Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen öyle her zamanki halimiz of valla ya

Bit gibiler habire türüyorlar Allah’ın cezaları.Kac ocağı yaktılar Allah rahmet eylesın

Sağlıcakla gelsin kolay bir Doğum olsun inş.

Bilmemmi eşimde hep arazide yazın azıyorlar Allah koklerını kurutsun.Askerimizin polısimizin ayağına taş değdirmesin inş
Eşininde birimde olduğumuz şehirler en gıcık sorunlu yerler ya zor allah herkesin yardımcısı olsun

Cnm sen kaç haftalık gebesin? Konuşmaları kaçırmışım şimdi fark ettim

Herkese günaydın
Dün Evi süpürdüm yerleri sildim yemek yapmaya koyuldum telefon geldi . Misafir akşam size gelelim diyoruz dedi. Ben de gelmeyin yarın gelin diyemedim.
Hemen gittim misafir banyosunu sildim lavaboları falan. Ama salonu süpürmeye vakit olmadı temizdi salon ama tozlu olabilir biraz çay filan içtikten sonra balkonda karpuz ve dondurma sonra da Türk kahvesi ikram edip kurtardım durumu. Bir hasar tespit yapacağım salon koltukları salatalık oldu küçük kızları var onun eline de salatalık verdik
Dün market harcaması 20tl
Kuyumcuya çeyrek sordum 415 dedi sanırım gr altın nakit 242tl dedi. Biraz düşsün vaktim var daha dedim çıktım.
Kırmızı elbise giyeceğim düğün Eylül de ama bir arkadaşım daha evlenme teklifi almış Eylül de evlenme kararı almışlar kesinleşirse 2 tane gr altın almam şart. İlkokul arkadaşım da 24 Ağustos da evleniyor ama hiç vakit ayırıp görüşemedik instagramdan sadece takipteyim mesaj atmış düğünüme gelirseniz sevinirim diye ona kararsız kaldım açıkçası

Bebeğime beslenmesi ile tugay yoluna gönderdim bol çalışacak fark yapacak para lazım para dedim bugün askeri tören olur kesin bizim evin önünden geçmeseler bari ağlamaktan içim çekiliyor valla akşama karışık kızartma mercimek çorbası menümüz alışveriş yapıp turşu kuracağım

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inş. Ben daha önce yazdıysam da unuttum yazı altında takvim olmayınca:) bebek için stok bir şeyler almaya başladın mı? Islak mendil pamuk krem gibi ?
Amin
Hiç bişey almadık valla :)
Zaten o kadar sık zam geliyor ki herşeye
İnsan uyguna aldım diye sevinemiyor
Kötünün iyisi hesabı .

Amin
Hiç bişey almadık valla :)
Zaten o kadar sık zam geliyor ki herşeye
İnsan uyguna aldım diye sevinemiyor
Kötünün iyisi hesabı .
Çok yakınız birbirimize bebeğin hareketlerini hissediyor musun bende öyle stok birşey almayacağım birde daha çok erken diye düşünüyorum Doğum Aralık sonu Ocak başı. Aralık başı mobilyasını alırız bebek arabası filan büyük eşyaları alırız dedim. Küçükleri de ondan bir ay evvel toplu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…