Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın dün annemlerin bahçede mangal yaptık 85 tl harcadık annem almak istedi ama eşim zorladı . Amcamlar da geldiler sağ olsunlar güzel zaman geçirdik . Bugün teyzeme çaya gideceğiz yine akşama . Yarın ne yaparız bilmem Cuma günü doktor kontrolüm var kanamam geçmiş gibi oluyor yeniden başlıyor resmen . Cumartesi sabah çok erken yola çıkacağız inşallah doktor izin verir araba kullanırım yoksa eşim de bende çok yoruluyoruz annem kendine erişte alırken bende istedim 2 paket farklı şekillerde erişte aldı 25 tl ona vereceğim almam diyor ama mecbur alacak

günaydın bugün harcama yapmam umarım yemek listemi oluşturduk akşam kızımla cumartesi pazarına gideriz o zaman kadar evde olanlarla idare ederiz meyvemiz var.su faturası gelmiş 68 lira bu ay elektrikte suda fazla geldi özellikle su bulaşık makinası çok çalıştı ondan mı acaba diyorum ama 20 tl farketmez heralde faturayı inceleyemedim akşama bakarım

Bugün akşama dünden kalan kabak yemegim var sulu köfte yaparim salata iş çıkışı bi karpuz alırım oğlana bez bakalım bugün ne kadar harcicam

Günaydın kızlar,
Bu aralar çok plansız gidiyoruz
Evde yemek çok az yapar olduk... Dışarlardayız sürekli tabi ki bütçede bir delik oluşmaya başladı.
Bir de tatile çıkacağız tatilde tam ay sonuna den geliyor KK patlatacağız büyük ihtimalle eksiklikler fln var baya.

Bebiş nasıl kaizen

Bugun doktor kontrolum var. Hersey yolundadir umarim.

Babamlar a101den alisveris yaptilar 2 tane dis macunu almislar indirimli. Ben aldim stoguma onlari.
3lu islak mendil stoguma attim.

A101de yarin 4lu islak mendil 10 tl uzeri alisverise indrimli.

Dun aksam annemleri yemege goturduk. 105 lira.

Bugun doktora 85 civari harcanacak. Tam ucreti ogrenemedim

Misafirler gelecek akrabalar. Cok yorulmaya basladim artik.
Bunlar gelip giderse daha kimseyi cagirmayiz. Onlar çagirsin artik bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…