- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.441
Hayırlısı 5.5-6 aylık mı senin hamileliğinDaha anlasmadik. Annemlere gidebilirim dogum icin
Canım bugün pazar olduğu icin mi acaba ne zaman bakmıştın.Kızlar birsey soracağım internetten altın alayım diye baktım taksitle normal fiyattan baya fark var çeyrek 460 tl sizce neden o kadar yüksek ya 40 tl kadar fark olur mu vade farksız 9 taksit yapiyorlar ama pahalı geldi yinede kuyumcu taksit yapmiyor mu acaba
Hayirli olsun canim.Kızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Bankadan değil büyük alışveriş sitelerinden birindenCanım bugün pazar olduğu icin mi acaba ne zaman bakmıştın.
Güle güle kullanın rengi modeli nasılKızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Hayırlı olsun canımKızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Daha once kişiye bagışlamıştık loseve ilk vereceğiz kurbanı. Özel olarak sormadım adaklık kurbanı bile var kesiliyordur diye tahmim ediyorumLÖSEV kesin kesim yapıyor mu? Bize bu konuda net bir cevap veremediler. Biz özellikle kesilmiş olmasını istiyoruz , bazı dernekler kurban bağış parasını ailelere yardım olarak da yapabiliyorlarmış.
Köy hayatı harika temiz hava bol yeşillik. Dün ben de çağdaş tan kiraz aldım çok iyi çıktı
Kurban mevsimi hayvan fiyatları ticarete baglı artıyor biliyorsunuz. 1700tl dana payı fiyatıdır muhtemelen. Biz koyun etini tercih ediyoruz, alırkende su kadar eti çıksın hesabı yapmıyoruz. Ank nın bi koyunden alıyoruz; Soylediğim tahmini fiyat gecen yıl 900vermiştik bu yılda hadi sizi kırmayım 1100 olsunBurda tek kişiye 1700 ödedik sizin iyiymiş fiyatlar hangi ildesiniz
Teşekkür ederim canım kuyumcular taksit yapmiyor galiba taksitle alayım diye düşünmüştüm ama bakalımBankadan veya kuyumcudan alabilirsin.
En mantikli fiyatlar bu ikisi
Sen bir tane al at kenara. Bak hicbir sıkıntı olmicak.Teşekkür ederim canım kuyumcular taksit yapmiyor galiba taksitle alayım diye düşünmüştüm ama bakalım
Dana benim bahsettiğim 5-6 hisseli koyun kuzu hiç yemiyorduk baba evinde alışamadım hala yiyemiyorum eşimde sevmiyor allahtan fiyatları iyiymiş biz ancak 1 tane keserizKurban mevsimi hayvan fiyatları ticarete baglı artıyor biliyorsunuz. 1700tl dana payı fiyatıdır muhtemelen. Biz koyun etini tercih ediyoruz, alırkende su kadar eti çıksın hesabı yapmıyoruz. Ank nın bi koyunden alıyoruz; Soylediğim tahmini fiyat gecen yıl 900vermiştik bu yılda hadi sizi kırmayım 1100 olsun
Koyun eti yiyemiyoruz biz, danaya giriyoruz,Bz koyun kesiyoruz, eti az çıkmış çok çıkmış kısmına da takılmıyoruz. Önemli olan ibadetin yerini bulması biri bağışa gittiği için pay konısunda içimiz rahat oluyor, çok şukur eti normalde de alabilen insanlarız. Siz danaya mı giriyorsunuz
Evet canim evlenirken düzgün bisey almamıştım teşekkür ederim canımHayirli olsun canim.
Tayin nedeniyke mobilya degisikligi yapacaktiniz siz.
Güle güle kullanın rengi modeli nasıl
[/QUOTEsagol canım gri renk aldım canim modelide evimize gelince foto atarim inşallah :)
Canım düzgün alintilayamadim teşekkür ederimGüle güle kullanın rengi modeli nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?