Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğlen komşular bebek görmesine geldiler acma, tatlı,kurabiye,salata, börek yapmışlar bana sadece çay yap demişlerdi bende çay yaptım sadece
Saat 17 de de eşimin arkadaşları geldi onlara buzluktan sarma,börek, poğaça,kurabiye çıkardım kolay kedidilli pasta yaptım
Onlarda kendi aralarında para toplayıp oğluşa yarım altın almışlar

Bence verilir izin.

Bugün bittim resmen ya niye böyleyse çözemedim 3 kere çıkarttım hiç birşey yemedim valla teyzeme gidiyoruz annemlerle . İğne olacağım birazdan hiç harcama yapmadık bugün

İyi dayaniyorsun 32 ye kadar bile zor dayandım ücretsiz izne ayrılmayacak mısın
Bide bana sor beni iş yormuyo da sıcak bunaltiyo .. eve gelince daha çok yoruluyorum yemek bende temizlik bende bi yandan da oğlum var eşimin yardımı olmuyo hic ev işleri konusunda .. izne ayrılırsam daha zor olacak gibi .. doğum sonrası yarı zamanlı çalışma sürem dolunca ucretsize ayrılmayı düşünüyorum .. konut kredim var son 19 ayi kaldı

Eşime sitem ettim kızlar bugün.. hergun eve gelip direk mutfağa dalıyorum yemek salata çorba her çeşitten yapmaya çalışıyorum üstüne çayını da bekliyor beyefendi . akşama kadar evde karnini doyurmak icin beni bekliyo .. kizkardesim desen ogluma bakmak için yanımda tek bildiği süs püs gezmek ev hava da uçuyor.. ikinizde ne omurgasız insanlarsınız dedim bi süpürge tutmak bu kadar mı zor dedim yabanci olsa halime acir (ki gebeligim sikintili geciyo agrim cok fazla )beyefendi atarlandi gitti sanki umrumda .

Çocuklara kim bakacak peki

Belkide öyledir ya ben bugün biraz kötüyüm midem kötü sürekli çıkartıyorum gücüm bitti valla oda etkili oldu
Çok sıcak hamileler 5 derece fazla hissedermiş sıcaklığı ondan kaynaklanıyordur bide bol bol hamileler nazar ayeti okuyun sevgi naxarı bile çok değermiş

Bizde bugün pazara gittik bayağı sebze meyve yufka eriste yumurta derken 60tl harcadık et,tavuk,çay,aleminyum folyo,milföy aldım fairy uygundu onuda aldım markettende ramazan kampanyasında 70tl yüklenmişti kredi kartına onu harcadım.artık ay sonuna kadar pazar eksiği hariç bişey almıycam inş stoklamalarımda var öbür aya market alışverişimiz az olur

Onun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibi

Onun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibi
Erkekler çok nazlı eşim cumartesi evi süpürdü sildi uyudu resmen bütün gece çok yorulmuş bütün gün cam sildim ütü yaptım ortalığı topladım banyo tuvalet temizliği, yemek yaptım ona bakarsan ben yorulmamışım büyük işleri ben yaptım diyorteşekkür etmemi bekliyor

Herkese merhabalar
Otelimiz fiyatına göre oldukça iyi bir sürü çocuklu bebekli aile var .
Deniz de güzel odalar tertemiz temiz 2-4 yıl önce otel yenilenmiş
Otel de ferah yan yana otel ve siteler denizi bölüşmüşler havuz gibi ama geniş . İskeleden atlayıp dubalar civarı takılıyoruz . Yemekler de güzel
Liv hotel by Bellazure akyarlar da
Pazartesi’ye kadar harcamasız gün olur belki bir gün tekne turuna gidebiliriz bakalım bu sene fiyatlar Nası
@okyonus canım inş eşin izin işini halledebilir okudum ama cevap yazmadım. İnş planınızı ertelemek zorunda kalmazsınız. Aksi durumda moralin biliyorum bozuluyor seni anlıyorum ama bunda da bir hayır vardır belki demekten başka bir şey kalmıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…