Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence büyük al çünkü kaldır at olmayacak uzun zaman kullanacaksın elektrik tasarrufuna kesin bak ama iyi birşey olsun

Ne alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyor

Ne alırsan al ama a+ alma a++ al bizim dondurucu a+ onu aldigimizdan beri elektirik çok yüksek geliyor tanıdıkların hep a++elektirikte pek farketmiyor
Canım iyiki yazdın çok sağol.a+ alacaktık biz de . Hemen vazgeçtim. Uğur derin dondurucularda varsa uygun fiyatlı ona bakayım o zaman

Pazardan domates salatalık aldım
Kayısı kiraz şeftali üzüm aldım. 2şer 3er kilo aldım.cok yeniliyor meyve. 1 tane de kavun aldım.insallah güzel cikar
sabah mıgrostan bıseler aldım 2tanede orta boy muz aldm 2muza 6lira verdim iyi beslenin diyip duruyolar muzun tanesi 3lira nası beslensin millet

Alasehir ilçesi mi oluyo acaba
Alaşehir ilçesi ama küçük bir ilçe. Umarım merkez yada Akhisar veya Turgutlu olur. Salihli'de olabilir. Bunlar ulaşım olarak kolay olan şehirler hem izmir de çok uzak değil .ama merkez ve Turgutlu izMir e en yakın yerleri, merkezden izmir gitmek 25 dk sürer

Scss94 hayırlı olsun canım çok sevindim. Yogunuz biz de bu hafta, neyse ki mola vereceğiz bir süre tatile çıkıyoruz 10gun mesai yok, biraz harcamalı olacak ams güzel anılar birktireceğiz inş
Insallah canım çok güzel olur valla acıma paraya eğlenmene bak

Evet biz salihlideydik ama dediğim gibi ben fazla durmadım orda hemen tayin çıktı

Amin canım sen nasıl oldun sancin yok insallah bu bebisler sizi korkutuyo valla

Günaydın kızlar akşam erkenden uyuyorum sabah da erkenden acıkıp uyanıyorum

Scss94 çok sevindim hayırlı olsun tayininiz

hayattan keyif almak istiyorsan zaten Ege Akdeniz kıyılara yakın olacaksın bana göre

Bugün Dr kontrolü var, dün iznimi yazdım hayırlısı bakalım.. nakit 700 var inşallah sıkıntı yaşamayız zaten kk geçen heryerde başta benzin olmak üzere kk kullanacağız tatil dönüşü maaş almış oluruz Allahtan..

Cnm sandıklıda alttaki üstteki vs yerleşim zor olur. Çekmeceli daha rahat ve düzenli olur diye düşünüyorum. Çekmeceli alacağım da sadece çekmecelilerin en küçüğünü mü alayım 3 çekmeceli yoksa orta halli 5-6 çekmeceli mi ona karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…