- 11 Mart 2013
- 33.747
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.601
Benim bulantım olmadı da lekelenmem var o geçmiyor iğne oluyorum ayrıca ilaç alıyorum o biraz üzüyor biziİyi bebiş de teyzesi en son dün doktora gittim her şey yolunda 27 mm dedi bakalım bir daha 2li teste çağırdı.
haftaya hafta sonu yola çıkacağımız için cuma günü de diğer doktora uğrarım diye planladım ne olur ne olmaz yola çıkmadan gitmek istiyorum tekrar. Siz de iyisinizdir inşallah bulantılar bitti mi?
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede o da biter hatırlamazsın bile. Benimde bulantım olmadı gibi bir şey. Çok şanslıyız.Benim bulantım olmadı da lekelenmem var o geçmiyor iğne oluyorum ayrıca ilaç alıyorum o biraz üzüyor bizi
Bencede şanslıyız düşük tehlikem yok ama yine de çok sinir bozucuGeçmiş olsun inşallah en kısa sürede o da biter hatırlamazsın bile. Benimde bulantım olmadı gibi bir şey. Çok şanslıyız.
Bilezikte normaşde daha çok işçilik var hemen hemen aynı oluyormuşDetayli ultrasona girdim farkli bir hastanede.
Bir sıkıntı görülmedi simdilik cok sükür.
85 lira ödedim.
25 lira yemek.
Benzine mazota zam gelmis yine. 22 kurus dedi pompaci adam.
Nefret ettim .
Alisveris yapiyoruz birseyler yiyoruz ama bazi esnaf gercekten firsatçi olmuş .
Kuyumcuya ugradim.
Bilezigin gramini 247den satar 234ten bozarim dedi birisi
Digeri 236dan bozarim dedi.
Çeyregi 426dan satar 414 den alirim diyor.
Yukseldigi icin makas koymuslar galiba
Yatmadan hemen once cok sulu seyler vermeyin. Gece kaldırıyor musunuz hiç? Tavsiye edilmiyor pek.kaç aylık çocugun bizde çişe alıştık gece bazen kaçırıyor
Ya alya alemsinHerkese merhabalar tatil yolculuğu başladı Afyon özdilekte durduk pilaj havlusunu unutmuştum. Biraz küçük havlu banyo paspası ve bornoz aldık 287tl 6 taksit alıp çıktıkeşim yaz Kadınlar kulübüne kocam kalp krizi geçirecek diye diyor incir ağacını diktin gene diyor
Ağız yaralarında birebir ama acısı oluyor geçicek benim agrı eşiğim daha yüksek galiba
Belkide öyledir ya ben bugün biraz kötüyüm midem kötü sürekli çıkartıyorum gücüm bitti valla oda etkili olduAğız yaralarında birebir ama acısı oluyor geçicek benim agrı eşiğim daha yüksek galiba
Yarın tümen komutanına çıkacak inş adam insafa gelir yoksa Ağustos basıYaa çok uzuldumne kadar sure izin kullanamayacak? Tuh ya
Hangi kurumu sececeksın?Havuzdanmı atacaklar?bizde tayinciyiz seneye 2 hafta içinde de benim kurumun durumu belli olacak hakkımızda hayırlısı olur umarım
İyi dayaniyorsun 32 ye kadar bile zor dayandım ücretsiz izne ayrılmayacak mısınBizimde yazın yoğun oluyor son 2 haftam kaldı dayanabilirim inşallah
Keşke havuz olsa çalışma aile bakanlığına devrolcaz büyük ihtimalleHangi kurumu sececeksın?Havuzdanmı atacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?