Bugün ne aldin kaç tl harcadin

carfeourda koroplast urunlerınde yuzde 50 vardı kızlar pişirme kağıdı, buzdolabı poseti,strec film, cop poseti aldık 43lira tuttu
Bende bugün koroplast ürünlerden buzdolabı poşeti aldım. 13,90 dan 6 liraya düşmüştü 4 psket carrefourdan

Bugün eksik olan ürünlerimizi aldık.
İki adet fairy bulaşık deterjanı 12 lira
Pınar kaşar peynir ‭35 lira dan 21,90 düşmüştü
Buzdolabı poşeti 4.lü paket 13 liradan 6 lira inmişti

Kuşlarımız için yem 13 lira
Yine onlar için yem kabı iki adet 6 lira

Deodorant 17 lira
Hem gratis hem watsons internet sitesine baktım aynı marka, carrefour hepsinden daha uygundu, ordan aldım..

İşyerimize yakın olduğu için genelde ordan alışveriş yaparız.

Ankarada carrefour kalmadı sanki kapandı gördügüm marketler küçülmeye gittiler sanırım.

Off işler bitmiyor.
Yoruldum
Eşim peynir cesitlerinden almış 120 lira tuttu. Malûm zam geldi .

Akşama köy tavuğu haşladım. Bulgur pilavı ve cacık yaptım.
Üstüne de mısır haşladım.

130 TL harcadık 30 TL si yemek geri kalanı market . Çamaşır yıkama işi bitti sonunda yarın ütülenir yerleşir . Sil süpür yaparım o kadar

İyi akşamlar
Bugün tüm gün evdeydim
Annemlere giderken marketten
Nutella aldım yeğenim için (10 küsürdü)
Bir petito aldım ağzıma atayım diye (sanırım 50 kuruş )
Üçlü petibör (annemler için) 5.75 yanlış hatırlamıyorsam
Fişe bakıp atmıştım
18 TL kadar harcama ile kapattım

Merhabalar

Taşınıyoruz, bu ara yoğun ve maliyetli geçiyor. Yeni evin boyası, ufak tamir işleri , emlakçısı depozitosu nakliyesi faturaları üstüne alması... gerçekten uğraştırıcı işler.

Önümüzdeki bir-iki ay birikim yapamam gibi görünüyor... harcamalar düzene girince başlarım tekrar inşallah.

Kiramız daha uygun olacak şuanki eve göre,hem de daha ferah geniş bir evde yaşayacağız, o yüzden mutluyum. Düzene girince İnşallah birikime daha çok ayırabilirim.

Bugünü harcamasız kapattım dondurucu stoğumu bitirmem lazım taşınana kadar :)

Herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…