Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de 11 lira harcama ile kapattim günü bakalim.
Kabak tatlim cok nefis oldu üstüne de bol findik
Haber izliyoruz. Hileli peynirde 1 gram süt bile yokmus
Eline sağlık. Kabak tatlısını tahinli denedim mi hiç? İnce kıyılmış olarak pişiriliyor üzerinede tahin bal ve bol ceviz. Bi restoranda yemiştim sonra evde denedim harika oluyor. Aydın usulu deniyor

Merhabalar kızlar.
Gratis indirim mesajı sağolsun, öğlen gittim.
Pamuğum 4-5 tane kalmıştı, büyük paket pamuk aldım.
Far paletim hiç yoktu, geçen hafta 3 yıllık felan paletim vardı hiç kullanmadığım, attım onu. Şu ünlü comfort zone paleti aldım.
Kaşlarım için kullandığım kaş kalemi kaşlarımı dökmeye başlayınca bırakmıştım, kaş kiti aldım onun için.
Bir de far fırçası aldım.
Kullandığım yüz kremi de bitmek üzereydi, ondan da aldım, depo yaptım :))
Eşime de bir şey aldık.

Toplam 58 tl tuttu.

Makyaj yapmayan biriydim, en fazla rimel kalemdi. Ruj kullanmaya başladım bir yıldır.
4-5 aydır da kaş kalemi kullanıyorum.
Rimel, kaş kalemi, ruj üçgenime far eklemek niyetindeyim:)

Hazırlığımı yaptım haydi bakalım inşallah :)

Markete gittim a101 ve migrosa uğradım 2kutu dondurma, yarım kilo kıyma,üçgen yufka,organik yumurta, normal yumurta, günlük süt,çeçil peyniri, beyaz peynir, kaşar, yulaf ezmesi, galetaunu,gunluk pet,bir iki parça aburcubur 102tl tuttu. Hersey çok pahalıya, aldığım çogu seyde indirimli.
Dün meyve almıştım muzu 7,95ten satsuma mandalinayı 4,95ten portakal 2,95ten ankaRa armudunu 3,95ten aldım.

Buarada aranızda içli köfte böreği yapan var mı? İnternetten tarif buldum yapacağımda acaba kızartması çokmu agır olur, fırında denemek istiyorum. Yapan varmı?

0 harcama bugün ekmek almadim yufka ekmek var .
Kredi kartim sıkıntı ocak ayinda yüklü harcama yaptim. Artik harcama yapmak istemiyorum hazirana kadar insallahyoksa kurtulamayacagim.

Faturalarim az gelmeye başladi şükür .dikkat ediyorum artik. Faturalar cok onemli kalem. Komsuya su faturasi 187 gelmis eski dönem borcu da yok.

Kızlar eşim babamdan 5 bin lira borç istememi istedi
Bende karışmak istemedigimi söyledim.

O da karışma ben utandigimdan istemiyorum dedi.

Kayinbabamdan iste dedim.
O istedi zaten benden dedi.
Bende senin neyin var ki senden istiyor dedim.

Sizce karışmamakla iyi mi ettim

280 tl gelmiş doğalgaz geçen ay 140 civarıydı
Çok fazla şaşırdım

Kayinbaban eşinden para istiyor
Eşin de senin babandan istemeni istiyor
Doğru mu anladım.
Bence de karışma ne için kullanacak parayı neden utanıyor

İki gün kullanıyorum maksımum ben evde otururken de fönlü oturuyorum ya çünkü bu da bir terapi ama genelde dışarı da güzel gözükmek için tabiii. Bugün eşim saç tıraşı olacaktı gel fön çektir evden çıkmış olursun dedi öyle çıktım

Icli kofteyi iki sekilde yedim ben.
Kizartma ve suda haşlama. Haslama daha cok seviyorum agir degil
İçli köfteyi çok severim ama yapını zor çok ince yapamadıktan sonra bi işe yaramıyor. Ben böreğini sordum aslında, içli köfte böreği diye bir tarif var dışı yufka içi içli köfte harcından oluşuyor

O nasıl su faturadı öyle ya. Bana su 35-50 arasında geliyor biraz dengesiz. Doğalgaz 176 geldi bebeklerden dolayı evimiz çok sıcak olur ama yalıtım var, güzel ısınıyor. Bizim kartlarda 3000i bulur buay, ana herseyi karttan alıyoruz benzin, vergi, gıda, giyim.. buay tatilde vardı geçmişten ucak biletleri falaN

Masallah ne kadar bakimlisiniz ya bnde bakimli kadinlara her zamn imrenmisimdir.
Ben kuafore ayda 1 agda ve kas biyik icin giderim. onun haricinde pek gitmem.

Esimle kendime kahve yaptim. Tv nin karsisina yayildim. Gunun en sevdigim zamani
Biz de pastaneye gidip geldik limonata tiramisu küçük top kekçikler su böreği aldık sabah için 50 tl ödedik.
Eşimle her şeyi ödedik gene benim kredi kartı biriken paradan ödeniyor maaşı yetmiyor . Çok açılmışım ben aklım başıma geleli iki ay oluyor. Bugün komşularla toplandık fönlü saçım boşa gitmedi .
Bir komşumun kızı istanbuldan mal getirip satıyor ilerde butik açacakmış. Ben jübilemi yaptım ama senden v yaka uzun beyaz tshirt alayım dedim 25 tl ona vereceğim.
Benim geçen aldığım üç kazak ve tshirt ü oda satıyormuş meğer. Ben 79 a kazak aldım o 45 e satıyormuş iade edip çakallık mı yapsam komşunun kızından aynını alsam dedim içimden sonra amannnn hazır kargo geldi o kasar bekledin kış biter yenisi gelene kasar dedim sustum.
Komşulara da dedim Ocak 2019 a kadar almayacağım bir şey diye. Bakalım inşallah beceririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…