- 28 Haziran 2019
- 7
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.821
Merhaba :) bende a 101 ,şok, misaş ve bim'in ortasında oturuyorum.nerde ne yarıyorsa onu aliyorum3.50tl ye domates ve kuru soğan aldım,
Kahve ve karpuz almış eşim 14 tlye.
Yarın şokta tost peyniri 25tl üzeri alışverişte 12 tl ye geliyor, eksikler var makarna, pirinç alırım.
Mutfak penceremde şok, kafamı sola çevirince A101, sağa çevirince bim, yatak odamın penceresinden bakınca yerel marketler varMerhaba :) bende a 101 ,şok, misaş ve bim'in ortasında oturuyorum.nerde ne yarıyorsa onu aliyorum
Işte benimde anlatmak istediğimMutfak penceremde şok, kafamı sola çevirince A101, sağa çevirince bim, yatak odamın penceresinden bakınca yerel marketler var
Valla de bende dedim içimden tabi dün eşimle kavga ettik sesimiz kısık bir daha kavga edemeyiz diye sustumYuh diyebilir miyim acaba
Eşim pek istemiyor bende ısrar etmiyorum vallaNeden o kalmıyormuşta sen kalıcakmışsın saçmalık ben olsam müsade etmezdim eşime madem öyle herkes kendi anne babasında kalsın uzun kalmak istemiyordur anlarım o zamanda 2 şer gün arayla gidilir gelinir. Eşimle o konuda hemfikir olduk beni yalnız biyere göndermez yatılıda olacaksa beraber gideriz beraber döneriz.Eşim nöbetçiyken anneme giderim sadece kalmaya sabah gelir kahvaltımızı yapar evimize geliriz
Burda kalcaz abla desene canım sende niye kalkıp gidiyorsunGörümcem aradı ne zaman anneme geçiyorsunuz bizde geleceğiz diye bir rahat huzur yok kalktık bizde
Bizimki maaştan sonra yatar hep öyle yapıyorlar uyuşuklar sanırım bizdeki tahakkukçularbizimki 11-12sinde yatıyor genelde
Allah ısınızı rast getırsın sıfa versın ınsAllah canım ya hayırlısıyla ol tedavınıBu dr da anlayamadi kizlar tansiyon aleti al dedi ilac verecekti raporlardaki bir sonucu gosterdim caydi kafasi karisti
Çapada bir tanidik bulduk simdi onunla gorusecegim esi de bayilip bayilip kaliyormus kalbi zorluyormus sonra kendi ilgilenmeye baslamis
Benim her saglik sorunum boyle ilginc
Zaten dönecektik valizlerimiz burada sabah yola çıkacağızBurda kalcaz abla desene canım sende niye kalkıp gidiyorsun
Fiyat çok iyiymiş nerden aldınız bide nasıl bişey görüntü paylaşabilirmisiniz.Kapı için sineklik aldım 15 liraya beyaz kalmış sadece onu kendi balkonuma takarız köydeki evimiz için siyah iyi olur zira topragımız kırmızı renkli beyaz çabuk lekelenir çocuklar giriç çıktıkça
A101 den aldım.Bugün temizlik yapcaz akşama doğru takar eşim o zaman atarım fotograf ama çok güzel bir akrabamızda görmüştümFiyat çok iyiymiş nerden aldınız bide nasıl bişey görüntü paylaşabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?