- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.221
Çok teşekkür ediyorum liste oluşturacağım inşallahTaze anne olarak paylaşmak isterim.
Islak mendil, bez stoklayın
Uzun kollu-kısa kollu bodyler alın ama 3-6 aylık daha fazla olsun malum bebişler çabuk büyüyor
Kendiniz için hastanede-evde giymelik gecelik,pijama, eşofman alın bunlar pahalı alıyor indirim kovalayın
Bebiş için biberon alın ve süt sağma makineside . Göğsünüzü çekemezse sağıp vereceksiniz indirim kovalayıp bir tane edinin
Müslin örtüler can kurtaran 2-3 tane alabilirsiniz
Bebeğiniz için yeleklerde güzel oluyor hangi ay doğacak bilmiyorum ama ilk doğduğunda odadan odaya geçerken bile gerekli oluyor
Bebeğiniz için banyo seti oluşturun küvet, şampuani bebe yağı , banyo lifi gibi. Ben bübchen kullanıyorum çok memnunum
alacağınız tulumlarıda büyük alın
Patikli alt pijamalar can kurtaran ben epey kullandım. Onlardanda temin edebilirsiniz
Bebek için ateş ölçer alımak gerek
Ben indirimde olduğu için doğum öncesi oyun halısı, çatal-kaşık, alıştırma bardağı falanda almıştım. Şimdi bi kısmını kullanmaya başladık bile :)
Birde liste oluşturun neyden kaç tane aldığınızı yazın. Çünkü ilk baş alınanlar unutulabiliniyor. gerek olmayan şeyleri fazladan almamış olursunuz böylece :)
Boynerde dün gördüm kısa kollu badiler 9tl tamamen pamuk ve çok güzel renkleriJoker den neler aldım;
Hastane çıkış seti
Atatürk baskılı bir zıbın
İkili müslin örtü bezi
Philips ikili emzik
Emzik tutucu
Şirin bir tutum
Granül doğal sabun veee
Önlük
Bu iki parçayı aldım 111 lira ödedimAlya mesajından sonra boynere uğradım işyerime avm yakındı zatenEki Görüntüle 2285295 Eki Görüntüle 2285295 Eki Görüntüle 2285297 Eki Görüntüle 2285297 Eki Görüntüle 2285295
Alya mesajından sonra boynere uğradım işyerime avm yakındı
Aldın mı bunları canım uzun kollular ne kadarmış bayılıyorum çocuk kıyafetlerine rengarenk minnacık içi boşken bile seviliyor
Ayyyy şahaneler ya güle güle kullansınBu iki parçayı aldım 111 lira ödedim
Sağol canımAyyyy şahaneler ya güle güle kullansın
Şahane şahanneeeeeeeeKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Hayırlı olsun. Ben izmirliyim ,Manisayı da az çok bilirim .Sorun olursa yardımcı olurumKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Ayy cok teşekkür ederim canım allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Orda kendini nasi hissettiğini tahmin edebiliyorumŞahane şahanneeeeeeeetebrik ediyorum kendime olmuş gibi sevindim
Sagolasin canim cok teşekkür ederim. Bakalım merkez mi olacak ilçesimi bizde ilk görev yerimiz manisaydi tekrar istedik oldu. Ben fazla kalamamıştım gerçi hayirlisi olsun izmire yakınız gider geliriz diye düşünüyoruz cok heyecanlıyım yaHayırlı olsun. Ben izmirliyim ,Manisayı da az çok bilirim .Sorun olursa yardımcı olurum
Hayırlı olsun canım gorumcemgile de 4.Kızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Eşim 8 yıllık polis canım 28 yasinda dogu da 3 yilimiz bittiHayırlı olsun canım gorumcemgile de 4.
Tercih Konya oldu 7 senedir falan dogudalar 13-14 senelik polis sizin kaçıncı seneniz canim
Sevindim canım hayırlısı olsun inşallahKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?