Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dana benim bahsettiğim 5-6 hisseli koyun kuzu hiç yemiyorduk baba evinde alışamadım hala yiyemiyorum eşimde sevmiyor allahtan fiyatları iyiymiş biz ancak 1 tane keseriz
Bizim için sıkıntı değil seviyoruz, buarada en lezzetli kebaplar koyundan olur hatırlatırım Dana payının eti daha fazla çıkıyor bu bir gerçek kayınvalidemlerde oyle yapar, bir de ben kurbanda çok hisseli şeyi sevmiyorum. Kendi başımıza oluyor hallediyoruz.
Aslında ben bu ara takıkım bu konuya biraz. Kurbanlık kesimi ibadet için yapılan bir olay ama her nedense ülkemde her kurban bayramı donemi derin dondurucu satışları patlama yaratıyor. Asıl olan dolapları doldurmak değil dağıtmak oysa ki. Bu yorumumu üzerine alınma lütfen genel bir yorum ve dediğim gibi tamamen rastgeldi

Oohh afiyet olsun çilek marketler de bulamıyorum artik bitti mi acaba

Kızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
[/QUOTE]
Hayır olsun güle güle otur canım

Biz iki tane kesiyoruz bana da düşüyor altınlardan dolayı bir tanesini bagisliyorduk diğerini kesiyorduk eşime ikisinide bagislayalim dedim bakalım şimdilik kabul etmedi

Kızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Canim hayırlı olsun koltukların bende oturma odasindakini hiç beğenmiyorum ama cok pahalı koltuklar ve araba falan almak istediğimiz icin erteliyorum burdan taşınırken alırız bekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…