- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.861
ben de bundan aldm canım daha evvelden 24lü almıstım carfeourdanda 18 tane aldm yeniAynen canım
Sen işe başlayınca göktürke kim bakacak kronikben de bundan aldm canım daha evvelden 24lü almıstım carfeourdanda 18 tane aldm yeni
annem bakıcak canım nısana kadar bizde kalıcak haftasonları evıne gelıcek arada haftaiçide gelır tabi eve.nasıp olursa marta kadar zaten süt izni var 3saat yarım gun evde sayılırım cok sukurSen işe başlayınca göktürke kim bakacak kronik
İyi yapmışsın canımben de bundan aldm canım daha evvelden 24lü almıstım carfeourdanda 18 tane aldm yeni
Kemer crystal aura birde Side de crystal var oranın mutfağı şahaneydi . Çocukla nasıl olur bilmem amaAntalya’da otel önerisi olan varmı?Hemen netleştirip almamız lazım fiyatlar ucmus ztn
annem bakıcak canım nısana kadar bizde kalıcak haftasonları evıne gelıcek arada haftaiçide gelır tabi eve.nasıp olursa marta kadar zaten süt izni var 3saat yarım gun evde sayılırım cok sukur
Antalya’da otel önerisi olan varmı?Hemen netleştirip almamız lazım fiyatlar ucmus ztn
Papillon lara bakabilirsin. Hepsi de güzel ama bence Zeugma en güzeliydi, ama fiyat pahalıydıAntalya’da otel önerisi olan varmı?Hemen netleştirip almamız lazım fiyatlar ucmus ztn
Fairy çok uyguna almışsın canımŞeker zammı yansımiş raflara.
A101in kendı markası 5 kg 25 lira.
Torku 5 kg 30 liraydı.
Migrostan 5 kg doğuş toz şeker aldım 2 paket. Paketi 21den.
Fairy bulaşık det elde yıkama 2×1350ml 18 lira.
A101de 10 tl üzeri alışverişe 4lu unibaby ıslak mendil 13 liraydı aldım.
Pazarda da 150 gitti.
evet cok sukur canım ya annem zaten dört gözle beklıyorduAy iyi bari ya sevindim emin ellerde olacak
ınsAllah ben de denıcem canım en guzeli pamuk zaten. arkadasım cocuk doktoru sıcak havalarda kakanın pesıne hep poposunu yıkıyordu dusun altında usenmıyordu hıc vallaBende pamuk kullanıyorum büyük oğlumda da çok kullandım o yüzden farklı bezler kullandık ama pişik falan olmadı bunda da stok yapmıştım bebek bezlerinde farklı farklı markalardan kullandık pişik olmadı şükür
kronikuykucu canım ablan temiz olmuyor demiş ama kendimizden düşünelim biz temiz suyla temizliyoruz bebeği neden ıslak mendille temizleyelim zaten sık sık banyoda yapıyorlar.ben dışarda da atıyorum çantaya
Zaten öncesinde kendi posetine ıslatıp sıkıp koyuyorum paketin yarısını, bir hafta gidiyor pratiklik noktasında hiç bir farkı yok
Yola cikicaz canım. Evde hazirlicampure hazel canım hazırladıklarını nasıl götüreceksin
Bana da uyguna geldi. Migros indirimindeydi.Fairy çok uyguna almışsın canım
Dip köşe temizlik yaptık balkonu eşim temizlesi limon portakal ağaçları sogan biber domates saksıları vardı baya yorulduk yarın takarım dedi resim atarım canımKaç mağaza gezdim bulamadım ben ya.bende resim istesem.bizim kapı dışarı doğru açılıyor inşaallah olur.iyu günlerde kullanın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?