Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Üzüldüm inşallah balon haberdir
Yok balon haber değil nişan ,düğün,ölüm,hastalık harici kimse iZne gitmeyecek 1ay sonra açılacakmış izinler.Eşim için üzüldüm Ocak’tan beri izin kullanmadı sinava gitti geldi 3gun izni yanmasın diye.Nasip artık vardır bir hayır dedim bayramda yanımızda olacak sağlık olsun napalım vardır bir hayır.

Bayrama bsyler ayarlayin hayrolsun uzulmemeye calis

Şasirdim

Üzüldüm vallah iyi olsunlarda bu günler gecicek inşallah tatil olmasada bayramda yaninizdaymis yine güzel vakit geçirirsiniz varlıkları yeter

2gündür toplantı var çok yoğunum.Moralımde çok bozuk eşimin izin iptal tatili iptal edeceğiz.Askeri kanun değişiyormuş kimse iZne gitmeyecekmıs yine bizi buldu malasef.
Sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm.bu tatili iptal edip ücretini iade alıp, eşinin izni açılacağı zamana ayarlayamaz mısınız tekrar ?

Sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm.bu tatili iptal edip ücretini iade alıp, eşinin izni açılacağı zamana ayarlayamaz mısınız tekrar ?
Tatıl alalım tekrar dedim ama plan yapınca olmuyor düşünmek istemiyorum diyor.Artık geldiğinde gezeriz pikniğe denize gideriz adalara gideriz Burdur’a kayınvalideye gideriz birkaç gün.Akışına bıraktım bende.Ablamlarda gelecek bayramda birlikte annemde takılırız birlikte gezeriz belki şu sınavı Kazanırda 6ay haftasonları görüşürüz hep

Vardır bir hayır, sağlık olsun

Arkadaşlar merhaba , bdv ye konu açtım ama sizlere de ayrıca danışmak istiyorum.

Yakında bir ev taşıma durumumuz olacak iki ev seçeneğimiz var. Biri aynı ilçe içinde farklı bir semte , diğeri iki sokak aşağımızda.

İstanbuldayız. Anadolu yakası.

Önerebileceğiniz eşyalarıma zarar vermeyecek, paketleme yerleştirme vs iyi yapan bir nakliye firması var mı ?

Bir de küçük bir bebeğim var sizce taşınırken eşya paketlemesini nasıl yapmalıyım ki yeni eve yerleşirken zorlanmayayım ?

Firma adı yazmak yasak mıdır bilmiyorum , öyle ise size zahmet vermeyecekse gerçekten önerebileceğinizi firmaları özelden mesaj atabilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…