- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.621
Bence verilir izin.Eşim dilekçe vermiş iZin için tabur komutanı 15gun sonra gönderirim demiş en erken.Eşimde doktor kontrolü ve tatıl Temmuz bası olduğu için kabul etmemiş.Tümen komutanına çıkıp anlat derdini demiş.Yarın tümen komutanına çıkacak bakalım derdini anlatacak.Kamp için gideceklere iZin varmış puan yanıyor diye bizimde o fiyata otel almamız imkansız benim iZin almam sorun çocuğun doktor randevusu var İstanbul’a gidilecek biZimde ona göre plan programımız var.
Bide bana sor beni iş yormuyo da sıcak bunaltiyo .. eve gelince daha çok yoruluyorum yemek bende temizlik bende bi yandan da oğlum var eşimin yardımı olmuyo hic ev işleri konusunda .. izne ayrılırsam daha zor olacak gibi .. doğum sonrası yarı zamanlı çalışma sürem dolunca ucretsize ayrılmayı düşünüyorum .. konut kredim var son 19 ayi kaldıİyi dayaniyorsun 32 ye kadar bile zor dayandım ücretsiz izne ayrılmayacak mısın
Çalışma Bakanlığı mi canım sizin yer.aile Bakanlığı uzak benim bildiğim Allah kolaylik versinKeşke havuz olsa çalışma aile bakanlığına devrolcaz büyük ihtimalle
Çocuklara kim bakacak pekiBide bana sor beni iş yormuyo da sıcak bunaltiyo .. eve gelince daha çok yoruluyorum yemek bende temizlik bende bi yandan da oğlum var eşimin yardımı olmuyo hic ev işleri konusunda .. izne ayrılırsam daha zor olacak gibi .. doğum sonrası yarı zamanlı çalışma sürem dolunca ucretsize ayrılmayı düşünüyorum .. konut kredim var son 19 ayi kaldı
Oglum krese gider küçüğe de annem ya da kardeşimÇocuklara kim bakacak peki
Çok sıcak hamileler 5 derece fazla hissedermiş sıcaklığı ondan kaynaklanıyordur bide bol bol hamileler nazar ayeti okuyun sevgi naxarı bile çok değermişBelkide öyledir ya ben bugün biraz kötüyüm midem kötü sürekli çıkartıyorum gücüm bitti valla oda etkili oldu
Eşime sitem ettim kızlar bugün.. hergun eve gelip direk mutfağa dalıyorum yemek salata çorba her çeşitten yapmaya çalışıyorum üstüne çayını da bekliyor beyefendi . akşama kadar evde karnini doyurmak icin beni bekliyo .. kizkardesim desen ogluma bakmak için yanımda tek bildiği süs püs gezmek ev hava da uçuyor.. ikinizde ne omurgasız insanlarsınız dedim bi süpürge tutmak bu kadar mı zor dedim yabanci olsa halime acir (ki gebeligim sikintili geciyo agrim cok fazla )beyefendi atarlandi gitti sanki umrumda .
Onun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibiEşime sitem ettim kızlar bugün.. hergun eve gelip direk mutfağa dalıyorum yemek salata çorba her çeşitten yapmaya çalışıyorum üstüne çayını da bekliyor beyefendi . akşama kadar evde karnini doyurmak icin beni bekliyo .. kizkardesim desen ogluma bakmak için yanımda tek bildiği süs püs gezmek ev hava da uçuyor.. ikinizde ne omurgasız insanlarsınız dedim bi süpürge tutmak bu kadar mı zor dedim yabanci olsa halime acir (ki gebeligim sikintili geciyo agrim cok fazla )beyefendi atarlandi gitti sanki umrumda .
Erkekler çok nazlı eşim cumartesi evi süpürdü sildi uyudu resmen bütün gece çok yorulmuş bütün gün cam sildim ütü yaptım ortalığı topladım banyo tuvalet temizliği, yemek yaptım ona bakarsan ben yorulmamışım büyük işleri ben yaptım diyorOnun yapmasını bekleme iş paylaşımı yap ben yemeği yapıyorum sende salatayı yapıver evi sen süpür bende sileyim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?