- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.581
Biz daha alıştırmadık cnm doğum iznine ayrılınca inşallah 2,5 yaşındakaç aylık çocugun bizde çişe alıştık gece bazen kaçırıyor
Herkese merhabalar tatil yolculuğu başladı Afyon özdilekte durduk pilaj havlusunu unutmuştum. Biraz küçük havlu banyo paspası ve bornoz aldık 287tl 6 taksit alıp çıktıkeşim yaz Kadınlar kulübüne kocam kalp krizi geçirecek diye diyor incir ağacını diktin gene diyor
Sirkeyle gargara yap karbonat sür yakıyor ama toparlıyor hemen.Güle güle kullan şimdiden hediyeniDudağımın iç kısmını ıssırdığım için iltihap oldu of nasıl ağrıyor anlatamam başıma vuruyor ağrı kesici de alamıyorumöyle duruyorum eve geri dönünce neler alsak ne yemek yapsam diye düşünüyorum azıcık sıkıldım valllahi . Kardeşim aldığımız hediyeyi çok beğendi bende o takınca çok sevdim itiraf ediyorum ki bu arada kv lerin bana Doğumda ne takacaklarını bir vesile ile öğrendim kızlarına yarım altın takmış bana da takacağı o görümcelerde çeyrek takarlar . Kendi annem bileklik filan takacak kalıcı birşey istedim bir ömür bozdurulmayacak birşey
Yengemde organik bir sprey varmış ondan sıktım biraz tuzlu suyla Gargara yaptım ama çok canım yanıyor hala . Karbonatı deneyeyim çok teşekkür ediyorumSirkeyle gargara yap karbonat sür yakıyor ama toparlıyor hemen.Güle güle kullan şimdiden hediyeni
Teşekkürler
İyi tatiller
Benimkinde hep işe yarıyor 1-2güne kadar toparlar inş.bişey değilYengemde organik bir sprey varmış ondan sıktım biraz tuzlu suyla Gargara yaptım ama çok canım yanıyor hala . Karbonatı deneyeyim çok teşekkür ediyorum ❤
İnşallah ya çekemiyorum valla baş ağrısınıBenimkinde hep işe yarıyor 1-2güne kadar toparlar inş.bişey değil
Seneye biz tayınciyizTayinler açıklandı bizim şube müdürümüzle şubeden özlük astsubayı değişti . Özlük için kimin geleceğini öğrendik şube müdürünün merak ediyoruz ya kadın olabilir hayırlısı
Az kaldı azzSeneye biz tayınciyizKasım’da tercihler başlar Şarkı yarıladık çok şükür
bizde tayinciyiz seneye 2 hafta içinde de benim kurumun durumu belli olacak hakkımızda hayırlısı olur umarımSeneye biz tayınciyizKasım’da tercihler başlar Şarkı yarıladık çok şükür
ben yine denemiştim tam 2 yaşındayken kasımda havalarda soguk olunca geri bıraktım 1 ay önce başladım şimdi rayına oturdu gibi ama anneme söylemiyor çişini illa beni istiyor o yüzden en güzeli doğum iznine ayrıldıgında halıları falan toplarsın daha kolay olurBiz daha alıştırmadık cnm doğum iznine ayrılınca inşallah 2,5 yaşında
Halıları topladım ince kilimlerden serdim ama ben yokum 2 hafta sonra izne ayrilcam inşallah o zaman ogretcem havalarda güzel gidiyor güz girmeden öğrenmiş olur inşallah yoksa 2 çocuğa bez yetiştirmek yoracak bizi :)ben yine denemiştim tam 2 yaşındayken kasımda havalarda soguk olunca geri bıraktım 1 ay önce başladım şimdi rayına oturdu gibi ama anneme söylemiyor çişini illa beni istiyor o yüzden en güzeli doğum iznine ayrıldıgında halıları falan toplarsın daha kolay olur
öğrenir inşallah en kısa zamanda evet bezler çok pahalı Allah kolaylık versinHalıları topladım ince kilimlerden serdim ama ben yokum 2 hafta sonra izne ayrilcam inşallah o zaman ogretcem havalarda güzel gidiyor güz girmeden öğrenmiş olur inşallah yoksa 2 çocuğa bez yetiştirmek yoracak bizi :)
Bebiş nasıl kaizen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?