- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.341
Ya offf altın borcumuz var bizim birdeKuresel bazda bir hareketlenme soz konusu. 3 hafta önce 1280 lerde filandı şu an 1404
Eğer bu borç ev için filan yapıldıysa üzülme.Ya offf altın borcumuz var bizim birde
Yok canm cok sıkıştığımız bir dönem almıştıkEğer bu borç ev için filan yapıldıysa üzülme.
Sağol canım bugün daha iyiyim kızarıklıklar var ama kaşınmıyorumGeçmiş olsun cnm
Hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsunHoşbulduk :)
hiç sorma pureKizlar günaydin altina neler oldu boyle.
Gram altin 260.5
Çeyrek altin 427
Zeyno etiket yapamamıştım adını özür dilerimhiç sorma pure
Salı günü 830 tl almıştım yarımı
hiç bir şeyi için tadını kaçırma hamilelik dönemi çok özel bana göre tadını çıkar gez toz ye iç beslen :))Günaydın kızlarGeyikliGece dün yazamadım sana özür dilerim iyiyim galiba sakince duruyorum zeyno etiket yapamadım ya ama hamilelik biraz zorlaştı şimdi düzeldim dün kv nin ablası gelmişti ben çok severim onu bende yemek masasında ısrar ettim teyze kal lütfen sohbet edelim gece filan diye . Bugün de kp bize mangal yakacakmış teyze de kızım benim çocuklar çok başınıza toplanırlar filan dedi . Ama ne olduysa tamam dedi kv ağzını açıpta abla kal ne olacak yanlızsın zaten demedi bende ısrar kıyamet eşimde dün diyor ki anneme bak sen hiç kal filan demedi hahaha bugün Çarşıya gideceğiz arkadaşımın çeyrek altını , kardeşimin mezuniyet hediyesi alınacak lens alabilirim duruma göre 1000 tl harcar mıyız ne hamile kıyafeti almam lazım kot filan
Gördüm mesajını canımZeyno etiket yapamamıştım adını özür dilerim
Kızlar gece hangi pozisyon da uyuyorsunuz.
Hamilelikte sırt üstü , yüz üstü belirli haftalardan sonra sakıncalı diye biliyorum. Sola yatmaya çalışıyorum. Ama ağrı oluyor sol tarafımda. Sağa yatıncada bebeğim çok hareketleniyor, sanki onu rahatsız ediyormuşum gibi. Nasıl uyuyorum bilmiyorum sürekli dönüp duruyorum
Biraz daha büyüsün, en ufak bişey da acaba bebeği sıkıştırıyormuyum diye düşünmeye başlıyor insanBen ya sırt üstü ya sağa sola dönük yüz üstü hayatta yatamam . Bende bebeği hissetmeye başladım sürekli bi hareket halinde kaşındırıyor beni pek alışamadım o hissine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?