- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.901
Bende bugün koroplast ürünlerden buzdolabı poşeti aldım. 13,90 dan 6 liraya düşmüştü 4 psket carrefourdancarfeourda koroplast urunlerınde yuzde 50 vardı kızlar pişirme kağıdı, buzdolabı poseti,strec film, cop poseti aldık 43lira tuttu
Ankarada carrefour kalmadı sanki kapandı gördügüm marketler küçülmeye gittiler sanırım.Bugün eksik olan ürünlerimizi aldık.
İki adet fairy bulaşık deterjanı 12 lira
Pınar kaşar peynir 35 lira dan 21,90 düşmüştü
Buzdolabı poşeti 4.lü paket 13 liradan 6 lira inmişti
Kuşlarımız için yem 13 lira
Yine onlar için yem kabı iki adet 6 lira
Deodorant 17 lira
Hem gratis hem watsons internet sitesine baktım aynı marka, carrefour hepsinden daha uygundu, ordan aldım..
İşyerimize yakın olduğu için genelde ordan alışveriş yaparız.
Biz istanbuldayız canım.Ankarada carrefour kalmadı sanki kapandı gördügüm marketler küçülmeye gittiler sanırım.
Cepa dakine gidiyoruz biz.Ankarada carrefour kalmadı sanki kapandı gördügüm marketler küçülmeye gittiler sanırım.
Olsun canım iyi günlerde kullanın inşaallahDosya eklenmiyor telefondan uğraşıyorum ama olmadı
Aklımda olsun bende uğrarım indirimleri güzel oluyor ama Kızılayda hiç görmüyorum kapandı 2 tane vardı işyerine yakın olunca öğle arası alıyordum eksiklerimiCepa dakine gidiyoruz biz.
Bazen Cok uygun seyler olabiliyorAklımda olsun bende uğrarım indirimleri güzel oluyor ama Kızılayda hiç görmüyorum kapandı 2 tane vardı işyerine yakın olunca öğle arası alıyordum eksiklerimi
Akşam yemeği güzelmişOff işler bitmiyor.
Yoruldum
Eşim peynir cesitlerinden almış 120 lira tuttu. Malûm zam geldi .
Akşama köy tavuğu haşladım. Bulgur pilavı ve cacık yaptım.
Üstüne de mısır haşladım.
İnşaallah30 tl süt parası verdim şimdi pişiriyorum çok geç kaldı sütü getiren abi uykum geldi ama kesilmesin pişirip öyle yatarım yarın önemli toplantım var işyerinde umarım iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?