzin çok harcadım
Çamaşır yıkadım astım. Dün ütüyü bitirmiştim gene ütülenecek şeyler çıktı. Bulaşık makinasındakiler temiz onları yerleştirmem lazım.
Arkadaşa gittim öğle yemeğine. Düğün için o da elbise arıyormuş. Ben kırmızı elbise arıyorum deyince etiketi üstünde elbisesini bana verdi. Giydim çok az terziye daraltmak gerekiyor yakıştı da . Aldım getirdim Eve ben de ona bir bluz alıp hediye etmek istiyorum
Sizlerden bahsettim belki o da aramıza katılır.
O da büyük altın madalyon kolye istiyormuş.
Tuce söylemişti 10 çeyrek değerinde diye. Arkadaşımla her ay 1 çeyrek alıp madalyon kolye yaptıracağız 10 tane olunca. Bakalım hedefe ulaşacak mıyız?

300 liralık nakitimden sadece 25 tl kaldı.
Maaşa 10 gün var.
Bundan sonraki harcamalar kk ile olur.
Ama idareli gideceğiz.
Bugün kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim b12 iğnesi için.
Eve geldim sac tava yaptım, yanında da ayran. Yarın içinde nohut pişirdim soğsun dolaba koyacağım.
Eşimde sabah domates salatalık biber limon ve patates aldı 30 tl civarı tuttu.
İşyerimin bana verdiği yemek kartı var, bu ay kullanmadık onu, markette geçiyor. Doğuma kadar biriksin. Bebeğim için bez falan alabiriz bununla aylık yaklaşık 400 tl yatıyor.

Çok teşekkür ederim ne kadar ayrıntılı açıklamışsınız,ilginiz için çok sağolun...

Mantıklı geldi gerçekten. Hemen araştıracağım zaten kredi kartlarımız da finansbank. Bizim için avantajlı olabilir :) tekrar teşekkürler

Eşim 50 tl lastikçide harcadı bir kasise düşmüşüz Jant yamulmuş ses geliyordu . 80 tl eşime 2 tane tişört aldık . İğnemi oldum eşimin teyzesi geldi bende kal gitme dedim ısrar ettim oda kalmaya karar verdi

Tetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim

D vitamini hamilelik boyunca kullandım kan ilacını tahlile bakıp gerek görürse veriyor doktor. Ben hiç kullanmadım değerlerim iyiydi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hoşbulduk teşekkür ederim.. evet biz de döviz altın faiz arasında gidip geliyoruz hangisi daha avantajlı olur diye düşünüyoruz.. bir de malum ülkenin ekonomik durumu da pek parlak değil, o yüzden kendimize en uygun yöntemi bulmaya çalışıyoruz. dediğiniz gibi bir finans danışmanından bilgi almak daha doğru sanırım.. araştıracağım.. ilginiz için teşekkür ederim :)

Tetenoz aşsinin ilk dozunu yaptirdim. Kolum ağriyor yaa
Saglik ocagindan decavit aldim tekrardan.
Dvit damlayi kullanmami onerdi.
Kan ilaci iciyormuyuz gebelikte?
Unuttum herseyi.sanki ilk gebeligim
Tetanoz bende dort gun agri yapti. Ama ikinci doz o kadar olmuyormus. Kan ilaci icin benim doktorum degerlerime bakti; hemoglobin 11 in altini eksiklik olarak kabul edip oyle demir takviyesi veriyor. Bazi doktorlar ise 12 nin altindaki deger icin verebiliyor. Ben Decavit filan da kullanmiyorum d vitaminim yeterli duzeyde. zaten mevsim yaZ her gun oglen 10 dk gunes almaya calisiyorum

Çok sevindim faydalı olduğuna. Güle güle biriktirin inşaallah :)

Bu devirde is kurmak da riskli malesef...
Asiri saglam garanti bir is olmadiktan sonra. 2017 de kg 17 liraya aldigim sey suan kg 90 lira ben hic yanasmiyorum.
Hayirlisi olsun.

Evet çok haklısınız. Şuan asla yeni bir işe atılmak için uygun bir zaman değil. biz tecrübeli olduğumuz bir alanda iş kurmayı düşünüyoruz ama hemen şuan değil en az 4-5 yıl sonra. Kendimizi garantiye alarak yapmak istiyoruz bu yüzden elimizdeki parayı çoğaltmak bizim için önemli :)

Pure seni okudukca hazirlik yapasim geliyor ama 2 kilo bile alip getiremem kendi hayat standardimi brz gevsetecegim.
Pazartesi gunleri pazar oluyor annemi de alir giderim visnesiz hayat durur yahu

Gunaydin kizlar .. dun doktor muayenemizi olduk bebisimiz 2700 gr olmus migrosa ugradik hasta bezi aldim 25 tl yarim kilo kiyma 25 tl makarna cesitleri 10 tl.. 60 lira üzeri alışverişe ithal muz kilosu 3 liraydı 2 kg aldık.. bimden süt ve reçel aldık toplamda 105 tl harcamış olduk kaldı 430 tl .. bakalım nereye kadar goturcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…