- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.461
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Bizim için sıkıntı değil seviyoruz, buarada en lezzetli kebaplar koyundan olur hatırlatırımDana benim bahsettiğim 5-6 hisseli koyun kuzu hiç yemiyorduk baba evinde alışamadım hala yiyemiyorum eşimde sevmiyor allahtan fiyatları iyiymiş biz ancak 1 tane keseriz
Neyse ki bağışlayacağız kişi koyun eti yiyebiliyormuş, şanslısınız :) daha uygun ya çünkü. Allah kabul etsin hepimizinkiniKoyun eti yiyemiyoruz biz, danaya giriyoruz,
Bagislayacagimiz koyun oluyor,
Rabbim kabul etsin
Amin canım çok teşekkür ederimScss94 hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inş
Oohh afiyet olsun çilek marketler de bulamıyorum artik bitti mi acabakızlar aksam üzeri yemeği yemediler pek, getirdiğim çilekler çok narindi. Tok yatsınlar diye hızlıca çilekli muhallebi yaptım çok güzel oldukalan çileki de 2ye bolup buzluga attım, daha sonra yine muhallebi ya da komposto yapabilirim.
Koltuklar hayırlı olsunOohh afiyet olsun çilek marketler de bulamıyorum artik bitti mi acaba
İnsaAllah ya bakalımSen bir tane al at kenara. Bak hicbir sıkıntı olmicak.
Kalan parayla geçinebileceksiniz
Sağol canım çok teşekkür ederimKoltuklar hayırlı olsun❤
canım güle güle oturunSağol canım çok teşekkür ederim
Canim hayırlı olsun koltukların bende oturma odasindakini hiç beğenmiyorum ama cok pahalı koltuklar ve araba falan almak istediğimiz icin erteliyorum burdan taşınırken alırız bekliKızlar koltuk takımımi aldim 7150 lira kdv indirimi bu ayin sonunda bitiyomus. Adresimiz belli degil depoda bekletilecek tayin taşınma belli olana kadar daha önce bakip begendigim bi takımdı insallah guzel olur
Insallah canim allah gönlünüze göre versinCanim hayırlı olsun koltukların bende oturma odasindakini hiç beğenmiyorum ama cok pahalı koltuklar ve araba falan almak istediğimiz icin erteliyorum burdan taşınırken alırız bekli
Çok teşekkür ederim canımcanım güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?