- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.841
Bereketli olsun Aydın merkezden geçersek dönüşte uğrayalım ne kadar uygun fiyatlar Ankara da patlıcan kabak 5 tl biber 12 tlErken uyandık pazar yapalım dedik.
Köy yumurtası tane 70 kuruştan 30 tane aldık
Köy tavuğu küçük tane 25. 2 tane aldık. Fazla alacaktik ama doğumda yeniden gelicez nasılsa.
8 tane mısır 5 liraydi.
20 liraya 32 mısır aldık buzluğa.
Patlıcan 1bucuk liradan 9kg
Biber 2.5 liradan 6 kg aldık. Közlicez .
Evde yemelik patates soğan domates meyve aldık.
3 kavun 10 liraydı.
Akdeniz ege arası pazardan selamlar.
Fiyatlar uygun geldi bize
Geçen yıllarda bende almıştım a101 den ama o çift taraflı bantla yapıştırılıyordu.Pencerelerde bile yalnız 1 sezon kullanabildik.bu nasıl bişey?bu haftaki gelenlerdemi vardı ben dün gittim ama göremedim galiba dikkat etmedimA101 den aldım.Bugün temizlik yapcaz akşama doğru takar eşim o zaman atarım fotograf ama çok güzel bir akrabamızda görmüştüm
Süper fiyatlar canım. Bizde ege istiyoruz insallah olur ya beklemek cok zor hala açıklanmadı tayinlerErken uyandık pazar yapalım dedik.
Köy yumurtası tane 70 kuruştan 30 tane aldık
Köy tavuğu küçük tane 25. 2 tane aldık. Fazla alacaktik ama doğumda yeniden gelicez nasılsa.
8 tane mısır 5 liraydi.
20 liraya 32 mısır aldık buzluğa.
Patlıcan 1bucuk liradan 9kg
Biber 2.5 liradan 6 kg aldık. Közlicez .
Evde yemelik patates soğan domates meyve aldık.
3 kavun 10 liraydı.
Akdeniz ege arası pazardan selamlar.
Fiyatlar uygun geldi bize
günaydın sabah a101 e uğradık kızımla işyerine geldik öğlen yemeği yer çıkarız kursa gitcez.kapı için sineklik kızlara toka çorap aldık 33 oraya verdim 14 te marketten pe
Kaç mağaza gezdim bulamadım ben ya.bende resim istesem.bizim kapı dışarı doğru açılıyor inşaallah olur.iyu günlerde kullanın inşaallahA101 den aldım.Bugün temizlik yapcaz akşama doğru takar eşim o zaman atarım fotograf ama çok güzel bir akrabamızda görmüştüm
Toparlarsın inşallah.Bizde kislik hazirliga basladik.
Visneyi aldik. Tarhana tamam.. bahcedeki eriklerden 11 kavanoz cikti. Kardesimin esinin teyzeside gonderiyor ordanda yapariz
Bezelye koyduk.
Dolmalik ve sivri biber,bamya taze fasulye aklimda.
Tabiki domates en onemlisi
Amaa daha da onemlisi zerre kadar gucum yok
Biraz toparlasaydim kendimi..
Bunu poposu icin kullanmadım hic ama disarda felan elini yüzünü silmek icin kullandım üni baby yenidoğan kullanmıştım birde çoğunlukla pamuk ve su kullandımCarrefour da 29,90 şuan fiyatı,
Bu üründen mennun olan varmı,
ben de 30 tane ped pamuk paketi aldım ama ablam pratık olmadıgını tam temız hıssetmedıgını ıslak mendıle gectıgını soyledi bakalm bız ne yapacagız dısarda ıslak mendıl evde annemde kvde falan pamuk dusunuyorum sımdılıkEn iyisi su pamuk bencede
iyi yapmisin canım diğerini 2 yaş civarında felan kullanırsınKızlar onu bıraktım, yeni doğan uni baby aldım
Piyasa fiyatı 60 lira
35 liraya 6lı paket aldımEki Görüntüle 2283318
Aynen canımiyi yapmisin canım diğerini 2 yaş civarında felan kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?