Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar birsey soracağım internetten altın alayım diye baktım taksitle normal fiyattan baya fark var çeyrek 460 tl sizce neden o kadar yüksek ya 40 tl kadar fark olur mu vade farksız 9 taksit yapiyorlar ama pahalı geldi yinede kuyumcu taksit yapmiyor mu acaba

Canım bugün pazar olduğu icin mi acaba ne zaman bakmıştın.

Kızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Hayirli olsun canim.
Tayin nedeniyke mobilya degisikligi yapacaktiniz siz.

Kızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Güle güle kullanın rengi modeli nasıl

Daha once kişiye bagışlamıştık loseve ilk vereceğiz kurbanı. Özel olarak sormadım adaklık kurbanı bile var kesiliyordur diye tahmim ediyorum

Burda tek kişiye 1700 ödedik sizin iyiymiş fiyatlar hangi ildesiniz
Kurban mevsimi hayvan fiyatları ticarete baglı artıyor biliyorsunuz. 1700tl dana payı fiyatıdır muhtemelen. Biz koyun etini tercih ediyoruz, alırkende su kadar eti çıksın hesabı yapmıyoruz. Ank nın bi koyunden alıyoruz; Soylediğim tahmini fiyat gecen yıl 900vermiştik bu yılda hadi sizi kırmayım 1100 olsun

Dana benim bahsettiğim 5-6 hisseli koyun kuzu hiç yemiyorduk baba evinde alışamadım hala yiyemiyorum eşimde sevmiyor allahtan fiyatları iyiymiş biz ancak 1 tane keseriz

Koyun eti yiyemiyoruz biz, danaya giriyoruz,
Bagislayacagimiz koyun oluyor,
Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…