Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi tatiller

Dudağımın iç kısmını ıssırdığım için iltihap oldu of nasıl ağrıyor anlatamam başıma vuruyor ağrı kesici de alamıyorum öyle duruyorum eve geri dönünce neler alsak ne yemek yapsam diye düşünüyorum azıcık sıkıldım valllahi . Kardeşim aldığımız hediyeyi çok beğendi bende o takınca çok sevdim itiraf ediyorum ki bu arada kv lerin bana Doğumda ne takacaklarını bir vesile ile öğrendim kızlarına yarım altın takmış bana da takacağı o görümcelerde çeyrek takarlar . Kendi annem bileklik filan takacak kalıcı birşey istedim bir ömür bozdurulmayacak birşey

Sirkeyle gargara yap karbonat sür yakıyor ama toparlıyor hemen.Güle güle kullan şimdiden hediyeni

Sirkeyle gargara yap karbonat sür yakıyor ama toparlıyor hemen.Güle güle kullan şimdiden hediyeni
Yengemde organik bir sprey varmış ondan sıktım biraz tuzlu suyla Gargara yaptım ama çok canım yanıyor hala . Karbonatı deneyeyim çok teşekkür ediyorum

Tayinler açıklandı bizim şube müdürümüzle şubeden özlük astsubayı değişti . Özlük için kimin geleceğini öğrendik şube müdürünün merak ediyoruz ya kadın olabilir hayırlısı

Seneye biz tayınciyiz Kasım’da tercihler başlar Şarkı yarıladık çok şükür

Biz daha alıştırmadık cnm doğum iznine ayrılınca inşallah 2,5 yaşında
ben yine denemiştim tam 2 yaşındayken kasımda havalarda soguk olunca geri bıraktım 1 ay önce başladım şimdi rayına oturdu gibi ama anneme söylemiyor çişini illa beni istiyor o yüzden en güzeli doğum iznine ayrıldıgında halıları falan toplarsın daha kolay olur

Halıları topladım ince kilimlerden serdim ama ben yokum 2 hafta sonra izne ayrilcam inşallah o zaman ogretcem havalarda güzel gidiyor güz girmeden öğrenmiş olur inşallah yoksa 2 çocuğa bez yetiştirmek yoracak bizi :)

öğrenir inşallah en kısa zamanda evet bezler çok pahalı Allah kolaylık versin

Bebiş nasıl kaizen

İyi bebiş de teyzesi en son dün doktora gittim her şey yolunda 27 mm dedi bakalım bir daha 2li teste çağırdı.
haftaya hafta sonu yola çıkacağımız için cuma günü de diğer doktora uğrarım diye planladım ne olur ne olmaz yola çıkmadan gitmek istiyorum tekrar. Siz de iyisinizdir inşallah bulantılar bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…