Bugün ne aldin kaç tl harcadin

30 tl A101 12 tl düğme 3,75 simit 23 tl çerez 4 tl minibüs parası harcamalı geçti Bugun maaşa kaldı 16 bakalım İnsaAllah eksiye düşmeyiz anneminde gelme ihtimali var gelirse onun icinde hazırlık yaparım bakalım

Watsons a gittim.
Bavul aldım o 200 TL.
Ayrı olarak; ped, diş fırçası ve kabı, şampuan, vücut sabunu, kulak çöpü, deodorant, koltuk altı roll-on, 10lu mini selpak, 3 tane mini ıslak mendil, 3’lü lif, diş arası çubukları aldım hepsi 150 TL.
Kotonda 4 atlet, 2 tane 3’lü iç çamaşırı 120 TL.

Maaşta bitti gitti geçmiş olsun

Eve geldik eşim traşa gitti 15 tl duş aldım direk uyuduk 5 te şimdi kalktım ilacımı içeyim diye hemen yeniden uyumam lazım . Yarın çok düzgün alışveriş listesi yapıp alışveriş yapacağız eksiklerimiz çok fazla izin dönüşü sebze meyve peynir süt yoğurt . Valizleri boşaltıp evi süpürüp silmem lazım . Yarın valiz sonraki gün süpür sil yaparım kendimi zorlarsam kanamam olur diye aklım çıkıyor

Komili tuvalet kağıdı 32li 30 lira . Açılmamış 3 paket oldu.
Abc matik 6 kg 20 lira. (Evde persil eti matik ve ariel var)
Uygun buldum aldım.

Deterjan, dış macunu, temizlik ürünleri,şampuan stoklarım iyi.

Bulaşık mak tableti idare eder.
Uygun bulursam almak istiyorum fakat pahalı. 60li fairy tabletler 70 lira neredeyse.

Tereyağ 1 kg torku 56 lira olarak gördüm. Peynirler de zamliydi.

Taze çekilmiş tahin almıştım.
Yanına 17.50e keçiboynuzu özü aldım. Soğuk sıkım şekersiz.
Adam 5kg cevizli sucuk aldı. 3 kg ceviz aldı. 1 çuval findik sipariş verdi.
Afyondan sucuk siparisi verdi tekrardan.
Boğazından asla ödün vermez

Soğuk sıkım keçi boynuzu özünü 1 kg lık mı
Eğer öyle ise çok iyiye almışsın

Fairy 60 li paket geçen gün Hakmar da 36,95 di ben öncesinden iki paket almıştım indirimden uzun süre yeter bana diye almadım
Benimde tuvalet kağıdı,havlu kağıt, ıslak mendil,dış macunu , şampuan,deterjan ürünlerimde stoklarim iyi sadece fairy bulaşık deterjanı elde yıkama almam gerekiyor
Mutfak içinde çay şeker çok pahalandi bir de sıvı yağ onlarda iyi bir indirim yakalarsam alıcam
Tereyağını memlekete gidince alıyorum

ayy kızlar bızımde ev tam takır
buyuk market alısverısı yapmamız lazım bebıs gelıyo annemle kardesımde bızde kalıcak
tek kalan stogum deterjan
bide 2-2.5kılo tereyag var baska da bıse yok suan
vakıfın bankomat kart kampanyası oluyo 1inde falan baslatıyolar onu beklıyorum yarın baslarsa alırım parca parca

Kahverenginin açık hali lekelenmem oldu yine doktorum demişti dün için olur uzun yola gideceksin diye mutfağı toplayıp uzandım eşim tugaya gitti giderken bir sürü tembihler ederek he he dedim bende sen git huzur ver bana balkonumuza bakacağım kalkıp

Memlekete gitmemize tam bir ay kaldı derin dondurucuyu boşaltıp temizlemem lazım onun içinde önce içindekileri tüketmemiz gerekiyor o yüzden bu ay dondurucudan gidicem
Dolamalik biber var dolma yaparim
Yeşil fasulye
Haşlanmış yarma,nohut var yayla çorbası yaparım
Közlenmiş patlıcan biber var kahvaltı ya da yemeklerin yanına yoğurtlu salatasını yaparım
Vişne var hoşaf yaparım
Limon portakal var limonata yaparım
Bu seneden 7-8 poşet bezelye kaldı onlara dokunmam
Normal buz dolabımda içli köfte, mantı, sulu köfte, normal köfte,lahmacun, börek,poğaça,kurabiyeler var ama onları ihtiyaç olduğunda ya da canımız çektiğinde tüketmek istiyorum

Bende BİM’in tabletini kullanıyorum memnunum fairy cok kokuyor kullanamıyorum deterjan kokusu cok kalıyor

Ogluslarla markete gittik
Stok tereyaglarim bitti 250 Gr tereyağ
Süzme peynir
Dondurmalı irmik helvası yapıcam yarın onun için
2 paket süt
İrmik
Dondurma
Orkid indirimdeydi bir paket ondan
2 pakette uni baby ıslak mendil
Aburcubur
Hepsine 83 TL gitti

Kemalpaşa tatlısı yapıyorum akşama
Yemek olarak etli patlıcan kebabı,yayla çorbası yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…