- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.541
Yok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.Üzüldüm inşallah balon haberdir
Yok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.
ŞasirdimYok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.
Tabur grubunda yazmışlar tümen komutanı emir vermiş Ağustos bası gelecek en kötüo nedenmiş ya anlamadım izinleri ne zaman kullanacaklar peki asker diye her gün çalışacak mı
Kizlar şekere ve çaya zam gelmisyuzde 15 galiba
Üzüldüm vallah iyi olsunlarda bu günler gecicek inşallah tatil olmasada bayramda yaninizdaymis yine güzel vakit geçirirsiniz varlıkları yeterYok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.
Sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm.bu tatili iptal edip ücretini iade alıp, eşinin izni açılacağı zamana ayarlayamaz mısınız tekrar ?2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
Vallah oyle kimle konuşsak bu sene edirne coştu diyorlar inşallah lojman çıkarda hiç ugrasmayız şimdi evde tutamıyoruz çıkar falan defozito kira kapora yanar diye evi toplayıp bekliyoruzÇok ucmus evler 2yıl önce 900dü kocaman evler.
kötü olmuş sağlık olsunda izne geleceği zaman gidersiniz tatile erteleme olursa konuşsan otelleTabur grubunda yazmışlar tümen komutanı emir vermiş Ağustos bası gelecek en kötü
Tatıl alalım tekrar dedim ama plan yapınca olmuyor düşünmek istemiyorum diyor.Artık geldiğinde gezeriz pikniğe denize gideriz adalara gideriz Burdur’a kayınvalideye gideriz birkaç gün.Akışına bıraktım bende.Ablamlarda gelecek bayramda birlikte annemde takılırız birlikte gezeriz belki şu sınavı Kazanırda 6ay haftasonları görüşürüz hepSanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm.bu tatili iptal edip ücretini iade alıp, eşinin izni açılacağı zamana ayarlayamaz mısınız tekrar ?
Tatili de mi iptal edeceksiniz bu durumda aha aynı bizim gibi oldunuz bi tatile gidemedik varyaSorma birseyin ucuda bize dokunmadan geçemiyor
Yaa çok uzuldum2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
Vardır bir hayır, sağlık olsunYok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.
Inşaallah istediğiniz gibi olur canımVallah oyle kimle konuşsak bu sene edirne coştu diyorlar inşallah lojman çıkarda hiç ugrasmayız şimdi evde tutamıyoruz çıkar falan defozito kira kapora yanar diye evi toplayıp bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?