- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.361
Baya erken hareket icin canım 20 . Haftada hissediliyor hareketler aslinda baya erken hissetmisin yada emin misin :))Ben ya sırt üstü ya sağa sola dönük yüz üstü hayatta yatamam . Bende bebeği hissetmeye başladım sürekli bi hareket halinde kaşındırıyor beni pek alışamadım o hissine
Bende 20. Haftamda hissetmiştim:)Baya erken hareket icin canım 20 . Haftada hissediliyor hareketler aslinda baya erken hissetmisin yada emin misin :))
O civarlarda hissediliyo diye biliyorum canım bende ilk gebelikte daha geç olabiliyomus hatta bende 20. Haftamda hissetmiştim cok güzeldi 3 yıl gecti üstündenBende 20. Haftamda hissetmiştim:)
Hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsun
Günaydın kızlar@morportakal dün yazamadım sana özür dilerim iyiyim galiba sakince duruyorum zeyno etiket yapamadım ya ama hamilelik biraz zorlaştı şimdi düzeldim dün kv nin ablası gelmişti ben çok severim onu bende yemek masasında ısrar ettim teyze kal lütfen sohbet edelim gece filan diye . Bugün de kp bize mangal yakacakmış teyze de kızım benim çocuklar çok başınıza toplanırlar filan dedi . Ama ne olduysa tamam dedi kv ağzını açıpta abla kal ne olacak yanlızsın zaten demedi bende ısrar kıyamet eşimde dün diyor ki anneme bak sen hiç kal filan demedi hahaha bugün Çarşıya gideceğiz arkadaşımın çeyrek altını , kardeşimin mezuniyet hediyesi alınacak lens alabilirim duruma göre 1000 tl harcar mıyız ne hamile kıyafeti almam lazım kot filan
ben normalde hep sırt üstü yatarım gebelik basladıgından beri sol tarafa alıstırdım kendımı ama 2aydır karnım buyuyup hareketlerim zorlastı hep sola yatıncada tutuluyorum o yuzden bı sag bi sol zaten dönüp duruyorum sabaha kadar benKızlar gece hangi pozisyon da uyuyorsunuz.
Hamilelikte sırt üstü , yüz üstü belirli haftalardan sonra sakıncalı diye biliyorum. Sola yatmaya çalışıyorum. Ama ağrı oluyor sol tarafımda. Sağa yatıncada bebeğim çok hareketleniyor, sanki onu rahatsız ediyormuşum gibi. Nasıl uyuyorum bilmiyorum sürekli dönüp duruyorum
Aşırı eminim ya böyle garip bir his varBaya erken hareket icin canım 20 . Haftada hissediliyor hareketler aslinda baya erken hissetmisin yada emin misin :))
O civarlarda hissediliyo diye biliyorum canım bende ilk gebelikte daha geç olabiliyomus hatta bende 20. Haftamda hissetmiştim cok güzeldi 3 yıl gecti üstünden
Dün lcw den bir pantolon baktım 80 tl di bedeni de iyiyidi ona yeniden bakacağız sevdim valla birde elbise almak istiyorım geliş gömleklerim var allahtanCanım iyi olmana sevindim, forumu hatim ederek okurken seni de keyifle okudum hep:) hamilelik kıyafeti için lcw önerebilirim. Pantolonları aşırı rahat hamile iken iki adet almıştım, aylarca giydim hiçbir şey olmadı ikinci hamileliğe saklıyorum. üst giyim olarak hamile kıyafeti değil de büyük beden rahat tişörtler falan giymiştim, lohusalık döneminde de çok işime yaramıştı. Tabi sen yine de gönlünden geçeni yap ben ufak bir fikir olsun diye yazdım :)
Evet canim yaklaşık bi 6 hafta sonra hissetmen gerekti normalde gazdır belki hissetiğin14 haftadayım şuan
Gazla arasında öyle fark var ki anlatamamEvet canim yaklaşık bi 6 hafta sonra hissetmen gerekti normalde gazdır belki hissetiğin
Pure İstanbul'da görev yapan öğretmenler başka ilde seminer alamiyormus doğru mu sen geldin aklıma hazırlık yapıyordunGüya memlekete gidecegiz. Burdayken bari dikkatli harcayalim dedik ama olmadi. Su gibi gidiyor para.
20. Hafta da felan kaşıntı degil de icinde haraket ettiğini pıt pıt attığını felan hissetmeye başlarsın canım ben hareket derken onu kastetmistimGazla arasında öyle fark var ki anlatamamkarnımda derimin altı kaşınıyor
İşte onu diyorum sana pıt pıt atıyor benimki dün ebe hissediyorsunuz dedi evet ya öyle aşırı bir his yok ama var yine de20. Hafta da felan kaşıntı degil de icinde haraket ettiğini pıt pıt attığını felan hissetmeye başlarsın canım ben hareket derken onu kastetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?