Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sevindim dolu dolu geçirdiyseniz güzel anılar biriktirmiş olursunuz

Günaydınlar
Bugün izinliyim

Kahvaltımı yapıp temizliğe girişmem lazım.
Nohut ıslattım, temizlikten sonra pişirip dolaba koycam, yarın ki yemeğimiz olucak.
Öğleden sonra sağlık ocağına gidip değerlerimin sonucuna bakacağız,
eşimde iş çıkışı oraya gelecek.

Ordan da kuyumcuya gideceğiz.
İki cumhuriyet altını alacağım inşallah
Sonra anneme geçeceğiz, içli köfte yapıcak bugün

Akşamda yiyeğimin doğum günü var
Bir sürü kıyafet ve oyuncağı olduğu için
Altın götürmeye karar verdim. Gram altın götüreceğim...

Günaydın eşime sabah tost yaptım o işe götürdü bende biraz daha uyudum zaten sabah 6 da gözümü açmıştım birşey varmış gibikahvaltımı yapınca ütü yapacağım sonra dinlenir süpür sil yapar yeniden dinlenir yemek yaparım . Domates çorbası , mantı yapacağım eşim gelirken baklava alacak ilk kez canım istedi galiba tam emin değilim de neyse artık olursa yeriz . Balkonda takılırız artık güzelce insanın kendi evinde olması ne kadar güzel birşey böyle . Yemek yapacak olmam bile heyecanlandırıyor beni geçen sene bugün eşim afrinden dönmüştü yıl dönümü . Yarın da bizim 2. Evlilik yıl dönümümüz dün konuşuyoruz çiçek almaktan filan bende sakın alma lütfen ben hesapta kalan para ile bu ay altın almak istiyorum diyorum ben böyle bakıyor hahahaha istersen 10 TL lik güllerden 1 tane al dedim onu da ben alamam valla pahalı diyip dalga geçti benimle

Migros sanal markette sıvı sabun, dove sabun ve elde bulaşık yıkama deterjanlarında indirim vardı, stoklarım bitmek üzereydi yeni eve taşınmadan stok yapayım dedim sipariş verdim. Nakliyeyle beraber taşınırlar.

Uyguna geldi baya ihtiyacı olan bakabilir , ben almadım ama seçili makyaj ürünleri ve tüy dökücü kremlerde de indirim vardı

Slm kızlar home sweet home
Dinleniyorum duş alıp çorba salata yapayım ya da dışarı çıkarız bilemedim şimdi.
Cumhuriyet sucuklarına uğradık dinlenme tesisinde sucuk döner kola ayran yedik. 60tl
2 kangal sucuk
1 ezine
1 otlu biberli sepet
1 köy peyniri
2 tane yarım kiloluk lokum (kilosu 79.90dı birinin de 58.90tl idi)
1.5kilo Tereyağ 83tl
Toplam 267tl ödedik
940tl de benzin ödedik
Özdilekten bornoz havlu falan 280 tl mi ne ona vermiştik zaten.
Kredi kartları coştu . Bakalım ay sonunu nasıl getireceğiz
Kışlık ben de yapmaya başlayacağım kabak patlıcan biber taze fasulye koyacağım buzluğa bamya ve bezelye , taze sarımsak koydum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…