Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yuh diyebilir miyim acaba
Valla de bende dedim içimden tabi dün eşimle kavga ettik sesimiz kısık bir daha kavga edemeyiz diye sustum zaten gelecektik eve ama biraz daha oturup eve gelince de valiz yerleştirip bebeğin kullanacağım eşyalarını hazırlayacağım daha bir dünya iş var . Ayrıca yarın arabada kullanacağız erken uyumamız lazım gece uyumadık

Bu dr da anlayamadi kizlar tansiyon aleti al dedi ilac verecekti raporlardaki bir sonucu gosterdim caydi kafasi karisti
Çapada bir tanidik bulduk simdi onunla gorusecegim esi de bayilip bayilip kaliyormus kalbi zorluyormus sonra kendi ilgilenmeye baslamis
Benim her saglik sorunum boyle ilginc

Bu dr da anlayamadi kizlar tansiyon aleti al dedi ilac verecekti raporlardaki bir sonucu gosterdim caydi kafasi karisti
Çapada bir tanidik bulduk simdi onunla gorusecegim esi de bayilip bayilip kaliyormus kalbi zorluyormus sonra kendi ilgilenmeye baslamis
Benim her saglik sorunum boyle ilginc

Eşim pek istemiyor bende ısrar etmiyorum valla

Allah ısınızı rast getırsın sıfa versın ınsAllah canım ya hayırlısıyla ol tedavını

Erken uyandık pazar yapalım dedik.

Köy yumurtası tane 70 kuruştan 30 tane aldık
Köy tavuğu küçük tane 25. 2 tane aldık. Fazla alacaktik ama doğumda yeniden gelicez nasılsa.

8 tane mısır 5 liraydi.
20 liraya 32 mısır aldık buzluğa.

Patlıcan 1bucuk liradan 9kg
Biber 2.5 liradan 6 kg aldık. Közlicez .

Evde yemelik patates soğan domates meyve aldık.
3 kavun 10 liraydı.
Akdeniz ege arası pazardan selamlar.
Fiyatlar uygun geldi bize

Fiyat çok iyiymiş nerden aldınız bide nasıl bişey görüntü paylaşabilirmisiniz.

Son düzenleme:
Günaydın kahvaltı hazırladım yumurtalı patates yaptım herşey hazır kızlar simit ayran istedi eşim onu almaga gitti 10 lira tutar heralde dün akşam yaz okulu için 440 lira ödedi eşim taksit yaptım dedi

Günaydınlar sabah 5 te yola çıktık . Dün gece 310 tl benzin aldık depodada vardı fullemiş olduk . Görümcemler çok geç kalktılar bende onlar gidince valiz hazırlamak zorunda kaldım geç uyuduk çok zor oldu valla . Diğer görümcem de instagramdan suluk resmî atmış alacakmış renk beğen diyor . O suluk ne amaçlı kullanılacak acaba hiç gerek yok çok erken dediysemde dinlemedi surat astı Malatya’dan kayısı baktım daha reçellik değil. Bir kg yiyelim diye aldık 5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…