- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.201
Ne güzel valla hayırdan anlıyorlarmış çevrenizdekiler benimkiler neden anlamıyor bilmiyorum kiBizimde çok şükür hiç bir eksik yok... Tabi ki yeni kıyafetler alınır o ayrı. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepsi hallolur. Bende hiç bir şey almayın demiştim çünkü kendim gönlümce seçmek istedim her şeyini.. Çok şükür ilk çocuğumuzda öyle de oldu.
İhtiyaç listesi fikir evet çok güzel ben evlenirken öyle yapmıştık. Nişanlandım bi çatalım yoktu annem oturdu a-z ye liste yaptı . O sıra iş yeri beni zorla yıllık izne çıkarttı . Bizde değerlendirdik annemle 1 haftada çarşı Pazar tüm alınacakları aldık bitirdik . Mobilyayı da 1 saatte buradan aldık 1 günde ev döşeyip geri dönmüştük . Yine liste yaparım alırız herşeyi önemli olan para ve sağlıkÖyle düşününce sende haklısın tabiki o zaman ihtiyaç listesi çıkarıp fiyatları neyse para biriktirsen daha rahat edersin.rabbim korusun bebeklerinizi inş bişey olmaz asker haberlerini konuşuluyordu hepimizin içi kan ağlıyor ama kendini biraz uzaklaştırsan zaten çok duygusal bir dönemdesin bebek için daha az stres gerekli
Daha karar veremedikBenim ev sahibimde cok iyi
Bizde kendi evimizden farksiz davranmiyoruz ufak tefek eksikleri olunca hep yaptik hic arayip soylemedik bile
Ah nasil icten yazmissin insallah pure
Isim dusundunuzmu
Ustteki msji alintilayip yazamamisim ya
Sağlıkla Doğum yapalım da amann o kısım vız gelir tırs giderEn zor kısım neye ne kadar ihtiyacı olur hiç bilemiyorum ben tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim
En zor kısım neye ne kadar ihtiyacı olur hiç bilemiyorum ben tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim
Cidden ya az önce arkadaşımla konuşuyorduk şaka gibiler ciddenTayin isi kabak tadı verdi iyice valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?