- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.241
Cook sagol canımSevindim canım hayırlısı olsun inşallah
gozun aydın canım ılk tercıhınız olmasına cok sevındımKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Aman boşver yaAyy cok teşekkür ederim canım allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. Orda kendini nasi hissettiğini tahmin edebiliyorum
Hayırlı olsun canım:)Kızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Çok sevindm bende istemiştim manisa ankara olmasaydı en çok istedigim şehirdiKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Alaşehir çok güzelmiş arkadaşım oralıSagolasin canim cok teşekkür ederim. Bakalım merkez mi olacak ilçesimi bizde ilk görev yerimiz manisaydi tekrar istedik oldu. Ben fazla kalamamıştım gerçi hayirlisi olsun izmire yakınız gider geliriz diye düşünüyoruz cok heyecanlıyım ya
Teşekkür ederim pureciimm
Alasehir ilçesi mi oluyo acabaAlaşehir çok güzelmiş arkadaşım oralı
Çok teşekkür ederim canımgozun aydın canım ılk tercıhınız olmasına cok sevındım
Sağol canım insallah hayirli olurHayırlı olsun canım:)
Aa orası öyle insanin evi gibisi yokAman boşver yaher izne gidip geldiğimizde burada olduğumuz için şükür ediyorum
Hayırlı olsun cnm sen mutluysan biz de mutlu oluruzKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Polis tayınlerinin açıklandığını görünce hemen sen geldin aklıma buraya baktımKızlaaar sonun da tayin aciklandiiiii manisaya gidiyoruuuz ilk tercihimizdi ayy cok mutluyum ya cok şükür
Aaaay cok teşekkür ederim canım allahım seni de hep mutlu etsinHayırlı olsun cnm sen mutluysan biz de mutlu oluruz
Aynen aynen ne zaman yeni görev yerinizde başlıyorsunuzAa orası öyle insanin evi gibisi yok
Polis tayınlerinin açıklandığını görünce hemen sen geldin aklıma buraya baktımHayırlı uğurlu olsun ıns. Darısı seneye bizim basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?