Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim bulantım olmadı da lekelenmem var o geçmiyor iğne oluyorum ayrıca ilaç alıyorum o biraz üzüyor bizi

Detayli ultrasona girdim farkli bir hastanede.
Bir sıkıntı görülmedi simdilik cok sükür.
85 lira ödedim.
25 lira yemek.

Benzine mazota zam gelmis yine. 22 kurus dedi pompaci adam.
Nefret ettim .
Alisveris yapiyoruz birseyler yiyoruz ama bazi esnaf gercekten firsatçi olmuş .

Kuyumcuya ugradim.
Bilezigin gramini 247den satar 234ten bozarim dedi birisi
Digeri 236dan bozarim dedi.

Çeyregi 426dan satar 414 den alirim diyor.
Yukseldigi icin makas koymuslar galiba

Bilezikte normaşde daha çok işçilik var hemen hemen aynı oluyormuş

Piyasa aşırı hareketli olduğu zamanlar hep makas aralığı böyle yüksek oluyor galiba kendilerini korumak için yapılan birşey

kaç aylık çocugun bizde çişe alıştık gece bazen kaçırıyor
Yatmadan hemen once cok sulu seyler vermeyin. Gece kaldırıyor musunuz hiç? Tavsiye edilmiyor pek.
Kaçırma ihtimaline karşı da ben şöyle yaptım; yatak üstüne-alez-üstüne carsafı-üstüne tek kullanımlık alt acma bezi/hasta altacma örtüsüde olur- onun üstüne pamuklu yarım pike cinsi bi çarşaf. Çok zahmetli gozukebilir ama inan oyle olmuyor. Diyelim gece kaçırdı mı hemen en üstteki yarım carafı ve alt açma örtüsünü alıp yenisini seriyorum cocugun uykusu bolunmeden hallediyorum. Aksi halde lastikli çarşafı değiştirmek ve yataga gecmiş mi diye kontrol etmek çok zor olur.
Yaklasık 3ay oldu biz bırakalı şuanda kaçırmıyorlar bakalım.

Yararlı bir duyuru: Çöp olmuş her türlü elektroniğinizi paketleyip PTTye gidiyorsunuz 902887372 müşteri numarası ile cebinizden para çıkmadan karşı ödemeli olarak TEGV'e (türkiye eğitim gönüllüleri vakfı) gönderiyorsunuz. Onlar da en uygun şekilde dönüştürüp kazancını da eğitim yararına kullanıyor! ❤

Ağız yaralarında birebir ama acısı oluyor geçicek benim agrı eşiğim daha yüksek galiba
Belkide öyledir ya ben bugün biraz kötüyüm midem kötü sürekli çıkartıyorum gücüm bitti valla oda etkili oldu

Eşim dilekçe vermiş iZin için tabur komutanı 15gun sonra gönderirim demiş en erken.Eşimde doktor kontrolü ve tatıl Temmuz bası olduğu için kabul etmemiş.Tümen komutanına çıkıp anlat derdini demiş.Yarın tümen komutanına çıkacak bakalım derdini anlatacak.Kamp için gideceklere iZin varmış puan yanıyor diye bizimde o fiyata otel almamız imkansız benim iZin almam sorun çocuğun doktor randevusu var İstanbul’a gidilecek biZimde ona göre plan programımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…