Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
İki gündür sol bacağım felaket şekilde ağrıyordu, gece uyumak bile imkansızdı nerdeyse ağrıdan..
Çok şükür bu sabah daha iyiyimmmm.
Sağlığımızın herşeyden önemli olduğunu bir kez daha anladım.
Bir diğer mutlu olduğum konu ise ülkem adına
Çok şükür diyorum

gebelikten mi acaba ağrıların magnezyum takviyesi al istersen rahat geçirirsin gebeliği

Günaydın kızlar dün sabah anneme kahvaltıya gidecektik görümcem aradı ki şehir dışından geliyorlar sizi görelim diye . Haliyle anneme kahvaltıya gittik sonra annemde bebeğin örgülerini battaniyelerini nevresim diktirmiş 3 takım yastıkları yorganları onları paketledik. Kv evine getirdim onlarda görsün diye Doğuma yakın geldiğimiz zaman buradan götürürüm yoksa kargoya versin. Şimdi de 110 tl ye kardeşime mezuniyet hediyesi kolye aldım 100 tl benzin alıyoruz anneme gidicez artık lekelenme devam ediyor dün iğne oldum 28 ine doktorda bu randevu aldık kontrol olup yola öyle çıkacağız inşallah

Çok beğendiğim bir kuyumcu bugün gece 1 günlüğüne %25 indirim yapacak . Beğendiğim yüzük ve bileklik 5000 tl tutuyor. Şu an hiç zamanı değil ama aklım kalbim orada
Hangi kuyumcu acaba
Ben de renkli taşlı bir yüzük beğendim ve bayıldım vitrinden ama değerli taşlar bölmesindeydi , içeri girip fiyat sormaya korktum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…