- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.641
Haşlamadan yıkayıp doğrayıp koydum ben çok taze oluyor ben memnunumBende gecen yazdan deneme amacli 4 poset koymustum. Belki olmaz buz kokar filan diye düşünmüstüm. Ama tadi bir harika oldu. Bu yaz fazla fazla koyacagim insallah
Kesinlikle cok lezzetli oluyor biz cok seviyoruz ben baya koymuştum 10 poşetten fazla çift poşete koyuyorum pişince koku olmuyor. Hatta seneye annem gibi yapmayi düşünüyorum annem bir avuç da yas barbunya katar öyle haşlar dondrucuya atar onunkiler bnmkilerden daha lezzetliBende gecen yazdan deneme amacli 4 poset koymustum. Belki olmaz buz kokar filan diye düşünmüstüm. Ama tadi bir harika oldu. Bu yaz fazla fazla koyacagim insallah
Sönme oluyor mu fasulyelerde ?Haşlamadan yıkayıp doğrayıp koydum ben çok taze oluyor ben memnunum
Hayır bildiğin taze fasulye yemeği oluyor. Benim buzluğum çok düzenlidir ve her şey şeffaf buz dolabı poşetlidir. O yüzden o buzluk kokusu hiç olmaz ve yazın buzluk boşalınca çekmecelerini çıkarıp yıkar kurularım buzluğa koyacağım paketleri dikdörtgen ya da kare olacak şekilde poşetlerim öyle düzensiz poşet koymam o zaman yerleşimi çok yer kaplıyor gereksiz poşet doluyor. Buzluğu açtığınızda yeşil fasulye ya da biberler yeşil katlanmış sweatshirt gibi durur üstüne bezelye ya da barbunya ya da hırmızı köz biber ya da doğranmış çiğ domateslerSönme oluyor mu fasulyelerde ?
Çiğ domatesin buzunu çözüp mü kullaniyorsunuz. Tadi iyi oluyor muHayır bildiğin taze fasulye yemeği oluyor. Benim buzluğum çok düzenlidir ve her şey şeffaf buz dolabı poşetlidir. O yüzden o buzluk kokusu hiç olmaz ve yazın buzluk boşalınca çekmecelerini çıkarıp yıkar kurularım buzluğa koyacağım paketleri dikdörtgen ya da kare olacak şekilde poşetlerim öyle düzensiz poşet koymam o zaman yerleşimi çok yer kaplıyor gereksiz poşet doluyor. Buzluğu açtığınızda yeşil fasulye ya da biberler yeşil katlanmış sweatshirt gibi durur üstüne bezelye ya da barbunya ya da hırmızı köz biber ya da doğranmış çiğ domatesler
Hepsi katlanmış üst üste ve yen yana konulmuş kıyafet gibidir gören ne kadar düzgün buZluğun der ama üst taraf çok dağınık bir düzen tutturamam
Kids song diye play store yazin canim. Orda inglizce sayilar renkler hayvanlar sekiller var. Dinledikce ögrenir. Ingilizcesi iyi olur. Dili şimdiden bükülür. Tam 2. Bir dil edinme çağindalarpure hazel oğlum da 3.5 yaşında neleri indirdin tablete? eğitici şeylerse bende yüklemek isterim
Benim sıkıntım eğer eline verirsem tableti bir daha bırakmak istemiyor
o yüzden pek kullanmıyorum
benimki remington infinity ipl
Buzunun çözülmesini beklemeden pişirmeye başlıyorum. Eğer ekşi olursa bir tatlı kaşığı şeker atıyorum ve tabiki istediğim kadar tuzÇiğ domatesin buzunu çözüp mü kullaniyorsunuz. Tadi iyi oluyor mu
Ben küçük küçük biber doğradım buzluğa koydum. kavanozlara da domates koydum menemeni öyle yapıyorumBen domates ve biber ile menemen tarzı kavanoza hazırlarım.
Buzluğa ise; fasulye,bezelye,közlenmiş patlıcan domates biber,kemik ve et suları vs
güzel olmuştur o sekilde eline sağlık.Ben küçük küçük biber doğradım buzluğa koydum. kavanozlara da domates koydum menemeni öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?