Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende gecen yazdan deneme amacli 4 poset koymustum. Belki olmaz buz kokar filan diye düşünmüstüm. Ama tadi bir harika oldu. Bu yaz fazla fazla koyacagim insallah
Kesinlikle cok lezzetli oluyor biz cok seviyoruz ben baya koymuştum 10 poşetten fazla çift poşete koyuyorum pişince koku olmuyor. Hatta seneye annem gibi yapmayi düşünüyorum annem bir avuç da yas barbunya katar öyle haşlar dondrucuya atar onunkiler bnmkilerden daha lezzetli

Sönme oluyor mu fasulyelerde ?
Hayır bildiğin taze fasulye yemeği oluyor. Benim buzluğum çok düzenlidir ve her şey şeffaf buz dolabı poşetlidir. O yüzden o buzluk kokusu hiç olmaz ve yazın buzluk boşalınca çekmecelerini çıkarıp yıkar kurularım buzluğa koyacağım paketleri dikdörtgen ya da kare olacak şekilde poşetlerim öyle düzensiz poşet koymam o zaman yerleşimi çok yer kaplıyor gereksiz poşet doluyor. Buzluğu açtığınızda yeşil fasulye ya da biberler yeşil katlanmış sweatshirt gibi durur üstüne bezelye ya da barbunya ya da hırmızı köz biber ya da doğranmış çiğ domatesler
Hepsi katlanmış üst üste ve yen yana konulmuş kıyafet gibidir gören ne kadar düzgün buZluğun der ama üst taraf çok dağınık bir düzen tutturamam

Çiğ domatesin buzunu çözüp mü kullaniyorsunuz. Tadi iyi oluyor mu

Bn buzluga hic bir sey katmiyorum ya
Bir tek yazdan domates konservesi yapiyorum
Buzlugumda genelde haslanmis nohut manti icli kofte et suyu olur onlarin haricinde pek bir sey olmaz
Yazdan bezelye fasulye falan hic koymadim
Ama bu sene koymayi dusunuyorum

pure hazel oğlum da 3.5 yaşında neleri indirdin tablete? eğitici şeylerse bende yüklemek isterim
Benim sıkıntım eğer eline verirsem tableti bir daha bırakmak istemiyor
o yüzden pek kullanmıyorum

pure hazel oğlum da 3.5 yaşında neleri indirdin tablete? eğitici şeylerse bende yüklemek isterim
Benim sıkıntım eğer eline verirsem tableti bir daha bırakmak istemiyor
o yüzden pek kullanmıyorum
Kids song diye play store yazin canim. Orda inglizce sayilar renkler hayvanlar sekiller var. Dinledikce ögrenir. Ingilizcesi iyi olur. Dili şimdiden bükülür. Tam 2. Bir dil edinme çağindalar

S Spizella hangi epilasyon aleti ?
benimki remington infinity ipl
bayağı memnunum
sadece bikini bölgesinin tamamına yapamıyorum canım tatlı biraz

arkadaşlarımda Braun ve Philips lumea da var
ikisi de memnun

ben philipsi şarjlı diye istemedim
Braun çok güzel küçük, kablolu ve kendi atış seviyesini kendi ayarlıyor

bende muhabbete genel bir yorum yazayim
ben taze fasulyeyi haşlanmış ve domates soslu koyuyorum . bir kez çiğ konulmuş yedim değişik tat gelmişti. haşlanmış daha iyi oluyor kisin 10 dk pişiyor hemen
barbunya mutlaka koyarım taze taze alır ayıklar poşetlerim çok lezzetli olur kisin havuç ve patatesli pişiririm
bugün tavuk ve pilav yapacağım yarim saate kalmaz hazırlarım yemeği

Akşam sebzeli tavuğa ek olarak erişteli yoğurt çorbası ekledim :)
neler yaptım bugün:
kuşlar ve kediler için yiyecek bıraktım bir kaç yere.
sokak haricinde başka yere çıkmadım.
Dolayısı ile sıfır harcamalı bir gün oldu.

Ben domates ve biber ile menemen tarzı kavanoza hazırlarım.
Buzluğa ise; fasulye,bezelye,közlenmiş patlıcan domates biber,kemik ve et suları vs
Ben küçük küçük biber doğradım buzluğa koydum. kavanozlara da domates koydum menemeni öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…