Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben ya sırt üstü ya sağa sola dönük yüz üstü hayatta yatamam . Bende bebeği hissetmeye başladım sürekli bi hareket halinde kaşındırıyor beni pek alışamadım o hissine
Baya erken hareket icin canım 20 . Haftada hissediliyor hareketler aslinda baya erken hissetmisin yada emin misin :))

Bu hafta 2 gr altın alma planım vardı ama bugün fiyatları gördüm uçmuş resmen 255 ten hesaplıyordum... seçimden sonra da yükselir diye düşünüyorum dolar ve altın.. çünkü sonuç kabul edilmeyecek yine itirazlar olacak vs :)

paraya ek yapıp altın alacağım yine de

Canım iyi olmana sevindim, forumu hatim ederek okurken seni de keyifle okudum hep:) hamilelik kıyafeti için lcw önerebilirim. Pantolonları aşırı rahat hamile iken iki adet almıştım, aylarca giydim hiçbir şey olmadı ikinci hamileliğe saklıyorum. üst giyim olarak hamile kıyafeti değil de büyük beden rahat tişörtler falan giymiştim, lohusalık döneminde de çok işime yaramıştı. Tabi sen yine de gönlünden geçeni yap ben ufak bir fikir olsun diye yazdım :)

ben normalde hep sırt üstü yatarım gebelik basladıgından beri sol tarafa alıstırdım kendımı ama 2aydır karnım buyuyup hareketlerim zorlastı hep sola yatıncada tutuluyorum o yuzden bı sag bi sol zaten dönüp duruyorum sabaha kadar ben

Dün lcw den bir pantolon baktım 80 tl di bedeni de iyiyidi ona yeniden bakacağız sevdim valla birde elbise almak istiyorım geliş gömleklerim var allahtan

20. Hafta da felan kaşıntı degil de icinde haraket ettiğini pıt pıt attığını felan hissetmeye başlarsın canım ben hareket derken onu kastetmistim
İşte onu diyorum sana pıt pıt atıyor benimki dün ebe hissediyorsunuz dedi evet ya öyle aşırı bir his yok ama var yine de

50 tl sandalet 6 tl sabah kahvaltı için peynir 1 tane çikolatalı süt aldım kızıma simit ve tost 3.5 tl verdm şimdi kursa geldk bakalım bundan sonra harcama olur mu haftasonu piknige gidelim diyoruz

Pazara gittim
Patates 4 kilo 10 tl
Kavun 2 tane 10 tl
Domates 4 kilo 10 tl
Kiraz erik şeftali 12 tl
Biber yarım kilo 2 tl
Salatalık 2 kilo 4 tl
Barbunya 1 kilo 8 tl

56 pazar nakit
65 şok market (ekmek karpuz çokokrem tras jeli ıslak mendil yoğurt soğuk icecek ) kredi k.
25 tl kasaptan kıyma kredi k.
Pazartesiden beri biyere cikmamistim parada harcamamistim çıkınca mecbur harcaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…