- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.181
Evli miydi çocuğu var mıydı öğrenemedimGünaydın şehit haberine çok üzüldüm bizim memlekettenmiş Allah ailesine sabır versin vatan hainlerinin de köklerini kurutsun
Salatalık pure ya hemen döner zaten yeriz probiyotik lazım bağırsaklarımıza . Dün gidip hazır turşu aldım hem kötü hem aşırı pahalı .Tuce ne turşusu yapıcaksın
Bende bugün alıp yapayimSalatalık pure ya hemen döner zaten yeriz probiyotik lazım bağırsaklarımıza . Dün gidip hazır turşu aldım hem kötü hem aşırı pahalı .
Turşu iştah açıyor masada iyi oluyor . Minik salatalık bulamam şimdi dilimlesem olur herhaldeBende bugün alıp yapayim
Abim söyledi banada biizm oralıymış ya da orda oturuyormuş ailesi onlara haber verilmiş bekarmış ailenin em küçüğüEvli miydi çocuğu var mıydı öğrenemedim
Az önce okudum 4 çocuğun en küçüğü 25 yaşındaymışAbim söyledi banada biizm oralıymış ya da orda oturuyormuş ailesi onlara haber verilmiş bekarmış ailenin em küçüğü
Evet yakınızÇok yakınız birbirimize bebeğin hareketlerini hissediyor musunbende öyle stok birşey almayacağım birde daha çok erken diye düşünüyorum Doğum Aralık sonu Ocak başı. Aralık başı mobilyasını alırız bebek arabası filan büyük eşyaları alırız dedim. Küçükleri de ondan bir ay evvel toplu alırım
En zor kısım neye ne kadar ihtiyacı olur hiç bilemiyorum ben tecrübeli annelerden yardım isteyeceğimEvet yakınız
Aralık başı Benim de
Eşyaları ben de son bir iki ay düşünücem
Hissedemiyorum :)
Bence bez ve ıslak mendil,pamuk stoklaması yapın bu ara bayagı indirim var sonra zor olur en yakın arkadşım hamile aileler büyük şeyleri bölüştüler yatagını biri aldı dolabını annesi hastane çıkışı iki ailede aldı ateş ölçer aldı abisi zıbın kısmını aldılar yandan çıtçıtlı daha rahat oluyor çevremde gördüğüm kadar bebek arabası ana kucagı bazen indirimli oluyor kıyafet alınmasına gerek yok herkes alıyor son aylarda alışverişte zorlanır sonuçta ağırlaşcaksınız bime bu hafta bebek yıkama küveti ve ağız silme bezleri geliyor gayet uygun ben olsam yavaştan alırdımEn zor kısım neye ne kadar ihtiyacı olur hiç bilemiyorum ben tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim
Daha çok erken almak için allah korusun birşey olsa üzülürüm. Biz ailelerden birşey kabul etmiyoruz herşeyi kendimiz istediğimiz marka ve kalitede alacağız öyle konuştuk . Annem örgüleri halletti seneler önceydi oda ayrıca battaniye yorgan yastık nevresim yapmıştık onları getirdim. Bizim almak istediğimiz travel sistem 1500 tl mesela ben kimseye bunu al diyemem aksine alınmaması için çaba sarf ediyorum. Annem herşeyi ben alacağım dedi asla kabul etmedim. Küvet filan alsam eve kalabalık şuan . Son zamanlarda internetten alacağız zaten burada bebek mağazası yok herşey net üzerinden olacak . Görümcem ekran görüntüsü atmış tupperware marka suluk dedim ki bu kimin için bebek içinse daha çok erken en az 2 sene kullanılmaz alacağımda alacağım diyor bebeğin daha zıbını yok zorla suluk alıyor ne zaman kullanacak diyorum 6 aylıkken diyor nasıl kullanacak acaba o şişeyi alıp tepesine mi dikecek ayrıca koku yapıyor onlar ve plastik ben kullanmak istemiyorum anlamıyor hiçBence bez ve ıslak mendil,pamuk stoklaması yapın bu ara bayagı indirim var sonra zor olur en yakın arkadşım hamile aileler büyük şeyleri bölüştüler yatagını biri aldı dolabını annesi hastane çıkışı iki ailede aldı ateş ölçer aldı abisi zıbın kısmını aldılar yandan çıtçıtlı daha rahat oluyor çevremde gördüğüm kadar bebek arabası ana kucagı bazen indirimli oluyor kıyafet alınmasına gerek yok herkes alıyor son aylarda alışverişte zorlanır sonuçta ağırlaşcaksınız bime bu hafta bebek yıkama küveti ve ağız silme bezleri geliyor gayet uygun ben olsam yavaştan alırdım
Şimdi baktım güzel şeyler bebek için, haber verdiğin için teşekkürlerBence bez ve ıslak mendil,pamuk stoklaması yapın bu ara bayagı indirim var sonra zor olur en yakın arkadşım hamile aileler büyük şeyleri bölüştüler yatagını biri aldı dolabını annesi hastane çıkışı iki ailede aldı ateş ölçer aldı abisi zıbın kısmını aldılar yandan çıtçıtlı daha rahat oluyor çevremde gördüğüm kadar bebek arabası ana kucagı bazen indirimli oluyor kıyafet alınmasına gerek yok herkes alıyor son aylarda alışverişte zorlanır sonuçta ağırlaşcaksınız bime bu hafta bebek yıkama küveti ve ağız silme bezleri geliyor gayet uygun ben olsam yavaştan alırdım
Biz kiracimiza zam yapmicaz. Doğacak bebegimizin hayrına olsun
Benim herşey hazır kızlar.
Tek isteğim sağlık bundan sonrası için.
Gelecek yıl bu zamanlar tatilde oluruz inşallah çekirdek ailemle
Öyle düşününce sende haklısın tabiki o zaman ihtiyaç listesi çıkarıp fiyatları neyse para biriktirsen daha rahat edersin.rabbim korusun bebeklerinizi inş bişey olmaz asker haberlerini konuşuluyordu hepimizin içi kan ağlıyor ama kendini biraz uzaklaştırsan zaten çok duygusal bir dönemdesin bebek için daha az stres gerekliDaha çok erken almak için allah korusun birşey olsa üzülürüm. Biz ailelerden birşey kabul etmiyoruz herşeyi kendimiz istediğimiz marka ve kalitede alacağız öyle konuştuk . Annem örgüleri halletti seneler önceydi oda ayrıca battaniye yorgan yastık nevresim yapmıştık onları getirdim. Bizim almak istediğimiz travel sistem 1500 tl mesela ben kimseye bunu al diyemem aksine alınmaması için çaba sarf ediyorum. Annem herşeyi ben alacağım dedi asla kabul etmedim. Küvet filan alsam eve kalabalık şuan . Son zamanlarda internetten alacağız zaten burada bebek mağazası yok herşey net üzerinden olacak . Görümcem ekran görüntüsü atmış tupperware marka suluk dedim ki bu kimin için bebek içinse daha çok erken en az 2 sene kullanılmaz alacağımda alacağım diyor bebeğin daha zıbını yok zorla suluk alıyor ne zaman kullanacak diyorum 6 aylıkken diyor nasıl kullanacak acaba o şişeyi alıp tepesine mi dikecek ayrıca koku yapıyor onlar ve plastik ben kullanmak istemiyorum anlamıyor hiç
İşinize yaradıysa ne mutlu banaŞimdi baktım güzel şeyler bebek için, haber verdiğin için teşekkürler
Senin 2.çocuk değil mi?Benim herşey hazır kızlar.
Tek isteğim sağlık bundan sonrası için.
Gelecek yıl bu zamanlar tatilde oluruz inşallah çekirdek ailemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?