- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.701
Eline sağlık. Kabak tatlısını tahinli denedim mi hiç? İnce kıyılmış olarak pişiriliyor üzerinede tahin bal ve bol ceviz. Bi restoranda yemiştim sonra evde denedim harika oluyor. Aydın usulu deniyorBen de 11 lira harcama ile kapattim günü bakalim.
Kabak tatlim cok nefis oldu üstüne de bol findik
Haber izliyoruz. Hileli peynirde 1 gram süt bile yokmus
Evet tahinli de yerim . Aksam yoktu evde tahinEline sağlık. Kabak tatlısını tahinli denedim mi hiç? İnce kıyılmış olarak pişiriliyor üzerinede tahin bal ve bol ceviz. Bi restoranda yemiştim sonra evde denedim harika oluyor. Aydın usulu deniyor
Icli kofteyi iki sekilde yedim ben.Buarada aranızda içli köfte böreği yapan var mı? İnternetten tarif buldum yapacağımda acaba kızartması çokmu agır olur, fırında denemek istiyorum. Yapan varmı?
280 tl gelmiş doğalgaz geçen ay 140 civarıydı0 harcama bugün ekmek almadim yufka ekmek var .
Kredi kartim sıkıntı ocak ayinda yüklü harcama yaptim. Artik harcama yapmak istemiyorum hazirana kadar insallahyoksa kurtulamayacagim.
Faturalarim az gelmeye başladi şükür .dikkat ediyorum artik. Faturalar cok onemli kalem. Komsuya su faturasi 187 gelmiseski dönem borcu da yok.
İki gün kullanıyorum maksımum ben evde otururken de fönlü oturuyorum ya çünkü bu da bir terapi ama genelde dışarı da güzel gözükmek için tabiii. Bugün eşim saç tıraşı olacaktı gel fön çektir evden çıkmış olursun dedi öyle çıktımbi yere giderken mi fön tercih ediyosunuz
yoksa evde olsanız da bakımlı olmak için mi?
benim fönler saçımın dümdüz, ince ve yağlı olması yüzünden 2 saat falan dayanıyor da
merak ettim siz yaptırınca bi iki gün kullanabiliyor musunuz?
İçli köfteyi çok severim ama yapını zor çok ince yapamadıktan sonra bi işe yaramıyor. Ben böreğini sordum aslında, içli köfte böreği diye bir tarif var dışı yufka içi içli köfte harcından oluşuyorIcli kofteyi iki sekilde yedim ben.
Kizartma ve suda haşlama. Haslama daha cok seviyorum agir degil
O nasıl su faturadı öyle ya. Bana su 35-50 arasında geliyor biraz dengesiz. Doğalgaz 176 geldi bebeklerden dolayı evimiz çok sıcak olur ama yalıtım var, güzel ısınıyor. Bizim kartlarda 3000i bulur buay, ana herseyi karttan alıyoruz benzin, vergi, gıda, giyim.. buay tatilde vardı geçmişten ucak biletleri falaN0 harcama bugün ekmek almadim yufka ekmek var .
Kredi kartim sıkıntı ocak ayinda yüklü harcama yaptim. Artik harcama yapmak istemiyorum hazirana kadar insallahyoksa kurtulamayacagim.
Faturalarim az gelmeye başladi şükür .dikkat ediyorum artik. Faturalar cok onemli kalem. Komsuya su faturasi 187 gelmiseski dönem borcu da yok.
Masallah ne kadar bakimlisiniz ya bnde bakimli kadinlara her zamn imrenmisimdir.İki gün kullanıyorum maksımum ben evde otururken de fönlü oturuyorum ya çünkü bu da bir terapi ama genelde dışarı da güzel gözükmek için tabiii. Bugün eşim saç tıraşı olacaktı gel fön çektir evden çıkmış olursun dedi öyle çıktım
Biz de pastaneye gidip geldik limonata tiramisu küçük top kekçikler su böreği aldık sabah için 50 tl ödedik.Esimle kendime kahve yaptim. Tv nin karsisina yayildim. Gunun en sevdigim zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?