- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.161
Aynen öyle her zamanki halimiz of valla yaAğustos basına değiştirdik bileti tabur komutanı yollayacağım iZne seni demiş ama bakalım bir gelişme yok arazide eşim 3gundür yarın akşam dönecek konuşuruz ayrıntılı bırsey demedi.Tsk da son dk planlar değişiyor biliyorsun.Umut bağlamak istemiyorum
Bit gibiler habire türüyorlar Allah’ın cezaları.Kac ocağı yaktılar Allah rahmet eylesınEvet çok üzüldük ya of çok ağırdı zaten durumu . Eşim helikopter pistindeki nöbetçi abiyi aradı o geldiğinde nabzı durmuştu revirden müdahale ettiler hemen ambulans geldi dedi bizde birşeyler olduğunu anlamıştık balkondan. Şimdi helikopterlerin biri iniyor biri kalkıyor operasyon var allah kahretsin kökleri kurumadı
Sende biliyorsun bizim bu tarafın terör sezonu açıldı allah kahretsin vallaBit gibiler habire türüyorlar Allah’ın cezaları.Kac ocağı yaktılar Allah rahmet eylesın
Bol dinlen yorma kendını sağlıcakla gelsin inş vakti zamanındaHastaneden çıktım sancı çıkıyordu ama ilaca başlattılar. Bir de rapor verdiler istirahat et ayakta kalma dedi doktor. Eğer 10 dk da bir olursa tekrar servise gideceğim
Sağlıcakla gelsin kolay bir Doğum olsun inş.doktordan geldım kızlar her sey yolundaymıs sancım cıkmadı nst de. doktor bı hafta daha dursun bakalm pazartesıye kadar gelmezse biraz mudahalede bulunurum dediadet olcak gıbı belim agrıyor dedım dunden beri, bu ıyı haber doguma hazırlanıyor demekki dedi zaten kafası falan kanala oturmus hakkımızda hayırlısı ınsAllah dogum ucretine de bı gece yatıs epıduralli normal dogum 4500 dedıler 4taksit yapıyolarmıs
Bilmemmi eşimde hep arazide yazın azıyorlar Allah koklerını kurutsun.Askerimizin polısimizin ayağına taş değdirmesin inşSende biliyorsun bizim bu tarafın terör sezonu açıldı allah kahretsin valla
Eşininde birimde olduğumuz şehirler en gıcık sorunlu yerler ya zor allah herkesin yardımcısı olsunBilmemmi eşimde hep arazide yazın azıyorlar Allah koklerını kurutsun.Askerimizin polısimizin ayağına taş değdirmesin inş
cook tesekkur ederım ınsAllahSağlıcakla gelsin kolay bir Doğum olsun inş.
Teşekkür ederiz32den sonra 15gunde bır cagırdı bizimki kızlar hatta daha sonra bıle olabılır ondan önce 3hafta 4hafta duruma gore oyle dıyor.
Cnm sen kaç haftalık gebesin? Konuşmaları kaçırmışım şimdi fark ettimAllah korusun
Yakın değil sanırım hastane
Yakınsa gitseydiniz keşke diyecektim
Bizim doktorda ayda bir çağırıyor
İnsan görmek istiyor, içi rahatlasın diye
Şimdi gidicem 1 hafta önce , erken gelmişsiniz dicek Emin’im
Bi kere daha olmuştu
18 haftalıkCnm sen kaç haftalık gebesin? Konuşmaları kaçırmışım şimdi fark ettim
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inş. Ben daha önce yazdıysam da unuttum yazı altında takvim olmayınca:) bebek için stok bir şeyler almaya başladın mı? Islak mendil pamuk krem gibi ?18 haftalık
AminMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inş. Ben daha önce yazdıysam da unuttum yazı altında takvim olmayınca:) bebek için stok bir şeyler almaya başladın mı? Islak mendil pamuk krem gibi ?
Çok yakınız birbirimize bebeğin hareketlerini hissediyor musunAmin
Hiç bişey almadık valla :)
Zaten o kadar sık zam geliyor ki herşeye
İnsan uyguna aldım diye sevinemiyor
Kötünün iyisi hesabı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?