- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.521
Ayyyyy çok heyecanlı hadi inş allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al bana da dua et canımmmmmgunaydın kızlarr buradayım yorumları okuyorum ama cogu zman yazmaya halim yok sıcaklarla bogusuyorum carsı ıhtıyacları evın işleri bıtmıyor temızlıge abla gelıcek esım falan yapıyor ama basında beklemek duzenlemek onlar bıle cok yorucu artık.geceleri sıcaktan hıc uyuyamıyorum o da halsız bırakıyor,cok rahat hamılelık gecırdım cok sukur ama son aylar kötüydü
dün kontrolum vardı nasıp olursa Allahın ıznıyle normal dogum için uygun oldugumu soyledi doktorum muhtemelen haftaya olur dedı heyecanla beklıyoruz bakalım
Canım iyi olmana sevindim.gunaydın kızlarr buradayım yorumları okuyorum ama cogu zman yazmaya halim yok sıcaklarla bogusuyorum carsı ıhtıyacları evın işleri bıtmıyor temızlıge abla gelıcek esım falan yapıyor ama basında beklemek duzenlemek onlar bıle cok yorucu artık.geceleri sıcaktan hıc uyuyamıyorum o da halsız bırakıyor,cok rahat hamılelık gecırdım cok sukur ama son aylar kötüydü
dün kontrolum vardı nasıp olursa Allahın ıznıyle normal dogum için uygun oldugumu soyledi doktorum muhtemelen haftaya olur dedı heyecanla beklıyoruz bakalım
amin canımm hep duamdasınız Rabbim herkese hayırlısıyla nasıp etsın tez vakıtteAyyyyy çok heyecanlı hadi inş allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al bana da dua et canımmmmm
aminn ck tesekkurler canım sana da ınsAllahCanım iyi olmana sevindim.
Sıcaklar beni de bunaltıyor
Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende bugün izinliyimamin canımm hep duamdasınız Rabbim herkese hayırlısıyla nasıp etsın tez vakıtte
gercekten heyecanlı meraklı bi sürecteyiz son düzlük
aminn ck tesekkurler canım sana da ınsAllah
yorgunluktan valla belim agrıyor bugunden snra artk dınlenmeye gecmeyı planlıyorum kac günüm kaldıysapremses hamile olamadm yani
Bizimde yazın yoğun oluyor son 2 haftam kaldı dayanabilirim inşallahİşyerimde çalışma saatlerim ile ilgili değişiklik oldu.
Bundan sonra 11/ 17:30 olucak..
Yazın çok iş olmuyor zaten, 37. Haftama kadar çalışmak istiyorum nasipse..
2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
Allah kolaylık versinBizimde yazın yoğun oluyor son 2 haftam kaldı dayanabilirim inşallah
Sorma birseyin ucuda bize dokunmadan geçemiyor
Üzüldüm inşallah balon haberdir2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
Çok ucmus evler 2yıl önce 900dü kocaman evler.Merhabalar bayanlar biz de bugün nakliye tuttuk ya kurbandan 1 hafta önce ya kurbandan 1 hafta sonra taşınacak izmir_edirne arası 3bine anlaştık sadece mobilya ve beyaz eşyayı sarıp taşıyacaklar kolileri biz yapıyoruz asansörlü taşıyacaklar daha ev tutmadik lojman kuralarını bekliyoruz çıkmazsa tutucaz mecbur heryerde olduğu gibi orada da kiralar uçuyor yeni evler 2.500 eski evler 1.500 civarı bu nasıl bişey anlamadım gitti
o nedenmiş ya anlamadım izinleri ne zaman kullanacaklar peki asker diye her gün çalışacak mı2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?