Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayirdigim harcliktan biraz artacak.
Temmuz ek dersimle mtv odedikten sonra biraz da ordan artacak. 1 çeyrek alabilirim bu durumda.
Temmuz maasimizla 20 gr bilezik alabilirim.

Agustos arac sigortamizi babam halledecek. 1500 kadar.

Eylulde göze çarpan bi ödeme yok.
Fakat ekimde hem dogum hastane parasi hemde arabanin bakimi kiş lastigi filan 1500 ödeme olacak.

Gerisini kestiremiyorum. Bakalim bebise bagli

Gunaydin

Dün 15 tl harcadim
40 da kontor

Kaldi son 100 tl :))
Yemek kartimda 300 duruyor.

Son 1 hafta hadi bakalim hayirlisi oldu gibi :)

Kahvalti ettik birazdan esim oy verecek sonra beni ise birakir. Bugun de pek para harcamam.

Tünaydın herkese

Sabah oy kullanmaya gittik dönüşte markete uğradık ekmek ve kahvaltılık ufak birşeyler aldık, 25 tl harcadım.

Bugün başka harcama olmaz yemeğim var. Dün süt almıştım yoğurt mayalıcam ve temizlik yapılacak.

Akşam çekirdek çay eşliğinde seçim sonuçları izleriz :))

Herkese iyi günler

Şimdiden Allah kabul etsin. Biz bu sene yine hem benimkini hem de eşiminkini bağışlayacağız. Fiyatlar ne durumda hiç bir fikrim yok.

Faizsiz mi nakit avans. Aylik 250 ödedin bu durumda.
Hangi banka.
Onceden bana da teklif geliyordu. Simdi yok

2 kurban 2000tl,
Çok iyiymiş
Bz koyun kesiyoruz, eti az çıkmış çok çıkmış kısmına da takılmıyoruz. Önemli olan ibadetin yerini bulması biri bağışa gittiği için pay konısunda içimiz rahat oluyor, çok şukur eti normalde de alabilen insanlarız. Siz danaya mı giriyorsunuz

Losevde bi ara baktıgımda 950tl idi, zam geldiyse de bakmadım son fiyatlara. Keseceğimiz koyden alınır ztn 1000tl yi bulmaz
LÖSEV kesin kesim yapıyor mu? Bize bu konuda net bir cevap veremediler. Biz özellikle kesilmiş olmasını istiyoruz , bazı dernekler kurban bağış parasını ailelere yardım olarak da yapabiliyorlarmış.
Köy hayatı harika temiz hava bol yeşillik. Dün ben de çağdaş tan kiraz aldım çok iyi çıktı

Bağış yaparken siz seçebiliyorsunuz 2 seçenek var ister kesim yapılsın diyorsunuz ya da direkt para bağış yapılsın diyorsunuz. Kesim yapılsın işaretlendiğinde kesiliyor diye biliyorum ben ama.

Canım biz geçen sene LÖSEV e kestirdik kurbanı. 970tl verdik sanırım. Seçenekler var internet sitelerinde kesim yapılsın ı işaretliyorsun

Slm kızlar avm ye gittik annemle. Su sebili gördüm Vakko da indirimdeydi. 150tl 6 taksit 20tl ye de bez çanta aldım plaj için. Hem de market Pazar alışveriş çantası olarak da kullanılır

Burda tek kişiye 1700 ödedik sizin iyiymiş fiyatlar hangi ildesiniz

D
Oğum için bir hastane ile anlaştınız mı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…