Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bereketli olsun Aydın merkezden geçersek dönüşte uğrayalım ne kadar uygun fiyatlar Ankara da patlıcan kabak 5 tl biber 12 tl

Şeker zammı yansımiş raflara.
A101in kendı markası 5 kg 25 lira.
Torku 5 kg 30 liraydı.
Migrostan 5 kg doğuş toz şeker aldım 2 paket. Paketi 21den.
Fairy bulaşık det elde yıkama 2×1350ml 18 lira.
A101de 10 tl üzeri alışverişe 4lu unibaby ıslak mendil 13 liraydı aldım.
Pazarda da 150 gitti.

Ben kış hazırlıklarımi yapmaya başladım sayılır kızlar.
Uygun bulduğum şeyleri alıp atacağım.
Tarla domatesi çıksın uygun bulursam fazla beklemeden alır yaparım.
Fiyatlar çok değişken çünkü.
Hergun zam zam

A101 den aldım.Bugün temizlik yapcaz akşama doğru takar eşim o zaman atarım fotograf ama çok güzel bir akrabamızda görmüştüm
Geçen yıllarda bende almıştım a101 den ama o çift taraflı bantla yapıştırılıyordu.Pencerelerde bile yalnız 1 sezon kullanabildik.bu nasıl bişey?bu haftaki gelenlerdemi vardı ben dün gittim ama göremedim galiba dikkat etmedim

Ben buzluk işine kurbandan sonra başlayacağım. Kurutmalık işine başlarım haftaya filan domatesi de Migros’u bekleyeceğim salçalık getiriyor bulduğum an alırım . Kendimi yormadan parça parça yapmam lazım

Süper fiyatlar canım. Bizde ege istiyoruz insallah olur ya beklemek cok zor hala açıklanmadı tayinler

Bizde kislik hazirliga basladik.
Visneyi aldik. Tarhana tamam.. bahcedeki eriklerden 11 kavanoz cikti. Kardesimin esinin teyzeside gonderiyor ordanda yapariz
Bezelye koyduk.
Dolmalik ve sivri biber,bamya taze fasulye aklimda.
Tabiki domates en onemlisi
Amaa daha da onemlisi zerre kadar gucum yok
Biraz toparlasaydim kendimi..

Kozmetik seven hanımlarrrrr Gratis'te indirim var koşun bir kaç üründe güzel indirim yapmışlar. Loreal True Match fondöten aldım 29.99'a düşmüş ve iki tane rimel aldim 14.95'e düşmüştü. Sadece bugün geçerliymiş bu büyük indirim. Yarin son dediler. Ama gitmeden önce internet sitesinden bakın, her üründe indirim yok. Loreal True Match fondöten, Rimmel London maskara, Pastel likit mat rujlarda indirim vardı.

günaydın sabah a101 e uğradık kızımla işyerine geldik öğlen yemeği yer çıkarız kursa gitcez.kapı için sineklik kızlara toka çorap aldık 33 oraya verdim 14 te marketten pe
A101 den aldım.Bugün temizlik yapcaz akşama doğru takar eşim o zaman atarım fotograf ama çok güzel bir akrabamızda görmüştüm
Kaç mağaza gezdim bulamadım ben ya.bende resim istesem.bizim kapı dışarı doğru açılıyor inşaallah olur.iyu günlerde kullanın inşaallah

Toparlarsın inşallah.
Bende uygun buldukça atacağım. Tabiki hormonsuz olanlardan yaz sebze meyvelerinden

Carrefour da 29,90 şuan fiyatı,
Bu üründen mennun olan varmı,

Eklentiler

• C6C2FB29-8B97-457F-BDDA-930C09AFC8B6.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 43
ocak ayına kadar bütce planlaması yaptım ben de kızlar. arac kredımızde subatta son ınsAllah.borcları yılbasında kapatıp eve yönelmek istiyorum nasıpse.
ama arac bakım sıgorta kasko dogum tamamlayıcı sıgorta vs derken epey buyuk taksıtlerimiz var e bebıste gelıyor birikim yılbasına kadar gıdım gıdım olur gıbı gozukuyor hadı hayırlısı ınsAllah yavrum saglıkla gelsınde hepsı hallolur 2019bin şükür guzeldi 2020çok güzel olacak ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…