Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyy çok heyecanlı hadi inş allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al bana da dua et canımmmmm

Canım iyi olmana sevindim.
Sıcaklar beni de bunaltıyor

Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ayyyyy çok heyecanlı hadi inş allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al bana da dua et canımmmmm
amin canımm hep duamdasınız Rabbim herkese hayırlısıyla nasıp etsın tez vakıtte
gercekten heyecanlı meraklı bi sürecteyiz son düzlük
Canım iyi olmana sevindim.
Sıcaklar beni de bunaltıyor

Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
aminn ck tesekkurler canım sana da ınsAllah
yorgunluktan valla belim agrıyor bugunden snra artk dınlenmeye gecmeyı planlıyorum kac günüm kaldıysa premses hamile olamadm yani

B
Bende bugün izinliyim
İki post çamaşır yıkanıp asıldı
Tuvalet banyoyu yıkayıp mutfağı düzenledim.
Başka bi iş yapmadım, tembellik yapmak istiyorum sadece
Hergün bir avuç çiğ kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum tatsız tuzsuz bişey zor yedim

Merhaba kizlar
Yaz geldi harcamalar hizlandi.
Aksam pazara ugradik. Annem 1 kasa visne aldi. Biraz domates aldi bu aksam tarhana yoguracak. Migrostan un yogurt siparis verdim bugun cay sekere zam gelince ilave ettim. Yasadigim sehirde sanal market cok iyi genelde indirim de denk getiriyorum kapimiza gelmesi iyi oluyor. Su da ekliyoruz damacana bittiginde yedek oluyor
Biraz biraz kil sivri fln hazirlamaya baslarim
Kapak fiyati 50 kurus olmus yahu ucuz bir her bulmam lazim

Merhabalar bayanlar biz de bugün nakliye tuttuk ya kurbandan 1 hafta önce ya kurbandan 1 hafta sonra taşınacak izmir_edirne arası 3bine anlaştık sadece mobilya ve beyaz eşyayı sarıp taşıyacaklar kolileri biz yapıyoruz asansörlü taşıyacaklar daha ev tutmadik lojman kuralarını bekliyoruz çıkmazsa tutucaz mecbur heryerde olduğu gibi orada da kiralar uçuyor yeni evler 2.500 eski evler 1.500 civarı bu nasıl bişey anlamadım gitti

Çok ucmus evler 2yıl önce 900dü kocaman evler.

2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
o nedenmiş ya anlamadım izinleri ne zaman kullanacaklar peki asker diye her gün çalışacak mı

2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.

Uzulme demek bos dualarimiz seninle
Balon haber olabilirmi
Otelle gorus herseye ragmen oglunu al gitmeye calis yilma hayata karsi dik durmaya calis
Herseye ragmen esin ve oglun icin dik durmalisin
Birlikte uzun mutlu saglikli bir omrunuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…