- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.261
Kızlarrrrr
Derin dondurucu almaya karar verdim Arçelik A+ çekmeceli
Sizce en ucuz ve küçüğü 900tl yi mi yoksa biraz büyüğü 1400tl ya da 1500tl olanı mı alayım ? İlerde çok lazım olur diye 1500tl lik mi yoksa 3 çekmece yeterli zaten normal buzdolabının da 2 çekmece ve bir hızlı dondurma bölmesi de var küçüğü mü alayım
Aynen aynen ne zaman yeni görev yerinizde başlıyorsunuz
Oooo bak iyiymişorası belli degil canim eşimin biraz izni var kullanırız galiba simdi memlekete felan gideriz
Ne alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyorKızlarrrrr
Derin dondurucu almaya karar verdim Arçelik A+ çekmeceli
Sizce en ucuz ve küçüğü 900tl yi mi yoksa biraz büyüğü 1400tl ya da 1500tl olanı mı alayım ? İlerde çok lazım olur diye 1500tl lik mi yoksa 3 çekmece yeterli zaten normal buzdolabının da 2 çekmece ve bir hızlı dondurma bölmesi de var küçüğü mü alayım
Canım iyiki yazdın çok sağol.a+ alacaktık biz de . Hemen vazgeçtim. Uğur derin dondurucularda varsa uygun fiyatlı ona bakayım o zamanNe alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyor
sabah mıgrostan bıseler aldım 2tanede orta boy muz aldm 2muza 6lira verdim iyi beslenin diyip duruyolar muzun tanesi 3lira nası beslensin milletPazardan domates salatalık aldım
Kayısı kiraz şeftali üzüm aldım. 2şer 3er kilo aldım.cok yeniliyor meyve. 1 tane de kavun aldım.insallah güzel cikar
Pek sevmiyorum muzu Allahtansabah mıgrostan bıseler aldım 2tanede orta boy muz aldm 2muza 6lira verdim iyi beslenin diyip duruyolar muzun tanesi 3lira nası beslensin millet
Evet sen de yokHamile kızlar. Sizlerin gönderilerinin altında hamileliginizle ilgili bilgiler yazıyor. Bende yok galiba
Sagolasin canim cok teşekkür ederim. Bakalım merkez mi olacak ilçesimi bizde ilk görev yerimiz manisaydi tekrar istedik oldu. Ben fazla kalamamıştım gerçi hayirlisi olsun izmire yakınız gider geliriz diye düşünüyoruz cok heyecanlıyım ya
Alaşehir ilçesi ama küçük bir ilçe. Umarım merkez yada Akhisar veya Turgutlu olur. Salihli'de olabilir. Bunlar ulaşım olarak kolay olan şehirler hem izmir de çok uzak değil .ama merkez ve Turgutlu izMir e en yakın yerleri, merkezden izmir gitmek 25 dk sürerAlasehir ilçesi mi oluyo acaba
Insallah canım çok güzel olur valla acıma paraya eğlenmene bakScss94 hayırlı olsun canım çok sevindim. Yogunuz biz de bu hafta, neyse ki mola vereceğiz bir süre tatile çıkıyoruz 10gun mesai yok, biraz harcamalı olacak ams güzel anılar birktireceğiz inş
Evet biz salihlideydik ama dediğim gibi ben fazla durmadım orda hemen tayin çıktıAlaşehir ilçesi ama küçük bir ilçe. Umarım merkez yada Akhisar veya Turgutlu olur. Salihli'de olabilir. Bunlar ulaşım olarak kolay olan şehirler hem izmir de çok uzak değil .ama merkez ve Turgutlu izMir e en yakın yerleri, merkezden izmir gitmek 25 dk sürer
Amin canım sen nasıl oldun sancin yok insallah bu bebisler sizi korkutuyo vallaScss tayin yeriniz hayırlı olsun. Orda çok güzel anılarınız olsun inşallah.
Alya eğer çok gida koyarım dersen sandıklı al az gida koyarım dersen çekmeceli al. Annemde sandıklı var dünyanın yiyeceğini alıyor. Elinden gelse bizi de atacak derin dondurucuya.
herhangı bırımızın altındaki takvım bılgıler var yaorda hamıle gunlugu eklmek için tıkla dıyor onu tıkla son adet bılgılerini gırınce otomatık cıkıyor canımHamile kızlar. Sizlerin gönderilerinin altında hamileliginizle ilgili bilgiler yazıyor. Bende yok galiba
Cnm sandıklıda alttaki üstteki vs yerleşim zor olur. Çekmeceli daha rahat ve düzenli olur diye düşünüyorum. Çekmeceli alacağım da sadece çekmecelilerin en küçüğünü mü alayım 3 çekmeceli yoksa orta halli 5-6 çekmeceli mi ona karar veremedim.Scss tayin yeriniz hayırlı olsun. Orda çok güzel anılarınız olsun inşallah.
Alya eğer çok gida koyarım dersen sandıklı al az gida koyarım dersen çekmeceli al. Annemde sandıklı var dünyanın yiyeceğini alıyor. Elinden gelse bizi de atacak derin dondurucuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?