Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ev alacaksak memleketten mi almak lazım biz tayinciyiz o yüzden her gittiğimiz yerden ev alamayız fikirlerinizi merak ediyorum

Kizlar ev alacaksak memleketten mi almak lazım biz tayinciyiz o yüzden her gittiğimiz yerden ev alamayız fikirlerinizi merak ediyorum
Gelecekte memleketinizde mi yasamak istiyosunuz başka yerde mi kira getirisi yüksek olan bir yerden alın gelecekte satar istediğiniz yerden alırsınız

Soğuk sıkım keçi boynuzu yazmak istemiştim, yanlış olmuş

Bizimde yarın akrabanın sünneti var gram aldım eskiden olsa her düğüne çeyrek götürüyoduk hem fiyat çok yüksek hemde yapana götürmek geliyor artık içimden kapalı çarşıda 250e aldım altını çok pişman oldum geçen hafta 240tı sorduğumda neyseki piyasa fiyatlarından vermiyorlar

Bugün dışarı çıktık çocukları parka götürdük eve geldk biraz meyve yedk teyzemn kızlarına gittik yemek çay meyve sohbet derken geş kalktık yeni girdk eve harcamaları yarın yazarım yarında köye gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…