Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebişin nerdeyse bütün ihtiyaçlarını indirimden aldım şunu da kullanmadım dediğim olmadı
Dün e bebekte bezlerde indirim vardı ama benim alacağım bez kalmamış normalde 30 TL ama 21 e falan geliyordu
Kızlar bu arada ben doğumdan önce çok araştırmıştım kaç numara bez alayım edeyim diye bez almak isteyenler için ne kadar kullandım yazayım
Yenidoğan bezden 200 tane kullandık 1 beden oluyor
2 numaradan da 200 tane kullandık
2. Ayimiz bittikten sonra 3 numaraya geçtik
Oğluşum 3270 doğdu 3150 e düşmüştü sonrasında

Ne güzel valla hayırdan anlıyorlarmış çevrenizdekiler benimkiler neden anlamıyor bilmiyorum ki

İhtiyaç listesi fikir evet çok güzel ben evlenirken öyle yapmıştık. Nişanlandım bi çatalım yoktu annem oturdu a-z ye liste yaptı . O sıra iş yeri beni zorla yıllık izne çıkarttı . Bizde değerlendirdik annemle 1 haftada çarşı Pazar tüm alınacakları aldık bitirdik . Mobilyayı da 1 saatte buradan aldık 1 günde ev döşeyip geri dönmüştük . Yine liste yaparım alırız herşeyi önemli olan para ve sağlık

selams aaaaa dostlar
pc den yazıyorum şuan çok zormuş ifade koyamıyorum hahahahaha markette gittim . a101 den kavanoz kapağı , kaya tuzu , limon tuzu 14 tl ödedim . yerel marketten 2 ekmek , nane , maydonoz, kapya , sarımsak, domates, kabak , patates, 3 kg salatalık (turşu için ) , sivri biber , patlıcan 20 tl ödedim geldim . yemek yedim turşu kurdum aldıklarımı yerleştirip yeşillikleri yıkadım aşkı memnu izliyorum 15 dk dinlenip kızartma yapacağım.

dişlerini yaptırıyor sonra tavşan dişli oluyor . aşkı memnu bitsin yaprak dökümüne geri döneceğim psikolojime iyi geliyor .Etraf gıcık dolu valla sinirlerim bozuluyor iyi gelir belki

çok harcadım bugün 70 tl kompresör aldım a101 den 15 e de yiğenime terlik 15 e tığ 45 tl de 3 tişört aldım yine yiğenlerime 145 gitti sanırım başka bişey almak istemiyorum kartın hesap kesim tarihinede var daha yine çok gelicek gibi

Oğluşu uyuttuktan sonra evi derledim topladım süpürdüm eşimin tişörtlerini makinaya attım
Hemen arkasından yemegimide koydum ocağa yazın yemek yapmak çok sıkıntı aşırı bir sıcak oluyor
Buzluktan yeşil fasulye çıkardım sonunda bir paket kaldı onu da son zamanlar yaparım
Yemeğin yanını bulgur pilavı yapıcam buzluktan közlenmiş biber çıkardım yogurtlayacagim onu da
İş sonrası duşumu aldım oglus kalkar birazdan onunla ilgilenirim

En zor kısım neye ne kadar ihtiyacı olur hiç bilemiyorum ben tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim

Taze anne olarak paylaşmak isterim.
Islak mendil, bez stoklayın
Uzun kollu-kısa kollu bodyler alın ama 3-6 aylık daha fazla olsun malum bebişler çabuk büyüyor
Kendiniz için hastanede-evde giymelik gecelik,pijama, eşofman alın bunlar pahalı alıyor indirim kovalayın
Bebiş için biberon alın ve süt sağma makineside . Göğsünüzü çekemezse sağıp vereceksiniz indirim kovalayıp bir tane edinin
Müslin örtüler can kurtaran 2-3 tane alabilirsiniz
Bebeğiniz için yeleklerde güzel oluyor hangi ay doğacak bilmiyorum ama ilk doğduğunda odadan odaya geçerken bile gerekli oluyor
Bebeğiniz için banyo seti oluşturun küvet, şampuani bebe yağı , banyo lifi gibi. Ben bübchen kullanıyorum çok memnunum
alacağınız tulumlarıda büyük alın
Patikli alt pijamalar can kurtaran ben epey kullandım. Onlardanda temin edebilirsiniz
Bebek için ateş ölçer alımak gerek
Ben indirimde olduğu için doğum öncesi oyun halısı, çatal-kaşık, alıştırma bardağı falanda almıştım. Şimdi bi kısmını kullanmaya başladık bile :)
Birde liste oluşturun neyden kaç tane aldığınızı yazın. Çünkü ilk baş alınanlar unutulabiliniyor. gerek olmayan şeyleri fazladan almamış olursunuz böylece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…