- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.421
Şimdiden Allah kabul etsin. Biz bu sene yine hem benimkini hem de eşiminkini bağışlayacağız. Fiyatlar ne durumda hiç bir fikrim yok.Günaydın gecenaylardan kurban için kullanırım diye faizsiz nakit avans cekmiştim 1000tl 4 taksit, son taksiti buay bitti. Buayda kampanya yapmışlar yine cekeceğim, birini keseriz biri bağışa gider ikisine 2000tl yeter.
Losevde bi ara baktıgımda 950tl idi, zam geldiyse de bakmadım son fiyatlara. Keseceğimiz koyden alınır ztn 1000tl yi bulmazŞimdiden Allah kabul etsin. Biz bu sene yine hem benimkini hem de eşiminkini bağışlayacağız. Fiyatlar ne durumda hiç bir fikrim yok.
Faizsiz mi nakit avans. Aylik 250 ödedin bu durumda.Günaydın gecenaylardan kurban için kullanırım diye faizsiz nakit avans cekmiştim 1000tl 4 taksit, son taksiti buay bitti. Buayda kampanya yapmışlar yine cekeceğim, birini keseriz biri bağışa gider ikisine 2000tl yeter.
Bz koyun kesiyoruz, eti az çıkmış çok çıkmış kısmına da takılmıyoruz. Önemli olan ibadetin yerini bulması biri bağışa gittiği için pay konısunda içimiz rahat oluyor, çok şukur eti normalde de alabilen insanlarız. Siz danaya mı giriyorsunuz2 kurban 2000tl,
Çok iyiymiş
Evet faizsiz vakıfbank.Faizsiz mi nakit avans. Aylik 250 ödedin bu durumda.
Hangi banka.
Onceden bana da teklif geliyordu. Simdi yok
LÖSEV kesin kesim yapıyor mu? Bize bu konuda net bir cevap veremediler. Biz özellikle kesilmiş olmasını istiyoruz , bazı dernekler kurban bağış parasını ailelere yardım olarak da yapabiliyorlarmış.Losevde bi ara baktıgımda 950tl idi, zam geldiyse de bakmadım son fiyatlara. Keseceğimiz koyden alınır ztn 1000tl yi bulmaz
Bağış yaparken siz seçebiliyorsunuz 2 seçenek var ister kesim yapılsın diyorsunuz ya da direkt para bağış yapılsın diyorsunuz. Kesim yapılsın işaretlendiğinde kesiliyor diye biliyorum ben ama.LÖSEV kesin kesim yapıyor mu? Bize bu konuda net bir cevap veremediler. Biz özellikle kesilmiş olmasını istiyoruz , bazı dernekler kurban bağış parasını ailelere yardım olarak da yapabiliyorlarmış.
Köy hayatı harika temiz hava bol yeşillik. Dün ben de çağdaş tan kiraz aldım çok iyi çıktı
Canım biz geçen sene LÖSEV e kestirdik kurbanı. 970tl verdik sanırım. Seçenekler var internet sitelerinde kesim yapılsın ı işaretliyorsunLÖSEV kesin kesim yapıyor mu? Bize bu konuda net bir cevap veremediler. Biz özellikle kesilmiş olmasını istiyoruz , bazı dernekler kurban bağış parasını ailelere yardım olarak da yapabiliyorlarmış.
Köy hayatı harika temiz hava bol yeşillik. Dün ben de çağdaş tan kiraz aldım çok iyi çıktı
Burda tek kişiye 1700 ödedik sizin iyiymiş fiyatlar hangi ildesinizGünaydın gecenaylardan kurban için kullanırım diye faizsiz nakit avans cekmiştim 1000tl 4 taksit, son taksiti buay bitti. Buayda kampanya yapmışlar yine cekeceğim, birini keseriz biri bağışa gider ikisine 2000tl yeter.
Oğum için bir hastane ile anlaştınız mı ne kadarAyirdigim harcliktan biraz artacak.
Temmuz ek dersimle mtv odedikten sonra biraz da ordan artacak. 1 çeyrek alabilirim bu durumda.
Temmuz maasimizla 20 gr bilezik alabilirim.
Agustos arac sigortamizi babam halledecek. 1500 kadar.
Eylulde göze çarpan bi ödeme yok.
Fakat ekimde hem dogum hastane parasi hemde arabanin bakimi kiş lastigi filan 1500 ödeme olacak.
Gerisini kestiremiyorum. Bakalim bebise bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?