- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.661
bende küçük küçük hem yeşil biber hem kapya biber hazirliyorum çok rahat oluyor yemek yaparkenBen küçük küçük biber doğradım buzluğa koydum. kavanozlara da domates koydum menemeni öyle yapıyorum
Yer kaplar bence en iyisi doğrayıp poşetlemekkızlar aklınızda olsun,
domatesleri bütün bütün de buzluğa koyabilirsiniz.
kullanacağınız zaman çıkartıp suya tutunca kabuğu hemen soyuluyor.
ister yemeğin içine, ister menemen yaparsınız.
bu sene ilk kez denedim ama çok memnun kaldım. tadında hiç bozulma olmadı
poşetleyip koyuyorum normalde ama seneye hepsini bütün bütün yapmayı düşünüyorumYer kaplar bence en iyisi doğrayıp poşetlemek
Afiyet olsnBen de 11 lira harcama ile kapattim günü bakalim.
Kabak tatlim cok nefis oldu üstüne de bol findik
Haber izliyoruz. Hileli peynirde 1 gram süt bile yokmus
Himmm lor yapiyosun . Güzel oluyor. Bende yapmistim.Afiyet olsnbn artık süt alarak peynir yapıyorum evde süt pişince içine sirke ve tuz koyuyorum kesilmeye başlıyor pişiriyorum biraz sonra süzgecin üzerine tülbent koyuyorum ve süzüyorum bekletiyorum sbha hazir oluyr peyniraltı suyuyla da ekmek yapıyorum
Aynen lor gibi oluyor tadi bir kez fazla pişirdigim için sanrm beyaz peynire cok benzedi tadi hatta ezineye yakın bir görüntü tat vardi ama bir daha tutturamadim sütü yagli die mi öyle oldu ya da bilemiyorumHimmm lor yapiyosun . Güzel oluyor. Bende yapmistim.
ben limon sıkıp yapıyordum bazen süt yağlı olunca hoş oluyor tadı. genelde börek omlet poğaça yapmada kullanırdım bebekken oğluma yedirirdimAfiyet olsnbn artık süt alarak peynir yapıyorum evde süt pişince içine sirke ve tuz koyuyorum kesilmeye başlıyor pişiriyorum biraz sonra süzgecin üzerine tülbent koyuyorum ve süzüyorum bekletiyorum sbha hazir oluyr peyniraltı suyuyla da ekmek yapıyorum
kabak tatlısıBen de 11 lira harcama ile kapattim günü bakalim.
Kabak tatlim cok nefis oldu üstüne de bol findik
Haber izliyoruz. Hileli peynirde 1 gram süt bile yokmus
Bende altin yuksekken satip mevduata aktarmistim. Simdi birazcik düşüs var. Mevduat bitimine düşmuş olrsa tekrar altin alabilirim diye düşünüyorumgünaydınlar....
dün 20 tl harcamam oldu.
sabah kalktığımda tatilde aldığım doları sattım. miktar küçük olduğu için kar da küçük oldu ama bu işi sevdim. :)) gün içinde dolar düştüğünde yeniden almayı düşünüyorum.
Kan akışından kaynaklanıyor.Gunaydim herkese.
Ben erken uyudum biraz. Regl baş dönmem oldu . Niye oluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?