Bugün ne aldin kaç tl harcadin

14 tl sut lor peynir yufkaya
25tl de peynir ve kasar
39 tl harcadım. masrafsız gün olmayacak mi ya...
bir gün olmasa ertesi gün mutlaka oluyor

yufkanın bir kısmını börek olarak hazırlayıp buzluğa attım bir kısmını da gozleme şeklinde hazırladım yarın icin yanina da cay birkac kahvaltilikla aksam ogunu yapariz.
bugünde tavuklu bezelye ve pilav yaptim.
cuma gününe de barbunya bulgur pilavı turşu düşündüm.

Yer kaplar bence en iyisi doğrayıp poşetlemek

Yer kaplar bence en iyisi doğrayıp poşetlemek
poşetleyip koyuyorum normalde ama seneye hepsini bütün bütün yapmayı düşünüyorum
lezzeti mevsiminde yediğim ile bire bir aynı çünkü
uğraşmak istemeyenler ve yeri bol olanlar için seçenek olur diye söylemek istedim :)

Ben de 11 lira harcama ile kapattim günü bakalim.
Kabak tatlim cok nefis oldu üstüne de bol findik
Haber izliyoruz. Hileli peynirde 1 gram süt bile yokmus
Afiyet olsn bn artık süt alarak peynir yapıyorum evde süt pişince içine sirke ve tuz koyuyorum kesilmeye başlıyor pişiriyorum biraz sonra süzgecin üzerine tülbent koyuyorum ve süzüyorum bekletiyorum sbha hazir oluyr peyniraltı suyuyla da ekmek yapıyorum

Himmm lor yapiyosun . Güzel oluyor. Bende yapmistim.

ben limon sıkıp yapıyordum bazen süt yağlı olunca hoş oluyor tadı. genelde börek omlet poğaça yapmada kullanırdım bebekken oğluma yedirirdim

günaydınlar....
dün 20 tl harcamam oldu.

sabah kalktığımda tatilde aldığım doları sattım. miktar küçük olduğu için kar da küçük oldu ama bu işi sevdim. :)) gün içinde dolar düştüğünde yeniden almayı düşünüyorum.

Bende altin yuksekken satip mevduata aktarmistim. Simdi birazcik düşüs var. Mevduat bitimine düşmuş olrsa tekrar altin alabilirim diye düşünüyorum

Günaydın hepinizee
kahvaltı günlük iler vs derken eşofmanları giyip biraz yürüyeyim derken yağmur başladı.
Halbuki kar yağarken bile yürüyen ben ammaan kim yürüyecek bu yağmurda deyip geri soyunup battaniyenin altına girdim.

Altın inişi alım fırsatı veriyor.
Biraz usd bozup altına geçtim.

Gunaydim herkese.
Ben erken uyudum biraz. Regl baş dönmem oldu . Niye oluyor anlamadim
Kan akışından kaynaklanıyor.
Bende baş ağrısı olur başlamadan 1 hafta önce veya 4 5 gün önce falan.
Kardiyoloğum tansiyonumun yükseldiğini söyleyince hakkattende ölçümlerimde yükseldiğini farkettim.
Ağrının sebebi de tansiyonun yükselmesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…