Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen hafta elimdeki tl yi altına geçmiştim. Ons yükselme eğilimli gibi bugün Amerika’nın İran yaptırımları vardı onun da etkisi var. S400 sonrası belirsiz, temmuz 20 sinden önce fed kararları var ama beklenti herhangi bir artış yapmaması yönünde diyollaa. Takip etmek lazım.

Mecbur alicaz birikim icin.
Yastik altindakiler degerlendi.
Ben en pahalimi 405ten almistim mesela
Doğru valla mecbur alınacak inşallah geri dönüşte 1 çeyrek alabilsem istiyorum hiç para hesabı yapmıyorum ama gereksiz harcamıyoruz o kesin

kronikuykucu cnmmmmm nerelerdesin doğurdun mu yoksa
Bende merak ediyorum onu:)
gunaydın kızlarr buradayım yorumları okuyorum ama cogu zman yazmaya halim yok sıcaklarla bogusuyorum carsı ıhtıyacları evın işleri bıtmıyor temızlıge abla gelıcek esım falan yapıyor ama basında beklemek duzenlemek onlar bıle cok yorucu artık.geceleri sıcaktan hıc uyuyamıyorum o da halsız bırakıyor,cok rahat hamılelık gecırdım cok sukur ama son aylar kötüydü
dün kontrolum vardı nasıp olursa Allahın ıznıyle normal dogum için uygun oldugumu soyledi doktorum muhtemelen haftaya olur dedı heyecanla beklıyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…